O super locație pentru evenimentul tău - cu piscina și grădină!
(Jul 2017)
   552 vizite  0 comentarii   

Anul 2017 este anul în care cei de la Jubile The Ballroom vor inaugura 5 saloane de evenimente noi sub denumirea de Jubile Concept: Events - Art - Party. Jubile the Ballroom, cu o experiență de peste 10 în domeniul HORECA, are deja 5 saloane în zone cheie ale Bucureștiului, cu design ...

............................................citeste tot

BURGER SI SCOICI pentru cea mai cool petrecere...petrecerea ta!
(May 2017)
   1.053 vizite  1 comentarii   

  Vara este anotimpul petrecerilor in aer liber alaturi cei dragi, iar pentru cele mai reusite dintre ele, cei de la Burger si Scoici, care recent au deschis un restaurant in Centrul Vechi, s-au gandit sa ofere si servicii de catering cu unele dintre cele mai ravnite preparate ale ...

............................................citeste tot

Se deschide NOR, cel mai înalt restaurant din București!
(May 2017)
   10.080 vizite  0 comentarii   

Începând cu luna mai, orașul se vede cel mai frumos de la NOR, primul Sky Casual Restaurant din București. Odată cu NOR, capitala intră în cercul select al orașelor care au restaurante așezate mai sus de 130 de metri.   Pentru București, recordul pentru cel mai înalt restaurant...

............................................citeste tot

Cozonacul lui Scarlatescu - Dulce și ceva în plus, de Paște
(Apr 2017)
   591 vizite  0 comentarii   

Cozonacul lui Scarlatescu este ideal de pus pe masa de Paste, fiind cel mai dulce cadou de impartit cu cei dragi! Cum Pastele se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus propune desertul ...

............................................citeste tot

Ground Zero Beer si aniversarea de 2 ani
(Mar 2017)
   812 vizite  0 comentarii   

Una dintre cele mai iubite si apreciate beri artizanale din Romania, Ground Zero, implineste 2 ani de cand umple paharele romanilor la festivaluri si in anumite baruri si restaurante. Si cu aceasta ocazie speciala isi face ziua cu bere si mancare pe alese. Detaliile, de la ei, mai jos:  ...

............................................citeste tot

Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
(Mar 2017)
   506 vizite  0 comentarii   

Vineri sunteti asteptati la o calatorie gastornomica in inima Moldovei. Restaurantul Interbelic din Bucuresti s-a pregatit cu toate cele necesare pentru o seara culinara 100% moldoveneasca. Astfel, incepand cu ora 19.30, sunteti asteptati sa petreceti impreuna o seara cu tematica culinara ...

............................................citeste tot

Burgeri si scoici livrate la usa ta sau la birou!
(Mar 2017)
   725 vizite  0 comentarii   

(P) Traim intr-o era a rapiditatii si a timpului din ce in ce mai comprimat. O era a virtualului, a serialelor vazute din canapeaua comoda de acasa sau a orelor peste program la birou. Pentru multi dintre noi, companiile care livreaza mancare sunt cele care ne salveaza timp si ne ofera ceea ce avem ...

............................................citeste tot

Ce putem manca de post la restaurant- despre paste veggie si alte bunatati
(Mar 2017)
   681 vizite  0 comentarii   

Este postul Pastelui si una dintre cele intrebarile care ne chinuie in perioada asta este “Ce sa mai mancam?” De obicei, acasa tinzi sa adopti o dieta mai bogata in produse de panificatie, cartofi si orez sau poate optezi pentru o salata. Dar ce te faci cand iesi in oras si optiunile sunt ...

............................................citeste tot

(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
(Mar 2017)
   422 vizite  0 comentarii   

Evenimentele importante „ne pandesc” la tot pasul! Fie e ziua cuiva drag, fie vrei sa il feliciti pentru un succes sau, pur si simplu, doresti sa iti arati iubirea, recunostinta si aprecierea. Dupa atatea cadouri oferite, mai ales daca surpriza este pentru o persoana noua din viata ta, parca ...

............................................citeste tot

Honey Toast Brunch la Muse Bistro
(Mar 2017)
   588 vizite  0 comentarii   

Brunch-ul de week-end incepe sa devina o traditie in Bucuresti, iar de data aceasta sunteti asteptati la Muse Bistro pentru o masa care nu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre acest eveniment culinar, mai jos:   Incepem primavara cu #MuseBrunch, seria de brunch-uri de ...

............................................citeste tot

Seara argentiniana cu love, tango & more
(Mar 2017)
   517 vizite  0 comentarii   

Daca ne gandim la o seara argentiniana ne gandim la un steak bun, stropit cu un vin bun, si neaparat totul pe fundalul ritmurilor de tango. Fix asa si-au imaginat si cei de la Stejarii Pool Club seara argentiniana pe care o pregatesc pentru vinerea aceasta. Detalii: Vino la Pool Club si ...

............................................citeste tot

Ramen Cup la J'ai Bistrot
(Mar 2017)
   948 vizite  0 comentarii   

Ramenul este printre trendurile culinare ale acestui an, supa devenind destul de cunoscuta si in Romania, asta dupa ce si-a stabilit locul de onoare in Asia si in alte parti ale lumii. Sambata aceasta, supa ramen aterizeaza la degustare si in Bucuresti, la J'ai Bistrot. Despre evenimentul ...

............................................citeste tot

Brunch duminical cu mancare din Italia + Romania
(Mar 2017)
   1.157 vizite  0 comentarii   

Beautyfood, un restaurantel miraculos cum se autodefineste, pregateste duminica aceasta un brunch special. Despre mancare si voie buna ii lasam pe cei de la Beautyfood sa va spuna mai multe: Soarele ne incalzeste dintii, iar firul ierbii ne-nfioara talpile... Asa ca redeschidem sezonul Brunch...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de primavara
(Mar 2017)
   2.050 vizite  0 comentarii   

Primavara scot capul din zapada food truck-urile din Bucuresti la primul eveniment din acest sezon. Astfel, de azi pana pe 2 aprilie, gasiti in fata la mall Promenada Food Truck Festival - editia de primavara. Detaliile despre acest festival culinar le aflam mai jos de la organizatori. Dupa ...

............................................citeste tot

Burger si scoici - un nou concept de restaurant
(Mar 2017)
   3.705 vizite  0 comentarii   

(P) La inceputul acestui an, s-a deschis un nou restaurant in Centrul Vechi, iar zvonurile spun ca este un loc primitor, cu un design foarte interesant, in care cele mai ravnite preparate sunt burgerii si scoicile. Burger si scoici este un nou concept de restaurant bazat pe cele mai in trend ...

............................................citeste tot

Trufe si vin la Muse Bistro
(Feb 2017)
   524 vizite  0 comentarii   

Preparatele cu trufe si vinul compun un cadou perfect pentru ziua de Dragobete. Gust fin si deosebit alaturi de vinul care face pereche buna cu mancarea si v-ati asigurat un meniu ideal pentru ziua indragostitilor, varianta romaneasca. Un astfel de capriciu puteti sa va oferiti la un eveniment ...

............................................citeste tot

Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
(Feb 2017)
   1.200 vizite  0 comentarii   

Joi, 2 Martie, Chef Scarlatescu - cunoscut de publicul din Romania drept cel mai exigent jurat al emisiunilor de gatit - propune o experienta deosebita gurmanzilor si iubitorilor de inedit. Acesta va invita la Chefs Experience, restaurantul de pe Floreasca 55, sa participati la "Chefs Table" - un ...

............................................citeste tot

Ice-cream brunch
(Feb 2017)
   552 vizite  0 comentarii   

Daca stiam de conceptul de brunch cand eram copii, sigur ni l-am fi imaginat asa cum il pregatesc cei de la Puro&Bio: cu multa inghetata. Despre acest eveniment delicios aflam mai multe mai jos: Un brunch ca la carte. Tasting de inghetata artizanala din belsug urmat de platouri sarate ...

............................................citeste tot

Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
(Feb 2017)
   979 vizite  0 comentarii   

Se apropie Ziua Indragostitilor si nu stii ce cadou sa-i faci? Exista o celebra zicala care zice ca "dragostea trece prin stomac" asa ca ce poate fi mai potrivit pentru a celebra iubirea decat o cina romantica intr-un loc deosebit? Ce zici de un meniu cu preparate speciale si savuroase, pentru...

............................................citeste tot

O duminica super hot la Lulu's Bistro
(Feb 2017)
   454 vizite  0 comentarii   

Iute, si mai iute, de-a dreptul hot? Daca si voi sunteti iubitori ai mancarurilor picante, atunci duminica vi se pregateste un meniu fix pe placul vostru la Lulu's Bistro. Detaliile mai jos. Un eveniment gourmet pentru pasionatii de mancare picanta. Chef Vasile Nicolae a pregatit un meniu ...

............................................citeste tot

Meat Busters Pop-Up in Mansarda Simbio
(Feb 2017)
   1.007 vizite  0 comentarii   

Un concept de street food care a revolutionat lumea sandvisurilor, Meat Busters, face casa buna cu Simbio, astfel ca duminica, 12 februarie, puteti gusta preparatele de food truck direct in mansarda frumosului bistro. Detaliile le aflam de la ei: BREAKING NEWS: scoateti lopetile de zapada...

............................................citeste tot

Sushilize - cel mai nou concept de petrecere din oras
(Feb 2017)
   531 vizite  0 comentarii   

Iti plac experientele noi? Sushilize este cel mai nou concept de petrecere la care ai ocazia sa participi. Si, cum cea mai interesanta si populara este socializarea in oras, iata ca cei de la Chefs Experience nu se lasa si propun o noua experienta, venind cu o idee de socializare la un platou cu ...

............................................citeste tot

Un chef roman nominalizat la premiile internationale GQ Food and Drink Awards
(Feb 2017)
   319 vizite  0 comentarii   

Anul trecut va povesteam ca cel mai bun restaurant din Londra, Sosharu, are un Chef roman, Alexandru Craciun. Acelasi bucatar in fruntea aceluiasi restaurant primeste acum si o nominalizare la GQ Food & Drink Awards, intrand pe lista potentialilor castigatori la categoria "Best Chef". Chef ...

............................................citeste tot

Cina de Valentine's pentru el si pentru ea
(Feb 2017)
   384 vizite  0 comentarii   

Valentine's Day - ca il sarbatoriti sau nu, ziua de 14 februarie e o ocazie tocmai buna pentru a iesi la o cina romantica. Mai ales ca multe restaurante din Bucuresti se gatesc in haine speciale pentru aceasta ocazie si organzieaza evenimente in tema cu sarbatoarea. De exemplu, la frumosul ...

............................................citeste tot

Restaurantul bucurestean unde puteti admira o colectie de arta evaluata la peste 150.000 Euro
(Feb 2017)
   927 vizite  0 comentarii   

Daca arta culinara si-ar da intalnire cu arta clasica, probabil ca ar arata asa: o expozitie de tablouri remarcabile pe care o puteti admira in timp ce savurati preparate din bucataria haute cuisine. Fix asta isi propune sa faca si Le Bistrot Français, unde, incepand cu luna ianuarie, ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Acum avem si cofetarii raw-vegan



(Nov 2013)
11.248 Vizualizarivizualizari
7 Comentariicomentarii

 

Cofetaria raw-vegan Ostraw Vegan a implinit un an de existenta

Cofetaria raw-vegan Ostraw Vegan21 octombrie 2013, Bucuresti: Cofetaria Ostraw Vegan, una dintre putinele locatii din Bucuresti ce produce exclusiv dulciuri raw-vegan, a implinit un an de existenta pe piata din Romania.

Inceputa si continuata ca o afacere de familie, Ostraw Vegan este locul ideal de unde poti achizitiona hrana vie, dulce atat cat este nevoie, cu un aspect atractiv chiar si pentru cei mai pretentiosi.

Ce gasim la Ostraw Vegan?

Hrana vie pe scurt. In detaliu, peste 30 de sortimente de bomboane si torturi. Dulciurile sunt facute chiar in cadrul cofetariei, intr-un cochet laborator ce permite trecatorilor sa vada procesul de productie al dulciurilor. Dintre sortimentele de bomboane existente in vitrina mentionam bomboanele cu ovaz si merisor, bomboane cu seminte de canepa, bomboane din curmale ce contin seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, fulgi de cocos, sare himalaya si desigur curmale. Torturile sunt facute din fructe proaspete si au un design spectaculos, colorat si atragator. Tortul cu fructe de padure este facut din migdale, stafide, caju, unt de cacao, miere, turmeric, vanilie si bineinteles fructe de padure. Majoritatea sortimentelor de dulciuri au pretul de 12 lei/100 gr.

De ce dulciuri raw-vegan?

Pentru ca sunt gustoase, nu contin zahar si sunt sanatoase. Unul dintre motivele ce i-au indemnat pe proprietari, Narcisa si Adrian, sa deschida Ostraw Vegan a fost dorinta de a oferi dulciuri sanatoase si sa vina in sprijinul celor care sufera de diabet sau intoleranta la lactoza sau gluten.

Proprietarii Ostraw Vegan, Narcisa si Adrian Teodorescu, sunt promotori ai curentului raw-vegan. In afara de tentatiile delicioase ce stau in vitrina cofetariei, in Ostraw Vegan pot fi gasite o multitudine de carti despre hrana vie: caracteristici, beneficii si retete. In totala concordanta cu Ostraw Vegan sunt workshop-urile despre curentul raw-vegan, sustinute de proprietarii cofetariei in scolile primare si gradinite.

Unde ne gasiti?

Pe Bd. Ferdinand nr.58, pe www.ostrawvegan.com si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ostrawvegan.

(comunicat de presa)

Ostraw Vegan


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Mie imi plac prajiturile de la cofetaria ostraw-vegan si ma bucur ca exista astfel de initiative in Bucuresti. Este unul dintre foarte putinele locuri in care gasesti un desert sanatos. E adevarat, pretul este cam mare, dar intotdeauna calitatea costa.

Reply

    Adina, poate vad postarea ta si altii care isi dau cu parea, asa ca sa se afle in treaba…

    Calitatea costa, este clar.
    Materia prima, controlul calitatii produselor mai amanuntit, asta costa, dar cand altii scriu ceva inainte sa gandesca, apar ineptiile.

    Cand altii cumpara dulciuri cu zahar alb, faina alba, si alte chimicale care demonstrat stiintific provoaca cancere, cum este?

    Faptul ca zaharul costa 3 lei kg, si cofetariile va vand prajiturile la 60 lei kg, nu li se mai pare scump…

    Reply
Teodora Gheorghiu August 18, 2015 at 7:26 pm

Ok la Ostrawvegan, problema e ca nu spun nimic despre miscarea veganismului in sine, care e despre nefolosirea niciunui produs animal. Iar pentru un loc care contine termenul de vegan in denumire, mi se pare jenant. Mai mult decat atat, mierea NU este un produs vegan, insa se regaseste in majoritatea deserturilor! informati-va, va rog.

Reply

    Teodora Gheorghiu, dar ce contine mierea de nu este produs vegan?

    In orice post in care nu se mananca produse de origine animala, mierea se consuma, pt faptul ca nu este considerata produs de origine animala.

    Faptul ca mierea / polenul [si alte produse apicole] sunt colectate de albine, nu inseamna ca sunt de origine animala.

    Si merele sunt de origine animala, pt faptul ca florile marului au fost polenizate de albine, haideti ca sunteti carcotasi si va plictisiti pt ca nu aveti ce sa comentati.

    Am mai auzit un retardat care cauta oua vegetale, de la gaini care au mancat doar graunte, si nu rame, furnici, gandaci… chiar bateti campii !!!

    Reply

      Cristina, Ostraw Vegan [dar si alte cofetarii] nu specifica faptul ca ingredientele ar fi BIO si probabil ca nici nu sunt [dar oricum nu contin conservanti, coloranti sintetici, potentiatori de aroma si alte chimicale cancerigene ca in toate cacaturile de produse din comert].

      Dar care ar fi pretul justificat pt astfel de produse finite daca migdalele, caju-ul si alte seminte sunt in jur de 60-70 lei kg?

      Daca adaugi mana de lucru, taxele platite catre stat, chiria spatiului, profitul etc, ce pret ar trebui sa rezulte?

      Ia fa tu un plan de afaceri, si, daca poti sa produci dulciuri la jumatate de pret de cum produce Ostraw Vegan, eu o sa fiu permanent clientul tau fidel, si, inseamna ca esti o super femeie de afaceri… dar nu esti, pt ca de aceea nici nu ai o astfel de afacere.

      Cand cumparati dulciuri cu zahar alb, faina alba, si alte chimicale care demonstrat stiintific provoaca cancere, cum este? este mai rentabil cand alti platesc zeci de mii de euro pentru tratament?
      Faptul ca zaharul costa 3 lei kg, si cofetariile va vand prajiturile la 60 lei kg, nu vi se mai pare scump???

      Chiar va dati cu parerea din prea multa plictiseala…

      Reply

Am avut o singură experiență cu Ostraw. O pot descrie ca satisfăcătoare. Prețurile sunt foarte mari și chiar nu am să cred treaba cu ingrediente de cea mai bună calitate și tot așa. Și eu fac prăjituri raw și foarte rar cumpăr nuci sau semințe ne-bio și tot nu înțeleg prețul (am dat pe 3 felii din diverse torturi cam 55 ron, media fiint 17 ron felia). Sunt convinsă că nu folosesc caju bio, ci doar crud, deci cu atât mai mult. În fine. Aluaturile pentru torturi sunt asemănătoare unui crumble, doar că din nuci. În opinia mea, textura este puțin deranjantă, fiind măcinate prea mare. Creme ar fi chiar bune dacă nu ar avea tot felul de pulberi minune care, ok, sunt foarte sănătoase, însă multe au un gust cam puternic, căruia personal nu îi găsesc locul. Una peste alta, este foarte bine că există Ostraw; pun pariu că întregul concept ajută, de exemplu, la ușurarea conștiinței multor părinți îngrijorați pentru cantitățile industriale de zahăr pe care le consumă copiii.

Reply

    Cristina, Ostraw Vegan [dar si alte cofetarii] nu specifica faptul ca ingredientele ar fi BIO si probabil ca nici nu sunt [dar oricum nu contin conservanti, coloranti sintetici, potentiatori de aroma si alte chimicale cancerigene ca in toate cacaturile de produse din comert].

    Dar care ar fi pretul justificat pt astfel de produse finite daca migdalele, caju-ul si alte seminte sunt in jur de 60-70 lei kg?

    Daca adaugi mana de lucru, taxele platite catre stat, chiria spatiului, profitul etc, ce pret ar trebui sa rezulte?

    Ia fa tu un plan de afaceri, si, daca poti sa produci dulciuri la jumatate de pret de cum produce Ostraw Vegan, eu o sa fiu permanent clientul tau fidel, si, inseamna ca esti o super femeie de afaceri… dar nu esti, pt ca de aceea nici nu ai o astfel de afacere.

    Cand cumparati dulciuri cu zahar alb, faina alba, si alte chimicale care demonstrat stiintific provoaca cancere, cum este? este mai rentabil cand alti platesc zeci de mii de euro pentru tratament?
    Faptul ca zaharul costa 3 lei kg, si cofetariile va vand prajiturile la 60 lei kg, nu vi se mai pare scump???

    Chiar va dati cu parerea din prea multa plictiseala…

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


nine − 2 =