Toate articolele (763 articole)

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   484 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   293 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   1.507 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   203 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   7.944 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   486 vizite  0 comentarii   5 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   342 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   275 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   171 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   497 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   1.043 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   2.085 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   1.743 vizite  0 comentarii   1 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   312 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   1.210 vizite  0 comentarii   1 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   1.483 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   360 vizite  0 comentarii   0 like

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   471 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

Tendinte culinare pentru 2017: ce punem in farfurie si ce asteptari sa avem de la restaurante
Restograf (Jan 2017)
   755 vizite  0 comentarii   0 like

Ca la orice inceput de an, se anunta tendintele pentru toate domeniile posibilie, specialisti din toate zonele dandu-si cu parerea despre ce o sa conteze mai mult in 2017, ce aplicatii o sa folosim, ce culoare se va purta, dar, ce ne intereseaza cu adevarat pe noi: CE SE VA MANCA. De cativa ani ...

............................................citeste tot

McVatican sau cum fast-food-ul a scandalizat lumea catolica
 (Jan 2017)
   324 vizite  0 comentarii   0 like

La doar 5 zile dupa Craciun, McDonald's a deschis un nou restaurant chiar la Vatican, in districtul Pio Borgo, la o aruncatura de bat de Bazilica Sfantul Petru. Deschiderea a fost facuta aproape pe furis, fara mare fast, pentru a nu atrage si mai multe reactii negative, pentru ca, la aflarea ...

............................................citeste tot

Burgerul din carne de sobolan de rau, vedeta restaurantelor din Moscova
 (Jan 2017)
   338 vizite  0 comentarii   2 like

Da, ati cititi bine, cel mai nou super-aliment din meniurile restaurantelor din Moscova este carnea de sobolan de rau sau de nutria sau de coypu - toti fiind termeni care descriu acelasi animal. Acest tip de carne si-a castigat un loc de cinste in meniuri restaurantelor rusesti, deoarece carnea ...

............................................citeste tot

Care sunt restaurantele in care bucurestenii au dat cele mai multe checkins in 2016
 (Dec 2016)
   2.095 vizite  2 comentarii   0 like

In mare, localurile din clasamentul "restaurantelor in care romanii au dat cele mai multe checkins in 2016" sunt cam aceleasi cu cele din 2015. Cu cateva mici diferente. Si de aceasta data ne-am folosit de statisticile de pe Facebrands.ro si am ajuns la aceeasi concluzie: cele mai multe dintre ...

............................................citeste tot

Care sunt cei mai buni bucatari din lume, editia 2017
 (Dec 2016)
   972 vizite  0 comentarii   0 like

Revista Le Chef a revenit cu noul top al celor mai buni bucatari din lume, editia 2017 - 100 of The Best Chefs in the World. Topul este creat pe baza unui sondaj in randul maestrilor bucatari decorati cu doua si trei stele Michelin. Acestia ofera o lista cu numele a cinci bucatari care ar merita ...

............................................citeste tot

Petreceri de Revelion 2017 la restaurantele din Bucuresti
Restograf (Dec 2016)
   1.297 vizite  0 comentarii   0 like

Revelionul 2017: un nou an, aceleasi discutii: "unde petrecem noaptea aia lunga cat un an"? Daca nu v-ati facut planurile deja, mai jos gasiti o lista cu restaurantele din Bucuresti care organizeaza niste petreceri speciale de Revelion. Live music, mancare aparte, petreceri tematice, iata care sunt...

............................................citeste tot

Unde iei masa traditionala de Craciun in Bucuresti - recomandari facute de The Guardian
Restograf (Dec 2016)
   421 vizite  0 comentarii   0 like

Publicatia britanica The Guardian a inclus si Bucurestiul intr-un top 10 al traditiilor festive de Craciun din Europa. The Guardian mentioneaza faptul ca in Romania, de Craciun, inca se mai pastreaza obiceiul taiatului porcului in gospodarii, insa doar la tara. Totusi, turistilor care ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Afara-i vopsit gardul Romaniei la Expo Milano 2015



  (Jun 2015)
911 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii
2 placut 
0 displacut 

 

Expo Milano e unul dintre cele mai importante evenimente pe teme de alimentatie si nutritie. E si Romania prezenta acolo, ne-am entuziasmat si noi cand am vazut proiectul tarii noastre: “Romania, in armonie cu natura“, expozitie care se incadra in tema generala a evenimentului: “Hranirea planetei, energie pentru viata”.

Simularile foto si video ne faceau sa credem ca Romania va fi reprezentata asa cum trebuie la Expo Milano, in acest stil clasic-traditional-modern care a prins atat de bine in ultimii ani. Folclorul era acolo, mancarea trebuia sa fie la restaurantul din casa traditionala recreata la Milano, aveam spectacole cu iz autentic, pe hartie totul parea un succes garantat.

Cateva persoane din domeniul culinar si nu numai au si vizitat acest stand si s-au intors cu pareri la cald despre “Romania in armonie cu natura”.

Mai jos va prezentam si noi integral scrisoarea deschisa a lui Marius Tudosiei (owner Bacania Veche si chef la o emisiune culinara) dupa ce a vizitat expozitia, dar si cateva poze de acolo pentru a avea si un element de comparatie dintre plan si implementare.


 

Catre

Comisarul General pentru România la Expo MILANO 2015,

Georgian Ghervasie

Stimate Domnule Comisar,

Va scriu Dumneavoastra pentru ca ati fost direct insarcinat de Primul Ministru al Romaniei sa coordonati Pavilionul Romaniei la Expo Milano 2015 (Conform deciziei Nr.214/2013).

Un pavilion care sa reprezinte imaginea Romaniei, resursele si posibilitatile tarii noastre de a contribui la efortul global al hranirii planetei.

Suntem, din fericire, intr-o pozitie privilegiata. Noi. Romanii. Si Romania. Suntem in pozitia in care am putea avea ceva de oferit unei planete care sufera de foame, dar si acelor oameni – mult mai putini decat cei care flamanzesc – care cauta gusturi si arome autentice, nealterate, originale. Si-i numesc aici pe cei cu posibilitati materiale relevante. Poate chiar investitori.

Din punctul meu de vedere, Romania este una dintre cele mai autentice, aromate, inspirate, creative tari in materie de mancare si asta nu de data recenta, ci inca din timpuri vechi.

Acesta este motivul pentru care am decis sa deschid Bacania Veche aici, in Romania, si nu in alta tara – cum ar fi Marea Britanie, Italia, Spania sau Franta – tari prietenoase cu investitorii de orice calibru. Am ales, in 2010, sa redescopar Romania aromelor nealterate de modernitate, sa caut producatori reali care fac mancare buna, curata, asa cum cauta toti occidentalii. Si s-o aduc in atentia oamenilor care-si uitasera radacinile aproape de tot. E inca devreme sa spun ca am reusit (dupa doar 5 ani), spun doar ca etapa asta a fost o victorie pentru mine.

Am descoperit producatori de miere senzationali, cu povesti incredibile, producatori de branzeturi de traditie cum nu se mai fac nicaieri in lume, producatori de legume asa cum arde Europa de dorinta sa aiba – 100% bio – producatori de conserve (de la zacusti asa cum nu mai are nici o tara pana la sosuri dupa retete vechi), sute de producatori de vinuri de o calitate remarcabila, ba chiar si macar 4 producatori de bere artizanala – o delicatesa pentru cunoscatori. Am vorbit si urmarit oameni care lucreaza carnea total diferit de alte natii, familii intregi care culeg flori de camp de la altitudine mare si fac exceptionale amestecuri de ceaiuri, dar si familii care culeg fructe de padure sau ciuperci din care ies adevarate bijuterii in borcan. Am ajuns sa cunosc artizani ai olaritului traditional utilitar, oameni specializati in afumatul de peste in cetina de brad, altii care coc paine la test. Am gasit pana si oraseni care-si consuma energia pentru pastrarea si conservarea acestor bunuri care puteau deveni acum, cu ocazia Expozitiei, bunuri universale cunoscute intregii planete.

Am norocul, Domnule Comisar, sa cunosc oameni extraordinari implicati total in aplicarea reala a mesajului transmis de expozitie prin “Feeding The Planet, Energy for Life”. E drept, la o scara mica. Locala. Insa ei produc alimente reale, hranitoare, echilibrate nutritional. Mai mult, produc idei.

Poate nu suntem cei mai buni la tehnologie. Sau la cea care ar putea eradica foametea. Dar avem – ca natie – destule idei despre cum am putea contribui la aceasta lupta.

Pentru ca, in ciuda declinului cercetarii, avem inca specialisti buni. Pe langa unii dintre ei treceti de fiecare data cand mergeti spre Aeroportul Otopeni: sunt la Baneasa si sunt chiar cei care au aclimatizat Kiwi in Romania. Iata doar un exemplu de proiect demn de prezentare.

Domnule Comisar,

Am vizitat Pavilionul Romaniei la Expo Milano. Sper ca niciodata nu ati fost nevoit sa treceti, indiferent de motiv, printr-o astfel de umilinta. As fi preferat sa ne numaram printre tarile care nu au participat deloc, decat sa ne prezentam in asemenea dizgratie.

As vrea sa va povestesc starea pavilionului in 5 iunie.

Doua hostese plasate la intrare abia raspundeau la salut. Pe scaunele dintr-un plastic ieftin si prost, ca la un birt de tara, cativa oameni in varsta se adapostisera de soare. Priveau niste imagini despre “frumusetile Romaniei” – intr-un colaj in care erau inghesuite, de-a valma obiceiuri de vara si de iarna la tara, imagini de prin paduri (puteau fi din orice padure), niste pescari la treaba si alte asemenea. Succesiunea lor nu m-a ajutat sa descopar logica in care erau puse. N-am descoperit-o nici in mixul de melodii, ba chiar ma gandeam ca “Drumurile noastre toate” s-ar putea sa nu impresioneze strainii. In spatele ecranului, pe culoar, parchetul se umflase: am mers ca pe o saltea de apa. O bucata de parchet iesise din linie – daca nu ma impiedicam de ea, n-as fi remarcat-o. Eram cu ochii pironiti pe un raft complet gol. Acolo, in acele multe alveole ma asteptam sa vad cateva zeci de vinuri romanesti bune si exceptionale. Am vazut doar doua ghivece stinghere cu flori roz.

Alte ghivece (doar 3) tronau pe varful Pavilionului Romaniei. Erau cu vita de vie. Moarta. Uscata. Domnisoara de la intrare mi-a spus ca ea le-a udat, dar in Italia e cald si de la caldura via moare. De parca italienii cultiva vie in Siberia si storc strugurii in Sicilia.

Am urcat temator spre restaurant. Auzisem de la alti romani ca nu e chiar bine, dar nu ma asteptam sa fiu sugrumat de indignare. Va fac un scurt inventar, pe care l-am si ilustrat foto.

La bauturi – berea Servus la doza de aluminiu de 500 ml si vinul Castel Starmina. Atat. Atat s-a putut.

Despre mancare – si asta e motivul principal pentru care va scriu: mi-a venit sa intru in pamant de rusine!

Am gasit asa: 3-4 sarmale pe o farfurie cu aproximativ 400 g de mamaliga (total disproportionat – stiind ca faina de porumb are un indice glicemic mare, iar noi ne aflam intr-o expozitie care atinge subiectul combaterii obezitatii), o tocana de cartofi cu fasole verde si o varza (sau poate fasole, cine putea sa-si dea seama?!) pe care trona o bucata meschina de carnat. Un ciot. Mai jos, intr-o farfurie, o spuma pe care am suspectat-o ca e salata de icre de la galetusa in care se ascundea sub trei grisine din foietaj si trei jumatati de felie de rosie. Si asta era tot. Atat s-a putut!

Deserturile m-au uimit definitiv: un soi de placinta rulata cu dovleac sau mere, 14 mere coapte pudrate cu zahar si (desi n-am inteles rolul lor acolo), niste chifle albe (din soiul celor congelate si ulterior coapte) prinse sub o folie alimentara. Atat s-a putut.

Domnule Comisar,

Romania mea nu arata asa. Dar deloc! Romania mea are oameni frumosi si priceputi. Oameni care stiu sa faca mult din putin mai ales cand vine vorba despre mancare. Oameni care ar putea oferi celorlalti intelepciune din putinul nostru.

Am plecat cu lacrimi in ochi din marele Pavilion al Romaniei. Jenat, stanjenit, umilit, pus la colt! Mi-am dat seama – o data in plus – de unde vine diferenta asta pe care o tot simteam ca un hau intre natiunile mari, vizionare, care ajung sa conduca lumea si natiunile mici, fara aspiratii si fara mandrie. Diferenta asta vine din implicarea si preocuparea oamenilor pentru ceea ce fac.

Puteam sa plasez participarea Romaniei la Expo Milano in aceeasi linie cu toate celelalte anti-performante ale tarii. O puteam aseza pe raftul cu autostrazi, educatie, cercetare, cultura. O puteam pune pe acel nefericit raft echichetat cu “Atat s-a putut!”.

De data asta, insa, Domnule Comisar, aleg sa nu strang din umeri si aleg sa nu tac. Pentru ca Romania nu trebuie sa arate asa. Aleg sa va transmit acest mesaj prin care sa va cer sa facem ceva. Nu doar ca sa-i scutim pe toti romanii care ajung in Pavilionul nostru de la Milano de umilinta pe care am trait-o eu, ci pentru ca Romania merita mai mult in acest domeniu.

Va rog, Domnule Comisar, sa faceti ceva!

Ceva care sa ne spele imaginea.

Nu rugati pe nimeni sa-mi raspunda in cel mai clasic si PR-istic mod posibil. Sunt unul dintre cei multi, nu va obositi.

Dar faceti ceva ce-ar putea – macar de acum pana la finalul Expozitiei – sa arate lumii ca Romania nu s-a dus la Milano sa-si etaleze foametea si neputinta. Aratati lumii ca nu suntem chiar ultimii. Puneti aparatul pe care il aveti la dispozitie la munca de-adevatatelea.

Haideti sa aratam lumii ca nu suntem un popor de mana a treia.

Ca suntem buni, creativi, ca putem si noi ajuta umanitatea intr-un fel cum altii nu pot. Arati lumii mierea noastra, granele, deserturile noastre traditionale atat de bune facute din aproape nimic, traditiile noastre legate de alimentatie, solutiile noastre din agricultura care ar putea ajuta si pe altii… Aratati-le Domnule Comisar ceva. Orice din tot ce v-am povestit mai sus, numai nu lasati Pavilionul Romaniei pustiu si trist.

N-are sens sa va povestesc despre celelalte pavilioane, sunt convins ca le-ati vazut.

Despre Marea Britanie, Spania, Germania, Franta, Statele Unite. O sa-mi spuneti ca sunt tari mari si-si permit. Da, aveti dreptate. Dar despre Chile, Thailanda, Cehia, Austria ce-o sa-mi spuneti? Ca au mai multi bani? Sau v-ati vedea nevoit sa admiteti ca si-au dat interesul mai mult? Si ca au vrut sa stea drept si cu fruntea sus?

Ceea ce noi n-am facut!

Haideti sa aratam lumii ca putem! Stiu ca nu mai e mult pana la finalul Expozitiei. Stiu ca e in al 12-lea ceas, dar mai avem o sansa.

Sansa ca lumea intreaga sa-si aminteasca de o natiune care a pornit prost si a sfarsit uluitor de bine.

Haideti sa aratam tuturor ca nu exista revenire imposibila. N-ati vrea sa ii uimim pe toti? N-ati vrea sa se vorbeasca despre asta in toate celelalte pavilioane?

N-ati fi – alaturi de noi – ceva mai mandru ca sunteti roman?

Domnule Comisar, eu stiu ca se poate si ca avem ce arata.

Mai ramane sa va hotarati Dumneavoastra si sa actionati in consecinta.

Un lucru care poate n-ar intra in manualele de istorie, dar istoria imediata ar consemna.

Va multumesc,

Marius Tudosiei

dela Bacania Veche

– o pravalie cu zeci de produse romanesti autentice


Discrepantele intre ce prezinta site-ul oficial al proiectului si articolele care se gasesc pe diverse bloguri sunt foarte mari. Imaginea oficiala e idilica, realitatea insa nu aduce nimic valoros Romaniei, nu prezinta niciun punct forte al agriculturii, al roadelor micilor producatori, ci pare un nou lucru facut de mantuiala doar ca sa fie facut. Aici mai aveti un alt articol despre proiectele altor tari versus performanta Romaniei, si aici un articol obiectiv din presa romaneasca.

Am distribuit si noi scrisoarea deschisa a lui Marius Tudosiei in speranta ca putem contirbui la o mica schimbare pe ultima suta de metri si, daca nu, macar sa fie o invatatura buna pentru viitoarele participari.

Cine a mai vizitat standul Romaniei la Expo Milano 2015 si vrea sa isi impartaseasca parerea aici? 


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− 1 = four