Toate articolele (747 articole)

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   96 vizite  0 comentarii   0 like

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   198 vizite  0 comentarii   1 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

Tendinte culinare pentru 2017: ce punem in farfurie si ce asteptari sa avem de la restaurante
Restograf (Jan 2017)
   251 vizite  0 comentarii   0 like

Ca la orice inceput de an, se anunta tendintele pentru toate domeniile posibilie, specialisti din toate zonele dandu-si cu parerea despre ce o sa conteze mai mult in 2017, ce aplicatii o sa folosim, ce culoare se va purta, dar, ce ne intereseaza cu adevarat pe noi: CE SE VA MANCA. De cativa ani ...

............................................citeste tot

McVatican sau cum fast-food-ul a scandalizat lumea catolica
 (Jan 2017)
   163 vizite  0 comentarii   0 like

La doar 5 zile dupa Craciun, McDonald's a deschis un nou restaurant chiar la Vatican, in districtul Pio Borgo, la o aruncatura de bat de Bazilica Sfantul Petru. Deschiderea a fost facuta aproape pe furis, fara mare fast, pentru a nu atrage si mai multe reactii negative, pentru ca, la aflarea ...

............................................citeste tot

Burgerul din carne de sobolan de rau, vedeta restaurantelor din Moscova
 (Jan 2017)
   193 vizite  0 comentarii   2 like

Da, ati cititi bine, cel mai nou super-aliment din meniurile restaurantelor din Moscova este carnea de sobolan de rau sau de nutria sau de coypu - toti fiind termeni care descriu acelasi animal. Acest tip de carne si-a castigat un loc de cinste in meniuri restaurantelor rusesti, deoarece carnea ...

............................................citeste tot

Care sunt restaurantele in care bucurestenii au dat cele mai multe checkins in 2016
 (Dec 2016)
   1.346 vizite  2 comentarii   0 like

In mare, localurile din clasamentul "restaurantelor in care romanii au dat cele mai multe checkins in 2016" sunt cam aceleasi cu cele din 2015. Cu cateva mici diferente. Si de aceasta data ne-am folosit de statisticile de pe Facebrands.ro si am ajuns la aceeasi concluzie: cele mai multe dintre ...

............................................citeste tot

Care sunt cei mai buni bucatari din lume, editia 2017
 (Dec 2016)
   378 vizite  0 comentarii   0 like

Revista Le Chef a revenit cu noul top al celor mai buni bucatari din lume, editia 2017 - 100 of The Best Chefs in the World. Topul este creat pe baza unui sondaj in randul maestrilor bucatari decorati cu doua si trei stele Michelin. Acestia ofera o lista cu numele a cinci bucatari care ar merita ...

............................................citeste tot

Petreceri de Revelion 2017 la restaurantele din Bucuresti
Restograf (Dec 2016)
   1.050 vizite  0 comentarii   0 like

Revelionul 2017: un nou an, aceleasi discutii: "unde petrecem noaptea aia lunga cat un an"? Daca nu v-ati facut planurile deja, mai jos gasiti o lista cu restaurantele din Bucuresti care organizeaza niste petreceri speciale de Revelion. Live music, mancare aparte, petreceri tematice, iata care sunt...

............................................citeste tot

Unde iei masa traditionala de Craciun in Bucuresti - recomandari facute de The Guardian
Restograf (Dec 2016)
   263 vizite  0 comentarii   0 like

Publicatia britanica The Guardian a inclus si Bucurestiul intr-un top 10 al traditiilor festive de Craciun din Europa. The Guardian mentioneaza faptul ca in Romania, de Craciun, inca se mai pastreaza obiceiul taiatului porcului in gospodarii, insa doar la tara. Totusi, turistilor care ...

............................................citeste tot

Unde si-a cinstit Tudor Chirila elevii de la Vocea Romaniei si cat a fost nota de plata
 (Dec 2016)
   1.559 vizite  0 comentarii   0 like

Vineri, 16 decembrie, Tudor Chirila a castigat Vocea Romaniei pentru a treia oara consecutiv. Bineinteles, acesta a fost un motiv foarte bun de sarbatorire.  Asadar, el si elevii sai de la Vocea Romaniei au iesit in oras pentru a petrece. Localul ales a fost Grand Cafe Van Gogh. Nota ...

............................................citeste tot

Prima shaormerie dulce din Timisoara a fost deschisa de un tanar de 19 ani
 (Dec 2016)
   305 vizite  0 comentarii   0 like

In primavara acestui an va povesteam despre noul trend in materie de fast-food: shaorma cu ciocolata sau choco-kebab. Nu a durat mult si a aparut si la noi asa ceva. Un tanar in varsta de 19 ani a deschis prima shaormerie dulce din Timisoara, in care clientii pot comanda kebab cu ciocolata, ...

............................................citeste tot

Le Boutique - un bistro provensal pentru inimile oamenilor
Restograf (Dec 2016)
   1.928 vizite  0 comentarii   -1 Dislike

Le Boutique - Food Concept Store este un bistro intr-o zona romantata a Bucurestiului unde inca se mai simte farmecul interbelicului – pe Strada Sfantul Stefan, aproape de Strada Mantuleasa, adica in universul creativ al unor autori celebri precum Mircea Eliade, Marin Preda sau Mircea Vulcanescu...

............................................citeste tot

Unde poti sa bei cel mai mare cappuccino din Bucuresti, o cana are peste un litru
 (Dec 2016)
   1.169 vizite  0 comentarii   0 like

In cazul in care sunteti tot timpul nemultumiti de marimea canilor de cappuccino din cafenelele din Bucuresti, am gasit noi un loc care cu siguranta va va satisface. In Camera din Fata gasiti cel mai mare cappuccino din Bucuresti. Asa arata:   In meniul din Camera din Fata se ...

............................................citeste tot

Restaurante din Bucuresti care organizeaza petreceri de Craciun
 (Dec 2016)
   537 vizite  0 comentarii   0 like

Mai multi cititori ne-au intrebat care sunt restaurantele din Bucuresti care organizeaza petreceri sau evenimente speciale de Craciun. Ne-am documentat un pic si am gasit ca aveti de ales intre mese traditionale si atmosfera de sarbatoare, concerte de colinde, evenimente caritabile sau fancy, ...

............................................citeste tot

Noua bancnota de 5 lire a infuriat restaurantele vegane
 (Dec 2016)
   289 vizite  0 comentarii   0 like

In Marea Britanie s-a lansat o noua banconta de 5 lire sterline si milioane de englezi vegetarieni sau vegani sunt furiosi. De ce? Ce treaba are o bancnota cu o dieta din care este exclusa carnea sau alte tipuri de produse de origine animala? Ei bine, se pare ca aceasta noua bancnota face ca ...

............................................citeste tot

Cel mai mare parc gastronomic din lume se deschide in Bologna
 (Dec 2016)
   320 vizite  0 comentarii   0 like

Bologna este capitala culinara a Italiei. Daca vrei sa mananci cea mai buna mancare italieneasca, este clar ca trebuie sa vizitezi aceasta regiune. Un motiv in plus este si faptul ca, din septembrie 2017, in Bologna se va deschide cel mai mare parc gastronomic din lume. Multi s-au grabit deja sa-...

............................................citeste tot

Un roman a platit 100 de euro pentru a incerca burgerul cu Nutella
 (Nov 2016)
   532 vizite  0 comentarii   1 like

Gabriel Iosa este un blogger din Lugoj pasionat de calatorii si, se pare, si de preparate culinare mai putin obisnuite. Acesta a zburat din Timisoara pana in Milano pentru a incerca noul burger cu ciocolata Nutella, lansat de McDonald's doar in Italia, pe 14 noiembrie. E adevarat, etuziasmul a...

............................................citeste tot

9 locuri unde poti sa bei vin fiert in Bucuresti
Restograf (Nov 2016)
   3.220 vizite  0 comentarii   2 like

Iarna bate la usa, iar noua ni s-a facut deja pofta de un vin fiert care sa ne incalzeasca asa cum se cuvine. De asemenea, au inceput sa curga si intrebarile despre localurile unde poti savura o cana de vin fiert, pentru ca nu gasesti aceasta bautura chiar peste tot, asa cum ne-am dat si noi ...

............................................citeste tot

Leonardo DiCaprio a luat masa la un restaurant care ajuta persoanele fara adapost
 (Nov 2016)
   189 vizite  0 comentarii   1 like

Leonardo DiCaprio se afla intr-un turneu european de promovare a documentarului sau Before the Flood, ce abordeaza problema incalzirii globale. Acesta este disponibil gratuit online pe canalul de YouTube al National Geographic. De asemenea, celebrul actor a ajuns si in Scotia, pentru a tine un ...

............................................citeste tot

Un restaurant de lux se va deschide pe muntele Everest
 (Nov 2016)
   252 vizite  0 comentarii   0 like

James Sharman, fost chef la celebrul restaurant Noma, va deschide un restaurant pe muntele Everest. Isi propune sa faca acest lucru in plina iarna, in luna decembrie. Acest proiect face parte din misiunea sa de a lansa 20 de astfel de restaurante pop up, in 20 de tari, in 20 de luni. James ...

............................................citeste tot

Preparate vedeta de la restaurantele din Bucuresti - care sunt specialitatile anumitor locuri din oras
Restograf (Nov 2016)
   2.602 vizite  0 comentarii   1 like

Fiecare restaurant are un preparat vedeta, o specialitate a casei, un "ceva" pe care doar acolo il puteti gasi in acea forma si cu acel gust. Si fix asta am vrut si noi sa aflam: care e preparatul unic de la cateva dintre restaurantele bucurestene, care e specialitatea anumitor restaurante si ce ...

............................................citeste tot

Cel mai bun serial documentar despre cei mai interesanti bucatari din lume
 (Nov 2016)
   827 vizite  0 comentarii   1 like

Pentru toti cei pasionati de arta culinara sau care vor sa descopere care sunt cei mai interesanti bucatari din lume, exista un serial Netflix perfect: Chef's Table. Nu este vorba despre o fictiune, ci despre un serial documentar. Se afla deja la cel de-al 3 sezon, iar fiecare episod din acest ...

............................................citeste tot

S-a deschis localul in care poti intra doar daca esti teribil de mahmur
 (Nov 2016)
   1.530 vizite  0 comentarii   0 like

S-a deschis un local care pare un adevarat paradis pentru petrecaretii care se lupta dimineata cu mahmurelile. S-a intamplat in Amsterdam, se numeste The Hangover Bar si promite sa vindece chiar si cele mai grave si dureroase mahmureli. Bineinteles, este obligatoriu sa fii mahmur pentru a putea ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase 10 restaurante din Bucuresti, editia toamna 2016
Restograf (Nov 2016)
   29.336 vizite  0 comentarii   2 like

In urma cu ceva vreme intocmeam o trilogie cu cele mai frumoase restaurante din Bucuresti [partea I, partea a II-a, partea a III-a]. Intre timp au mai aparut destul de multe restaurante frumoase in peisajul bucurestean, asa ca ne-am gandit ca n-ar strica sa reluam periodic acest tip de lista. ...

............................................citeste tot

Doua restaurante din Bucuresti nu respecta legea anti-fumat
Restograf (Nov 2016)
   4.424 vizite  1 comentarii   0 like

Exista in Bucuresti cel putin 2 restaurante in care legea anti-fumat nu este respectata. Este vorba despre La Tiganci si The Great Trafalgar pub & restaurant. In timp ce unul se lauda pe Facebook cu aceasta chestie, celalalt o face pe furis. Mai exact, La Tiganci scrie urmatoarele pe ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Afara-i vopsit gardul Romaniei la Expo Milano 2015



  (Jun 2015)
851 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii
2 placut 
0 displacut 

 

Expo Milano e unul dintre cele mai importante evenimente pe teme de alimentatie si nutritie. E si Romania prezenta acolo, ne-am entuziasmat si noi cand am vazut proiectul tarii noastre: “Romania, in armonie cu natura“, expozitie care se incadra in tema generala a evenimentului: “Hranirea planetei, energie pentru viata”.

Simularile foto si video ne faceau sa credem ca Romania va fi reprezentata asa cum trebuie la Expo Milano, in acest stil clasic-traditional-modern care a prins atat de bine in ultimii ani. Folclorul era acolo, mancarea trebuia sa fie la restaurantul din casa traditionala recreata la Milano, aveam spectacole cu iz autentic, pe hartie totul parea un succes garantat.

Cateva persoane din domeniul culinar si nu numai au si vizitat acest stand si s-au intors cu pareri la cald despre “Romania in armonie cu natura”.

Mai jos va prezentam si noi integral scrisoarea deschisa a lui Marius Tudosiei (owner Bacania Veche si chef la o emisiune culinara) dupa ce a vizitat expozitia, dar si cateva poze de acolo pentru a avea si un element de comparatie dintre plan si implementare.


 

Catre

Comisarul General pentru România la Expo MILANO 2015,

Georgian Ghervasie

Stimate Domnule Comisar,

Va scriu Dumneavoastra pentru ca ati fost direct insarcinat de Primul Ministru al Romaniei sa coordonati Pavilionul Romaniei la Expo Milano 2015 (Conform deciziei Nr.214/2013).

Un pavilion care sa reprezinte imaginea Romaniei, resursele si posibilitatile tarii noastre de a contribui la efortul global al hranirii planetei.

Suntem, din fericire, intr-o pozitie privilegiata. Noi. Romanii. Si Romania. Suntem in pozitia in care am putea avea ceva de oferit unei planete care sufera de foame, dar si acelor oameni – mult mai putini decat cei care flamanzesc – care cauta gusturi si arome autentice, nealterate, originale. Si-i numesc aici pe cei cu posibilitati materiale relevante. Poate chiar investitori.

Din punctul meu de vedere, Romania este una dintre cele mai autentice, aromate, inspirate, creative tari in materie de mancare si asta nu de data recenta, ci inca din timpuri vechi.

Acesta este motivul pentru care am decis sa deschid Bacania Veche aici, in Romania, si nu in alta tara – cum ar fi Marea Britanie, Italia, Spania sau Franta – tari prietenoase cu investitorii de orice calibru. Am ales, in 2010, sa redescopar Romania aromelor nealterate de modernitate, sa caut producatori reali care fac mancare buna, curata, asa cum cauta toti occidentalii. Si s-o aduc in atentia oamenilor care-si uitasera radacinile aproape de tot. E inca devreme sa spun ca am reusit (dupa doar 5 ani), spun doar ca etapa asta a fost o victorie pentru mine.

Am descoperit producatori de miere senzationali, cu povesti incredibile, producatori de branzeturi de traditie cum nu se mai fac nicaieri in lume, producatori de legume asa cum arde Europa de dorinta sa aiba – 100% bio – producatori de conserve (de la zacusti asa cum nu mai are nici o tara pana la sosuri dupa retete vechi), sute de producatori de vinuri de o calitate remarcabila, ba chiar si macar 4 producatori de bere artizanala – o delicatesa pentru cunoscatori. Am vorbit si urmarit oameni care lucreaza carnea total diferit de alte natii, familii intregi care culeg flori de camp de la altitudine mare si fac exceptionale amestecuri de ceaiuri, dar si familii care culeg fructe de padure sau ciuperci din care ies adevarate bijuterii in borcan. Am ajuns sa cunosc artizani ai olaritului traditional utilitar, oameni specializati in afumatul de peste in cetina de brad, altii care coc paine la test. Am gasit pana si oraseni care-si consuma energia pentru pastrarea si conservarea acestor bunuri care puteau deveni acum, cu ocazia Expozitiei, bunuri universale cunoscute intregii planete.

Am norocul, Domnule Comisar, sa cunosc oameni extraordinari implicati total in aplicarea reala a mesajului transmis de expozitie prin “Feeding The Planet, Energy for Life”. E drept, la o scara mica. Locala. Insa ei produc alimente reale, hranitoare, echilibrate nutritional. Mai mult, produc idei.

Poate nu suntem cei mai buni la tehnologie. Sau la cea care ar putea eradica foametea. Dar avem – ca natie – destule idei despre cum am putea contribui la aceasta lupta.

Pentru ca, in ciuda declinului cercetarii, avem inca specialisti buni. Pe langa unii dintre ei treceti de fiecare data cand mergeti spre Aeroportul Otopeni: sunt la Baneasa si sunt chiar cei care au aclimatizat Kiwi in Romania. Iata doar un exemplu de proiect demn de prezentare.

Domnule Comisar,

Am vizitat Pavilionul Romaniei la Expo Milano. Sper ca niciodata nu ati fost nevoit sa treceti, indiferent de motiv, printr-o astfel de umilinta. As fi preferat sa ne numaram printre tarile care nu au participat deloc, decat sa ne prezentam in asemenea dizgratie.

As vrea sa va povestesc starea pavilionului in 5 iunie.

Doua hostese plasate la intrare abia raspundeau la salut. Pe scaunele dintr-un plastic ieftin si prost, ca la un birt de tara, cativa oameni in varsta se adapostisera de soare. Priveau niste imagini despre “frumusetile Romaniei” – intr-un colaj in care erau inghesuite, de-a valma obiceiuri de vara si de iarna la tara, imagini de prin paduri (puteau fi din orice padure), niste pescari la treaba si alte asemenea. Succesiunea lor nu m-a ajutat sa descopar logica in care erau puse. N-am descoperit-o nici in mixul de melodii, ba chiar ma gandeam ca “Drumurile noastre toate” s-ar putea sa nu impresioneze strainii. In spatele ecranului, pe culoar, parchetul se umflase: am mers ca pe o saltea de apa. O bucata de parchet iesise din linie – daca nu ma impiedicam de ea, n-as fi remarcat-o. Eram cu ochii pironiti pe un raft complet gol. Acolo, in acele multe alveole ma asteptam sa vad cateva zeci de vinuri romanesti bune si exceptionale. Am vazut doar doua ghivece stinghere cu flori roz.

Alte ghivece (doar 3) tronau pe varful Pavilionului Romaniei. Erau cu vita de vie. Moarta. Uscata. Domnisoara de la intrare mi-a spus ca ea le-a udat, dar in Italia e cald si de la caldura via moare. De parca italienii cultiva vie in Siberia si storc strugurii in Sicilia.

Am urcat temator spre restaurant. Auzisem de la alti romani ca nu e chiar bine, dar nu ma asteptam sa fiu sugrumat de indignare. Va fac un scurt inventar, pe care l-am si ilustrat foto.

La bauturi – berea Servus la doza de aluminiu de 500 ml si vinul Castel Starmina. Atat. Atat s-a putut.

Despre mancare – si asta e motivul principal pentru care va scriu: mi-a venit sa intru in pamant de rusine!

Am gasit asa: 3-4 sarmale pe o farfurie cu aproximativ 400 g de mamaliga (total disproportionat – stiind ca faina de porumb are un indice glicemic mare, iar noi ne aflam intr-o expozitie care atinge subiectul combaterii obezitatii), o tocana de cartofi cu fasole verde si o varza (sau poate fasole, cine putea sa-si dea seama?!) pe care trona o bucata meschina de carnat. Un ciot. Mai jos, intr-o farfurie, o spuma pe care am suspectat-o ca e salata de icre de la galetusa in care se ascundea sub trei grisine din foietaj si trei jumatati de felie de rosie. Si asta era tot. Atat s-a putut!

Deserturile m-au uimit definitiv: un soi de placinta rulata cu dovleac sau mere, 14 mere coapte pudrate cu zahar si (desi n-am inteles rolul lor acolo), niste chifle albe (din soiul celor congelate si ulterior coapte) prinse sub o folie alimentara. Atat s-a putut.

Domnule Comisar,

Romania mea nu arata asa. Dar deloc! Romania mea are oameni frumosi si priceputi. Oameni care stiu sa faca mult din putin mai ales cand vine vorba despre mancare. Oameni care ar putea oferi celorlalti intelepciune din putinul nostru.

Am plecat cu lacrimi in ochi din marele Pavilion al Romaniei. Jenat, stanjenit, umilit, pus la colt! Mi-am dat seama – o data in plus – de unde vine diferenta asta pe care o tot simteam ca un hau intre natiunile mari, vizionare, care ajung sa conduca lumea si natiunile mici, fara aspiratii si fara mandrie. Diferenta asta vine din implicarea si preocuparea oamenilor pentru ceea ce fac.

Puteam sa plasez participarea Romaniei la Expo Milano in aceeasi linie cu toate celelalte anti-performante ale tarii. O puteam aseza pe raftul cu autostrazi, educatie, cercetare, cultura. O puteam pune pe acel nefericit raft echichetat cu “Atat s-a putut!”.

De data asta, insa, Domnule Comisar, aleg sa nu strang din umeri si aleg sa nu tac. Pentru ca Romania nu trebuie sa arate asa. Aleg sa va transmit acest mesaj prin care sa va cer sa facem ceva. Nu doar ca sa-i scutim pe toti romanii care ajung in Pavilionul nostru de la Milano de umilinta pe care am trait-o eu, ci pentru ca Romania merita mai mult in acest domeniu.

Va rog, Domnule Comisar, sa faceti ceva!

Ceva care sa ne spele imaginea.

Nu rugati pe nimeni sa-mi raspunda in cel mai clasic si PR-istic mod posibil. Sunt unul dintre cei multi, nu va obositi.

Dar faceti ceva ce-ar putea – macar de acum pana la finalul Expozitiei – sa arate lumii ca Romania nu s-a dus la Milano sa-si etaleze foametea si neputinta. Aratati lumii ca nu suntem chiar ultimii. Puneti aparatul pe care il aveti la dispozitie la munca de-adevatatelea.

Haideti sa aratam lumii ca nu suntem un popor de mana a treia.

Ca suntem buni, creativi, ca putem si noi ajuta umanitatea intr-un fel cum altii nu pot. Arati lumii mierea noastra, granele, deserturile noastre traditionale atat de bune facute din aproape nimic, traditiile noastre legate de alimentatie, solutiile noastre din agricultura care ar putea ajuta si pe altii… Aratati-le Domnule Comisar ceva. Orice din tot ce v-am povestit mai sus, numai nu lasati Pavilionul Romaniei pustiu si trist.

N-are sens sa va povestesc despre celelalte pavilioane, sunt convins ca le-ati vazut.

Despre Marea Britanie, Spania, Germania, Franta, Statele Unite. O sa-mi spuneti ca sunt tari mari si-si permit. Da, aveti dreptate. Dar despre Chile, Thailanda, Cehia, Austria ce-o sa-mi spuneti? Ca au mai multi bani? Sau v-ati vedea nevoit sa admiteti ca si-au dat interesul mai mult? Si ca au vrut sa stea drept si cu fruntea sus?

Ceea ce noi n-am facut!

Haideti sa aratam lumii ca putem! Stiu ca nu mai e mult pana la finalul Expozitiei. Stiu ca e in al 12-lea ceas, dar mai avem o sansa.

Sansa ca lumea intreaga sa-si aminteasca de o natiune care a pornit prost si a sfarsit uluitor de bine.

Haideti sa aratam tuturor ca nu exista revenire imposibila. N-ati vrea sa ii uimim pe toti? N-ati vrea sa se vorbeasca despre asta in toate celelalte pavilioane?

N-ati fi – alaturi de noi – ceva mai mandru ca sunteti roman?

Domnule Comisar, eu stiu ca se poate si ca avem ce arata.

Mai ramane sa va hotarati Dumneavoastra si sa actionati in consecinta.

Un lucru care poate n-ar intra in manualele de istorie, dar istoria imediata ar consemna.

Va multumesc,

Marius Tudosiei

dela Bacania Veche

– o pravalie cu zeci de produse romanesti autentice


Discrepantele intre ce prezinta site-ul oficial al proiectului si articolele care se gasesc pe diverse bloguri sunt foarte mari. Imaginea oficiala e idilica, realitatea insa nu aduce nimic valoros Romaniei, nu prezinta niciun punct forte al agriculturii, al roadelor micilor producatori, ci pare un nou lucru facut de mantuiala doar ca sa fie facut. Aici mai aveti un alt articol despre proiectele altor tari versus performanta Romaniei, si aici un articol obiectiv din presa romaneasca.

Am distribuit si noi scrisoarea deschisa a lui Marius Tudosiei in speranta ca putem contirbui la o mica schimbare pe ultima suta de metri si, daca nu, macar sa fie o invatatura buna pentru viitoarele participari.

Cine a mai vizitat standul Romaniei la Expo Milano 2015 si vrea sa isi impartaseasca parerea aici? 


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


5 − = two