Terasa Al Fresco (Stejarii Country Club) (inchis)

Vizualizari 2.064 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Aug-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt75069

O tersa de piscina de lux

Al Fresco e terasa piscinei de la Stejarii Country Club, din complexul acela de locuinte de pe Jandarmeriei. E singurul restaurant din complex, pentru moment, insa in septembrie (2015) se va deschide acolo un restaurant mare, in celalalt capat al piscinei.

Al Fresco e o cafenea - restaurant pusa in intregime pe terasa, adica nu are niciun loc undeva in interior, sunt numai mese de cafenea, cu fotolii joase, si cateva mese normale, mai inalte, la care poti manca mai comod, toate sub umbrele si parasolare, pe marginea piscinei.

Atmosfera e foarte placuta, vesela, de vacanta, cu chelnerii in tinute lejere, de plaja, cu veselie si copii in jur.

Meniul e destul de simplu, cuminte, cateva feluri nu prea greu de facut, sandviciuri, salate, pizza, costite cu cartofi prajiti, ceva carne cu sos. Mancarea a fost destul de buna pentru o terasa pe malul piscinei, nimic special, insa nici nu te-ai astepta la altceva acolo.

Preturile nu sunt mici, daca iti iei de toate si o sticla de vin bun, treci usor 300 de lei de pe cardul tau pe cel al lui Tiriac. Serviciul a fost bun, degajat, dezinvolt, fara stres. Nici nu aveau multi clienti, de altfel, ca sa ii oboseasca. (GB - august 2015)

Localizare Terasa Al Fresco (Stejarii Country Club) (inchis)

Str. Jandarmeriei 14 (Complex Stejarii), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


five × = 30Taguri: , , , , , , , , ,