Toate articolele (770 articole)

Un restaurant de fine dining din Bucuresti, printre cele mai bune 25 din Europa
 (Oct 2016)
   3.049 vizite  0 comentarii   0 like

Ca si anul trecut, restaurantul The Artist a reusit sa se numere din nou printre cele mai bune 25 de restaurante de fine dining din Europa. Cei de la Tripadvisor au publicat topul pe anul 2016, iar restaurantul din Bucuresti s-a clasat pe locul 17, urcand astfel doua locuri fata de anul trecut, ...

............................................citeste tot

Cum arata clasamentul celor mai bune baruri din lume in anul 2016
Restograf (Oct 2016)
   1.222 vizite  0 comentarii   0 like

Anual, The World's Best 50 Bars lanseaza clasamentul celor mai bune baruri din lume. Este vorba despre un top realizat de un grup format din 476 de barmani, istorici si degustatori, care analizeaza intre 500 si 700 de localuri. In 2016 au fost analizate 652 de localuri. La o prima vedere, ...

............................................citeste tot

CONCURS: castigati 2 locuri la Seara Turceasca din cadrul Tea&Coffee Festival 2016
Restograf (Oct 2016)
   374 vizite  0 comentarii   0 like

Tea&Coffee Festival a deschis portile unui nou eveniment la care puteti degusta cafele de toate tipurile, ceaiuri aromate, dar puteti sa si descoperiti farmecul anumitor culturi. Tea&Coffee festival a pregatit in program si niste seri tematice: seara armeneasca, seara braziliana, seara ...

............................................citeste tot

Mancarea preferata a bucatarilor pentru zilele reci
Restograf (Oct 2016)
   2.683 vizite  0 comentarii   0 like

Cand zilele reci dau navala peste noi, si alegerile noastre culinare se schimba. Atunci cand ploua si e mohorat sau bate vantul si abia ne urnim sa iesim afara, o masa buna poate fi singurul argument care sa ne scoata afara din casa. De aceea, ne-am gandit sa intrebam cativa dintre bucatarii ...

............................................citeste tot

Restaurantele din Romania, obligate sa anunte daca produsele sunt obtinute din alimente congelate
 (Oct 2016)
   1.453 vizite  0 comentarii   0 like

Incepand cu data de 20 octombrie, restaurantele, dar si brutariile, covrigariile, patiseriile, cafenele si magazinele sunt obligate prin lege sa-si informeze clientii daca produsele pe care le comercializeaza sunt obtinute din alimente congelate. Noua lege este cunoscuta si ca "legea ...

............................................citeste tot

[INCHEIAT] CONCURS: castigati un cupon de cumparaturi de la Brutaresti Artizanal + o surpriza speciala
Restograf (Oct 2016)
   885 vizite  0 comentarii   2 like

Castigatoarea este:  Janeta Ivan (comentariul cu numarul 7). Felicitari!  Te rugam sa ne dai un mail la [email protected] ca sa-ti spunem cum intri in posesia premiului.  *extragerea live a castigatorului poate fi vazuta mai jos.  Brutaresti Artizanal este visul implinit a 2 ...

............................................citeste tot

Gustul Chefs, o experienta culinara unica
Restograf (Oct 2016)
   1.717 vizite  0 comentarii   0 like

Inca de la inceput, Chefs Experience a fost ca un restaurant al experientelor. Experiente descoperite si oferite in timp, deoarece nu le-a fost usor sa reuseasca, insa dupa indelungi discutii, cercetari, calatorii in jurul lumii si intalniri cu specialisti, chefi bucatari, furnizori  si chiar cu ...

............................................citeste tot

Festivalul preparatelor din animale calcate de masini - un altfel de street food
 (Oct 2016)
   633 vizite  0 comentarii   0 like

Bineinteles, acest festival culinar ciudat are loc in Statele Unite, in oraselul Marlinton, situat printre dealurile din West Virginia. Chiar daca are doar in jur de o mie de locuitori, la sfarsitul lunii septembrie aici se organizeaza unul dintre cele mai ciudate evenimente gastronomice anuale ...

............................................citeste tot

Adrian Hadean si teapa de la actualul Minister al Economiei
 (Oct 2016)
   3.589 vizite  0 comentarii   2 like

Cunoscutul bucatar Adrian Hadean, fost jurat la MasterChef si cel care spunea despre actualul sef al Guvernului ca e genul sau de persoana si ca sunt "cumva la fel", a fost pus intr-o situatie extrem de neplacuta chiar de Guvern. Prezent la Salonul International de Alimentatie (SIAL) de la Paris...

............................................citeste tot

Cooking Ground: cand copiii si parintii se joaca in acelasi loc de-a bucataritul
Restograf (Oct 2016)
   978 vizite  0 comentarii   0 like

De curand ne-a atras atentia un nou concept din lumea culinara, unul in care copiii si parintii sunt elevi la acelasi curs, si anume unul de gatit. The Cooking Ground e un program de invatare pentru toti cei interesati de un stil de viata sanatos si cu gust bun. Proiectul a luat nastere la ...

............................................citeste tot

8 lucruri pe care doar bucatarii le observa in restaurante
 (Oct 2016)
   1.930 vizite  0 comentarii   0 like

Este clar ca bucatarii, atunci cand iau masa in oras, sunt atenti la multe alte detalii care omului obisnuit ii scapa atunci cand se afla intr-un restaurant. Probabil e un defect profesional, dar bucatarii nu sunt interesati doar de meniu si de mancare, ci si de lucruri marunte, cum ar fi ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase poze vii cu mancare - inspiratie pentru restaurante
Restograf (Oct 2016)
   1.100 vizite  0 comentarii   1 like

Cinemagraphs sunt aceste imagini vii in care obiectul principal din fotografie e nemiscat, dar in jurul lui exista diverse actiuni care creeaza impresia ca poza prinde viata. Asa cum era de asteptat, imaginile vii cu mancare sunt superbe, apetisante si starnesc reactia aceea de: "vreau sa mananc ...

............................................citeste tot

(P) Magia unei nunti de iarna
Restograf (Oct 2016)
   792 vizite  0 comentarii   0 like

O nunta in perioada iernii are cu siguranta un farmec aparte. Decorul alb in care este invaluita natura, atmosfera de basm, decoratiunile specifice anotimpului rece, tinutele iesite din tipar si reducerile aferente fiind extra sezon, acestea sunt doar cateva dintre elementele pe care trebuie sa le ...

............................................citeste tot

Cum arata barul oamenilor frumosi, interzis oamenilor urati
 (Oct 2016)
   2.280 vizite  0 comentarii   0 like

Un site de matrimoniale din State, Beautiful People, isi deschide un bar in care poti intra doar daca esti frumos / frumoasa. Barul va fi un fel de extensie a site-ului si va servi ca un VIP room pentru cei binecuvantati de Afrodita. Insa, din moment ce frumusetea este o chestie subiectiva, n-...

............................................citeste tot

Brutaresti Artizanal - sau ce se intampla cand bunicile aduc in viata nepotilor dragostea pentru paine si prajituri bune
Restograf (Oct 2016)
   2.240 vizite  0 comentarii   3 like

Bunicile care insufla dragostea pentru bucatarie puteau foarte usor sa devina un mit urban. Din fericire, mai apar oameni care transforma mitul in realitate, declarandu-se inspirati de "bunica" si dand nastere unui proiect in zona culinara datorita povestilor din familie. Acesta este si cazul lui ...

............................................citeste tot

Nou trend in lumea cafegiilor: cafea la cornet
Restograf (Oct 2016)
   5.475 vizite  0 comentarii   2 like

Instagramul este reteaua de socializare care anticipeaza urmatoarele trenduri, mai ales pe cele din lumea culinara. Asa a fost si cazul cu trendul din lumea cafelei care a invadat Instagramul, dovada fiind hashtag-ul #coffeeinacone si cele cateva mii de poze care stau marturie faptului ca e o noua ...

............................................citeste tot

5 bucatari exceptionali pe care merita sa-i urmaresti pe Instagram
Restograf (Oct 2016)
   1.455 vizite  0 comentarii   1 like

Daca va plac conturile Instagram cu poze cu mancare exceptionala, care nu doar ca va vor face sa va ploua in gura, dar din care veti avea si de invatat lucruri noi si interesante despre mancare, avem noi exact ce trebuie. Este vorba de conturile a 5 bucatari exceptionali, Chefi de cariera si ...

............................................citeste tot

Cum arata restaurantul pe care Dani Otil il deschide in Bucuresti
 (Sep 2016)
   25.705 vizite  2 comentarii   3 like

Am facut la un moment dat o lista cu restaurantele din Bucuresti cu patroni vedete. Acum, acestei liste i se adauga si Dani Otil. Starul Antena 1 a anuntat pe Facebook ca-si deschide restaurant in zona de nord a Bucurestiului si ca e in cautare de colegi si colege. Restaurantul se va ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase si bune 10 restaurante din Sibiu
 (Sep 2016)
   17.232 vizite  0 comentarii   -1 Dislike

Sibiul este un oras superb, de care nu te saturi. Nu de putine ori, aflandu-ne in Sibiu, am avut impresia ca suntem intr-un oras dintr-o cu totul alta tara decat Romania. De aceea revenim aici de fiecare data cu mare placere. In plus, acum aveti un motiv in plus sa va faceti bagajele si sa ...

............................................citeste tot

Tocanita cu fructe de mare a lui Chef Scarlatescu - un preparat pe care nu ai cum sa nu-l incerci
Restograf (Sep 2016)
   1.357 vizite  0 comentarii   0 like

Fructele de mare sunt un deliciu, fara doar si poate. Un deliciu care castiga din ce in ce mai mult teren si adepti in tara noastra. Preparatele cu creveti, caracatita, calamari sau midii sunt intotdeauna o alegere sanatoasa, usoara si, mai ales, gustoasa. Iar spre bucuria amatorilor de fructe de ...

............................................citeste tot

Cel mai bun restaurant din Londra are bucatar roman
 (Sep 2016)
   960 vizite  0 comentarii   0 like

Pe 27 septembrie au avut loc The AA Hospitality Awards 2016. Gala de decernare a premiilor pentru cele mai bune restaurante / hoteluri / pub-uri / wine bars / chefs din Marea Britanie a avut loc la Grosvenor House Hotel, in Londra. Evenimentul a adus si o surpriza placuta pentru romani, pentru...

............................................citeste tot

IKEA a deschis un restaurant in care iti gatesti singur mancarea
 (Sep 2016)
   1.037 vizite  0 comentarii   0 like

Daca credeati ca cei de la IKEA erau cat se poate de enervanti pentru faptul ca au transformat articolele de mobilier in puzzle-uri imposibile, aflati ca acum au deschis si un restaurant in care-ti pregatesti singur mancarea. E un fel de next level de DIY in materie de cooking. Poate parea o...

............................................citeste tot

Bill Murray a fost barman pentru o zi in restaurantul fiului sau
 (Sep 2016)
   500 vizite  0 comentarii   0 like

Fiul celebrului actor american Bill Murray si-a deschis un restaurant in New York, iar tatal lui l-a ajutat un pic cu promovarea, trecand in spatele barului si preparand bauturile pentru clienti. Murray devenise deja renumit pentru faptul ca obisnuieste sa apara in diverse baruri modeste, unde...

............................................citeste tot

INCHEIAT! Castigati o cina pentru 2 persoane la restaurantul Excellence
Restograf (Sep 2016)
   1.772 vizite  62 comentarii   4 like

Castigatoarea este:  Isabela, comentariul din data de 21 septembrie, ora 5:40. "Dulceata de trandafiri, sirop de trandafiri si negresa cu dulceata de trandafiri si bezea, doar la bunica am mancat dulceata de trandafiri, ea imi facea de fiecare data cand o vizitam toamna." P.S: ne cerem ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase 10 localuri din Bucuresti unde sa bei un pahar de vin bun
 (Sep 2016)
   8.120 vizite  0 comentarii   3 like

Vremea s-a racit si e timpul sa incepem sa ne luam la revedere de la terase si sa cautam localuri cu interioare confortabile si frumoase. De asemenea, e si momentul in care halba rece de bere se inlocuieste cu un pahar de vin rosu bun, la temperatura camerei. Asadar, ca sa nu va lasam de ...

............................................citeste tot

  3   4  5  6  7  8  9
Afiseaza

Al patrulea restaurant mare la Promendada Mall



George Butunoiu  (Jul 2014)
6.035 Vizualizarivizualizari
3 Comentariicomentarii
15 placut 
1 displacut 

 

Trick Shot - bowling restaurant in Promenada Mall - BucurestiLa Promenada Mall din Floreasca sunt patru restaurante in toata regula, la care esti servit la masa cu meniu a la carte. Celelalte sunt cafenele (tot cu servire la masa) sau fast-foods cu autoservire. TrickShot e cel mai mare dintre ele, mai ales daca socotim si imensa sala de bowling, care e parte integranta din concept – fiindca TrickShot (sau Trick Shot?) se prezinta cu subtitlul “bowling/ restaurant”.

Restaurantul arata foarte bine, e modern, bine facut, lucruri de buna calitate, foarte luminos, fiind langa peretele de sticla care da pe terasa de pe acoperis. E lung si ingust, foarte inalt, cu tavan aparent nefinisat, pe care se vad grinzile de beton si de otel si toate tevile si instalatiile cladirii, dupa moda vremurilor. Au si afara mese cu umbrele, stropitori pentru prea cald. Daca nu aveam pe Restograf regula ca nu dam 10 la ambianta restaurantelor din centrele comerciale, ar fi primit nota maxima de la noi, chiar daca eu, personal, nu sunt primul admirator al acestor concepte. Barul e pe o latura a salii, deschis; bucataria deschisa si ea, mare si bine utilata, cu litere mari de neon pe care scrie “Chef Leon”.

TrickShot se pozitioneaza mai degraba ca restaurant de lux, cu bucatarie internationala fina. Au un chef evreu cu care se lauda, Leon, cel cu literele de neon. Au si un specialist in pizza, despre care ne-au spus, cu mandrie, ca e cel mai bun de undeva – Floreasca, Bucuresti, Romania (nu am retinut, imi pare rau!) – si ca a castigat concursuri importante. Au si o mica sectiune vegetariana si ceva meniuri speciale pentru copii.

Ce am luat de mancare la TrickShot a fost bun, nu a fost nimic care sa nu ne placa. Un fel vegetarian cu vinete sau dovlecei si cartofi dulci, bine facut; un T-bone steak de vita bun, consistent, cu grasime din belsug, bine facut; salata cu piept de rata si paste cu trufe, bune; desertul foarte bun, de asemenea: o prajitura cu ciocolata si una cu fructul pasiunii – foarte buna aceasta din urma, in mod special. Si, lucru rar in Bucuresti, un cappuccino foarte bun, care nu era doar o cafea cu spuma deasupra.

Preturile sunt destul de mari la TrickShot, asa cum sunt si la celelalte restaurante de la Promenada, de altfel. O masa buna in doi, cu de toate si cu o sticla de vin potrivit cu o asemenea mancare, te costa pe putin 300 de lei, la fel ca la celelalte restaurante mari din oras. Serviciul a fost bun, rapid, cu un chelner vesel si saritor, tanar si neobosit, cu chef de viata si de fete frumoase. Clienti erau cativa, insa nu atat de multi pe cate de mare e TrickShot.

De ce or fi ales cei de la TrickShot un mall ca sa-si faca restaurantul lor de top, nu imi e prea clar. Sper sa-si fi facut bine calculele si sa le mearga, e un lucru bine facut si serios, si au tot sprijinul nostru la Restograf pentru asta.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Nu mi se par asa mari preturile, le-as pozitiona mai degraba in intervalul 100-150.
Mancarea e intr-adevar buna, doar ca astepti f mult( peste 30 minute pt un hamburger sau o pizza). Am fost numai la pranz in weekend si e full, cred ca asta-i target- ul, pranzuri corporatiste in timpul saptamanii si familiste in week end.

Reply

Ooh, si ceafa, ceafa Big Mamma… The best ceafa in town! Parerea mea. :)

Reply

Pentru un restaurant de malll in care vin oameni de tot soiul sa “dea o bila” preturile sunt mari, chiar daca la nivel de calitate lucrurile sunt OK. Pizza e OK, nu chiar la nivel de Capriciosa (Baneasa) insa cat de cat din acelasi film.

Cand vor servi si burrata nu doar vor spune folosesc acest tip de branza cand de fapt realitatea e alta o sa le dau mai mult credit. Si la propriu si la figurat. :-)

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


nine + 9 =