Alouette

Vizualizari 8.737 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Frantuzeasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 11 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt72066

ALOUETTE este o braserie mediteraneana, inspirata din bucatariile consacrate ale Italiei, Frantei si Greciei. Va asteptam cu inima deschisa sa descoperiti un alt tip de local bucurestean, amenajat cu simplitatea si rafinamentul frantuzesc al zonei Provence!

Recenzii & Articole

Alouette   
(Apr 2015)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Alouette

Bibescu Voda, nr. 19 (zona Unirii), ,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Mancarea este ok, ospatarii ok … preturile medii spre mari.

Reply

Mancarea…. Merge dar este o mancare pe care o gasesti la o bodega intr-o zi mai buna a bucatarului. Servirea e ok dar lacomia proprietarilor ii impiedica sa angajeze personal pentru a avea o servire demna de aspectul brasseriei si de locatie. Bucatarul probabil se gandeste la dieta probabil ca altfel nu imi explic de ce ar uita ingrediente, in speta parmezan pe portia de orez. Singurele doua “motive” pentru care as recomanda sunt cafeaua (illy) si crispy strips cu sos de … Nu mai retin sincer.

Reply

Mare grija cu “discounturile” lor. Desi pe pagina lor de Facebook si pe tabla lor de oferte scrie clar un discount de X la produsele Y, te poti trezi cu pretul intreg. Odata intrebati chelnerii privind lipsa discountului, acestia au argumentat cum ca “ei au dreptul sa schimbe meniul si ofertele oricand” (chiar daca ei au anuntat promotia pana la data Z). Ia sa vedem…OPC-ul ce parere are?

Reply

Am organizat la Alouette o petrecere, unde m-am lasat total pe mana proprietarilor, in ceea ce priveste mancarea. A fost totul extrem de bun, iar selectia lor de vinuri este interesanta, chiar la preturi modice. Recomand cu placere

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ three = 9Taguri: , , , , , ,