Amada Taverna

Vizualizari 9.123 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala; Greceasca; Libaneza; Spaniola
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 27 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Amada e un restaurant care aduce aromele si spiritul mediteranean in Bucuresti. Folosind tehnici si mirodenii gasite de-a lungul coastei, aici puteti incerca mancaruri si delicatese croate, italienesti, grecesti, libaneze si altele asemenea. Oferim cel mai proaspat peste si il vindem la kilogram. Recomandam sa sunati inainte si sa faceti o rezervare. Deschidem pe timpul verii, dupa 18:00.
Recenzii & Articole

Amada Taverna   
(Jul 2015)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Amada Taverna

Strada Cristian Radu nr 3, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




mancare gustoasa, decor derizoriu, preturi foarte mari.
Nu reflecta valoarea platita, de evitat.

Reply

hello tuturor,

Amada e o mare porcarie!!!! Seamana cu o taverna greceasca doar la décor… Dar departe de mancarea simpla si foarte de delicioasa din la adevaratele taverne din Grecia.
Noi am fost 9 insi, a durat cate 30 min sa ne aduca aperitivele din care nu pot sa remarc nimic, multe din ele erau o combinatie proasta(exemple: hummus cu capere, pasta de peste, feta in folie doar stropita putin cu ulei si piper, etc). Vinul alb(chardonnay) foarte foarte foarte prost! O sticla era chiar imputita si ne-a schimbat-o. Am asteptat apoi o ora si jumatate sa ne aduca felul doi, din care caracatita la gratar nu avea niciun gust si era parca din cauciuc. Calamarul era necuratat(maroniu la culoare) si mirosea a pipi(asa miroase daca nu il cureti…). In plus serviciu sub orice critica, ospatarul foarte tupeist si nesimtit, fara meniu…. In concluzie, sunt JALNICI si feriti-va de ei!

Reply

…mda.atmosfera frumoasa,nota 10.am asteptat mancarea fix o ora si 10 min.un biban cica de” 600 de grame “a costat 72 ron,sa mai adaug ca n avea mai mult de 350g? In fine..caracatita buna.dovleceii ca si garnitura ,3 felii nu mai mult de dovlecei semi transparenti.niciodata n am mancat garnitura alcatuita din 3 bucati de ceva.bataie de joc.:( mult ulei peste absolut tot.

Reply

    Am fi vrut sa dam o sansa restaurantului, dar ceea ce ne-a facut sa facem stanga imprejur nu au fost tomberoanele pline de langa intrarea in restaurant, ci atitudinea chelnerului. Fiind 2 persoane si terasa semi-goala, ne-am indreptat catre o masa cu 4 scaune, dar vigilent, chelnerul cu atitudine si ton de militian ne-a ghidat catre o masa de doua. In co ditiile in care erau vreo 7-8 mese goale si nu cred ca risca sa il napadeasca clientii care sa ramana pe afara din cauza n noastra. Deci o asemenea atitudine de stapan pe mosie ne-a taiat orice chef de a mai pune vreodata piciorul acolo. Arta oapitalitatii e prea complicata…

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight − = 7



Taguri: , , , , , , ,