Arrosticini

Vizualizari 2.201 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Food Truck
Pozitionare: Autoservire
Bucatarie: Italiana; Urbana
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Cu o istorie veche in zona Abruzzo, dar cu una relativ recenta in alte zone ale Italiei, Arrosticini a reusit sa ne inspire, datorita gustului unic.

Arrosticini a reusit sa ne farmece, datorita gustului desavarsit, pana acolo unde am simtit nevoia sa ii impartasim secretele cu cei din Romania.

Consumat intr-o prima faza de oieri, acesta a devenit popular si in randul celorlalti locuitori ai zonei, castigand popularitate datorita gustului deosebit si al usurintei cu care se prepara si cu care se mananca.

Se serveste pe un bat de frigaruie, modalitatea recomandata de a-l consuma, fiind cu mana. Acest fel de mancare este acompaniat in general de o felie de paine facuta in casa, inmuiata in ulei de masline cu pepperoncino si un pahar de vin Montepulciano d’Abruzzo sau, asa cum unele restaurante obisnuiesc sa serveasca, un pahar cu 2/3 vin rosu si 1/3 sifon.
Recenzii & Articole

Arrosticini   
(Jun 2016)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Arrosticini

Fara adresa fixa, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
interesant, mancare delicioasa, bucatari foarte draguti

Reply
Ioana Chatzifilippidis July 1, 2016 at 7:01 am

Delicios! Entuziasmul si atitudinea prietenoasa a proprietarilor care se ocupa personal de pregătire si servire completează gustul minunat al produsului. pe care il plac si copiii! Cel puțin al meu! Dincolo de calitatea mâncării apreciez autenticitatea întregului concept!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− 4 = threeTaguri: , , , ,