Aubergine Healthy Food

Vizualizari 5.126 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Israeliana
Dominanta: Healthy/ Slow food
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 49 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Aubergine Healthy Food este un restaurant creat cu pasiune de Chef Ronen Meri in Centrul Vechi al Bucurestiului. Aubergine Healthy Food este un restaurant cu bucatarie mediteraneana, savuroasa si foarte sanatoasa. Un decor unic in Centrul Vechi, teatral si primitor, cu peste 300 de usi din lemn recuperat adus din Transilvania, Austria si Ungaria intr-o butaforie pusa in scena de Cristian Corvin, arhitectul celor mai spectaculoase proiecte de design interior ale ultimilor ani.
Recenzii & Articole

O campanie inedita la Aubergine Healthy Food   
(May 2015)

Deschide o usa la Aubergine! Aubergine by Chef Ronen Meri lanseaza campania "Deschide o usa la Aubergine" prin care ii invita pe toti iubitorii de frumos sa intre intr-un joc al creativitatii si imaginatiei. Deschis de curand in Centrul Vechi din Bucuresti, Aubergine Healthy Food este un ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Aubergine Healthy Food

Smardan 33, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Unul dintre putinele locuri din centrul vechi care merita sa isi spuna restaurant. Mancarea este buna, meniul e variat, cu influente si arome din diverse culturi gastro. Servire ok. Un plus pt. lista de vinuri. Preturi decente, mai ales pt. calitatea oferita. Merita vizitat.

Reply

Nu vreau sa il lauda, ca face rau, dar e bun !
La parter pacaleste ca e foarte stramt si ingust. La etaj insa este superb si decorat cu mult bun gus. Scaunele sunt cam incomode, dar uiti de cur cand mananci ceva bun.
Deserturile sunt foarte bune, dar ca sa simti ca mananci trebuie sa iei 3 si preturile nu sunt tocmai mici.
Per ansamblu un loc excelent o bucatarie total diferita fata de crasmele din zona si o ambianta demna de un oras mai bun.

Succes domnilor si trageti mai tare la promovare ca altfel sfarsiti inainte de a schimba ceva ! Un baiat care sa cante la chitara sus nu v-ar prinde rau !

Reply

Un restaurant cu decor si ambianta foarte placute. Stiu ca aceasta locatie a avut specific frantuzesc se numea “Bon”, o copie din pacate nereusita a restaurantului din apropiere “Bon Bouche”
Acum cu noul meniu mediteranean mi se pare ca au facut o treaba foarte buna. Sunt cateva preparate care chiar imi plac. Deasemenea sortimentele de vin oferite sunt si ele satisfacatoare.
Personalul se straduieste sa fie amabil si serviabil dar din pacate se vede foarte clar ca nu au pregatire consistenta in domeniu. Oricum nu este vina lor ci a sistemului care scoate pe banda rulanta doar absolventi de management si drept uitand de faptul ca mai avem nevoie si de instalatori,strungari si chelneri bine instruiti.
Un singur repros, am constatat ca sunt anumite preparate la care nu pastreaza standardul in sensul ca acelasi preparat poate avea gust difetit in functie de cine este in bucatarie probabil…
Concluzie: prin comparatie cu majoritatea restauranteler din centrul vechi acesta este un loc minunat, de bun gust si care serveste mancare nu mizerii.
Il recomand cu drag tuturor celor care sunt in zona si vor sa ia masa sau celor care vor sa organizeze o mica petrecere cu cativa prieteni sau mambri ai familiei. Ii veti surprinde cu siguranta pe invitati aducandu-i intr-o locatie super trendy si primitoare.
Raport calitate pret foarte bun!
Sper sa rezistati pe piata pt ca in Bucuresti chiar este nevoie de restaurande decente!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


4 − two =Taguri: , , , , , , , , ,