Restaurant Voievodal Baneasa

Vizualizari 11.722 Vizualizari 
Comentarii 11 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jul-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 64 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Un nou loc de legenda si istorie: Restaurantul Voievodal Baneasa

Pe 13 iunie 2013 a avut loc deschiderea oficiala a Restaurantului Voievodal Baneasa, in urma unei investitii de peste 200.000 de euro a firmei S.C. Dapcom Management S.R.L., companie ce si-a propus sa dezvolte conceptul de restaurant nobiliar romanesc si in nordul Bucurestiului, pe vechiul amplasament al Restaurantului Pod Baneasa.

Preparatele, modul de servire, amenajarea locantei sunt o minunata calatorie in epoca voievodala.

Locatia poate gazdui un numar de peste 500 de persoane si dispune de o terasa de vara cu o mirifica vedere spre lacul Herastrau.

Bucatarul-sef al noului restaurant este dl. Adrian Caciulatu, unul dintre tinerii noului val de talente al gastronomiei romanesti si absolvent al THR Group, iar directorul comercial al stabilimentului este dl. George Dumitrescu, care va coordona o echipa formata din aproximativ 25 de persoane, un colectiv cu activitate continua in domeniul HORECA de peste 5 ani si cu atitudine desavarsit orientata catre client.

Ciorba de cocos, de afumatura, de fasole, de burta, de vacuta, tuslama romaneasca, ciolan cu fasole, carne la garnita, piept de rata la jar, pastrama cu mamaliguta, tochitura cu mamaliguta, bulz boieresc, saramura de crap, curcan cu varza calita, dar si supa crema de sparanghel, de telina sau broccoli ori dorada la jar, sunt doar o parte din cele peste 120 de preparate din meniul restaurantului, in care se vor regasi cu siguranta atat iubitorii bucatariei vechi romanesti, cat si amatorii de « dresuri » importate din « cele strainataturi », buchisite cu pricepere de chelarii si bucatarii acestei locante domnesti, ce incearca sa ofere boierilor zilelor noastre toate cele doritoare...
Pe larg

Mamaliga sferica sau complexul provincialului Mamaliga sfericaAm revenit la Restaurantul Voievodal Baneasa dupa mai putin de un an. Pe dinafara si pe dinauntru l-am gasit asa cum l-am lasat, adica in forma, am apreciat foarte tare eforturile pe care le-au facut ca sa arate bine si confortabil. De data aceasta am stat pe terasa, e frumoasa si aceasta, are cativa copaci batrani, foarte mari. Are si putina vedere spre Herastrau, peste sosea. Restaurantul Voievodal Baneasa e imens, incap sute de oameni acolo. Si e surprinzator sa gasesti un asemenea spatiu la parterul unui bloc (unui ansamblu de blocuri, mai bine zis) facut pe timpul lui Ceausescu. Nu stiu daca a fost gandit de la inceput sa fie restaurant sau au fost doar spatii comerciale. Oricum, Restaurantul Voievodal Baneasa e, in primul rand, un restaurant pentru nunti si evenimente relativ mari. Cand nu sunt astfel de evenimente, cei care vin sa manance de pranz sau de cina stau in coltul dinspre pod, e cel mai luminos, cu ferestre mari, cu vedere spre apa si spre copaci. Au si un gratar acolo, cu toate la vedere. Si despre mancare acum, ca e mai importanta: am luat mult mai multe decat data trecuta. Aveam si de unde, pentru ca meniul de la Restaurantul Voievodal Baneasa e foarte lung – asa cum il si stiam. Bucatarie romaneasca, traditionala si urbana, cu de toate. Am primit o gustare rece destul de buna, cu aperitivele obisnuite, gustoase insa destul de sarate cateva dintre ele. Gustarea calda a fost la fel ca aceea descrisa anul trecut: pastrama destul de buna, ficateii asa si asa, ciupercile (nu mai erau umplute de data aceasta, ci doar taiate in bucati) fara niciun gust, carnaciorii cu capetele taiate in floricica ieftini si prosti, unsurosi si fara carne, iar creierul pane oribil. O ciulama de pui a fost destul de buna, cu smantana, ca in Moldova, nu doar cu faina, ulei si putin lapte, cum le place bucurestenilor. Niste carnati in untura... citeste tot
Recenzii & Articole

Crama Domneasca & Restaurantul Voievodal Baneasa (prezentare)   
George Dumitrescu (Dec 2013)

Cand a fost deschis Restaurantul Voievodal Crama Domneasca? In urma cu 5 sau cu 6 ani? Restaurantul din Centrul Vechi a fost inaugurat la sfarsitul anului 2008. Ansamblul de incaperi care formeaza Crama Domneasca a gazduit pentru prima data un restaurant in anii '70? Da, mai exact, ...
........................................................................................................ citeste tot


Istoria si prezentul Restaurantului Voievodal Baneasa (prezentare)   
Restaurantul Voievodal Baneasa (Dec 2013)

Restaurantul Voievodal Baneasa, un alt loc de legenda, plin de istorie... Pe vechile mosii ale boierilor Vacaresti, adica zona Baneasa de astazi pe Sos. Bucuresti-Ploiesti la nr. 10 al Bucurestilor, aflam amplasamentul Restaurantului Voievodal BANEASA, inaugurat la mijlocul anilor 2013. ...
........................................................................................................ citeste tot


Restaurantul Voievodal Baneasa in 2013   
George Butunoiu (Aug 2013)

As fi vrut sa scriu mai de bine despre Restaurantul Voievodal Baneasa, am apreciat foarte mult ce au facut acolo, e o investitie consistenta si serioasa, nu au lasat nimic la voia intamplarii. Asta trebuie spus despre renovare si amenajare, mai ales ca stiam si ce a fost inainte acolo, adica pana in...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Voievodal Baneasa

Sos. Bucuresti-Ploiesti 10 (Pod Baneasa), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Mancarea este f.buna si locatia deosebita!!!

Reply

Sunteti penibili/penibile @carmen si @ioana. Daca lucrati acolo mai bine ati transmite sugestii bucatarilor,managerilor, sefilor de pe acolo decat sa preaslaviti acest restaurant foarte BANAL! Inca odata, sunteti BANALI, asta ca sa fiu dragut. Mancarea “la impinge tava” e putin mai buna ca a voastra.

Reply

Consider ca trebuie sa ne manifestam si la BINE asa ca va recomand acest restaurant atat pentru evenimente mai ample cat si pentru iesirile de week-end cu prietenii ori familia.
Am firma in zona Baneasa si merg destul de des cu delegatii cu straini cat si cu prietenii fiind toti multumiti de atmosfera, servicii si mancare.
Haideti sa ne bucuram cand apar NOUTATI si sa apreciem CALITATEA !
Bravo echipa VOIEVODAL !!!!

Reply

Eu am plecat dezgustat din aceasta locatie, un ospatar obraznic si o cantareata care atarna pe la mese pentru bani.

Reply

Mancarea este foarte buna si locatia deosebita

Reply

Salut sunt vlad am fost cu un grup de prietenii pe 22 noiembrie chiar ne.a placut mancarea extraordinara ospatariii f. Amabili locatia n.am cuvinte daaaar pacatt muzica strica tot nu este adecvata locatiei

Reply

buna ziua, cum evaluati acest restaurant? ar trebui sa facem un botez acolo si nu inteleg daca il recomandati sau nu.

Reply

    Am fost acolo, o sa scriu in curand. E renovat complet, arata bine, e facut special pentru evenimente. Mancarea e banala, industriala, dar cam asa va fi peste tot, mai ales cand e vorba despre evenimente. GB

    Reply

    il recomand din toata inima. aici am fost si la un majorat si la un botez si a fost super. aici manannc de pranz si cand am chef de ceva dulce dulce comand desertul casei sau placinta cu mere.
    Oameni deosebiti.
    Cat priveste ce spunea cineva mai sus despre cantareata ncare atarna la mese pentru bani. Eu cred ca e normal sa se plimbe printre mese sa faca atmnosfera. Ca sa vezi ca e profi e atenta la ce melodie tresare/ ambeste lumea si daca te vede a doua oara iti canta melodia care te-a impresionat data trecuta.
    Recomand cu caldura

    Reply

Schimbare evidenta in raport cu ce-a fost Del Ponte;sper sa nu se comporte”romaneste” si noul manager si sa scada calitatea,asa cum s-a intamplat,dupa multi ani,cu Capriciosa de pe Ion Ionescu de la Brad

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


four − = 3



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,