Beraria Bragadiru

Vizualizari 20.733 Vizualizari 
Comentarii 10 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Germana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 18 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Calea Rahovei 157, BUCURESTI


0737.500.150, 0737.500.151

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Beraria Germana Bragadiru este locul unde berea la metru se aliniaza rece si spumoasa in fata prietenilor tai insetati. Este locul unde mancarea germana, bogata in carnati, cartofi la cuptor si varza murata nu lasa nici un oaspete sa plece infometat. Iar muzica de fanfara iti va da impresia ca te afli in hanul unui burg medieval, departe de lumea moderna si stresul cotidian.

Atmosfera de petrecere

Cand vrei sa petreci o seara de neuitat impreuna cu prietenii sau doar sa iei cina cu persoana iubita, este greu sa gasesti un loc mai potrivit decat Beraria Bragadiru. Tot aici poti veni cu colegii de birou sau cu amicii. Mai mult, chiar si in cazul, putin probabil, in care ajungi singur in berarie, nu va trece mult pana cand vei cunoaste oameni noi cu care te vei bucura de muzica, voie buna si, bineinteles, bere.

Istoric

Inca de cand i s-au pus bazele in 1909 si pana in prezent, Fabrica de Bere Bragadiru si-a tinut promisiunea facuta clientilor sai, aceea de a oferi cea mai buna bere cu putinta. In perioada interbelica, aici se produceau peste 3 milioane de litri de bere anual si era locul de munca a 261 de bucuresteni. In acea perioada, cartierul Rahova avea un aspect arhaic, cu cladiri demodate. In ziua de azi, Beraria Bragadiru se afla in aceeasi locatie, avand in apropiere o piata de flori. Desi in timpul regimului comunist beraria si fabrica au trecut in proprietatea statului, locuitorii capitalei nu au uitat niciodata de berea gustoasa produsa in aceste locuri, iar traditia a fost reluata in ultimii ani cu mult mandrie si mult fast.

Mancare delicioasa

Traditia culinara germana este la ea acasa in beraria de pe Calea Rahovei 157, langa Palatul Bragadiru. Veselia, muzica si berea sunt insotite de specialitatile din carne care sfaraie neincetat pe gratarele supraincarcate. Carnatii nemtesti, puiul bavarez la jar si preparatele vanatoresti vin alaturi de cartofi in stil german si varza murata. Pentru cine vrea sa incerce preparate mai usoare, poate opta pentru o supa de gualas sau un platou de branzeturi. Meniul de desert nu are cum sa dezamageasca si sigur il vei recomanda prietenilor la viitoarea ta vizita. O portie de strudel cu mere sau una de clatite nemtesti sunt perfecte pentru incheierea unui cine asemenea unui festin regal.

Pe scurt56621

Beraria Bragadiru s-a deschis sub acest nume si cu noi proprietari in toamna lui 2012 in locul in care a fost inainte o alta berarie, destul de cunoscuta o vreme, in subsolul imens al unei cladiri vechi din Rahova. Locul a fost renovat si arata foarte bine, cu exceptia unor stalpi acoperiti cu sticla si iluminati cu ceva neoane din interior, ca in localurile chinezesti sau japoneze. Investitia pare sa fie mare, lucrul e bine facut, conceptul unitar, mult lemn si alama, lumina putina. Incap cateva sute de oameni la Beraria Bragadiru, multi pot sta si in picioare daca vor sa se uite la spectacolele care se pot face in partea din spate, unde e amenajata o scena construita special pentru asa ceva. Pana la spectacole, insa, din difuzoare ti se pune muzica italieneasca.

Meniul de la Beraria Bragadiru e din bucataria germana, asa cum era si de asteptat, cu cele obisnuite: carnati, ciolan si coaste de porc, varza acra, supe grele, cartofi etc. Gustarile reci au fost cam banale si neinspirat prezentate, insa felurile principale cu multa carne au fost destul de bune. Berea foarte buna si ea, de la Heineken. Nota mare pe care am pus-o la mancare e mai mult pentru incurajare, fiind la inceput; imi inchipui ca peste cateva saptamani va fi mai buna decat atunci cand am fost noi, mai ales ca beraria era aproape goala si nu e usor sa faci asemenea mancaruri doar pentru cativa oameni.

Serviciul a fost rezonabil, cu un chelner bine intentionat, care a facut eforturi mari sa intre in rolul cuiva nefacut pentru o asemenea meserie. Preturile sunt foarte bune la Beraria Bragadiru, mai ales ca portiile sunt consistente; cu mai putin de 200 de lei doi oameni pot manca si bea mai mult decat pot duce.

Asadar, Beraria Bragadiru e unul dintre restaurantele (berariile) cu specific german de top din Bucuresti, in care primesti cam ceea ce astepti, adica mancare grea si bere buna. E de pus pe lista cu restaurante de vizitat in Bucuresti, mai ales daca nu ati fost inca.

Recenzii & Articole

Saptamana Restaurantelor: 16-23 mai   
Cristi Roman (May 2014)

39 de localuri s-au inscris pentru evenimentul culinar ce va avea loc în premiera in Romania timp de o saptamana, intre 16 si 23 mai in Bucuresti si care este organizat in parteneriat comun de Asociatia Romania Culinara (www.romania-culinara.ro) -  Top Hospitality - Star Chefs. Unele dintre ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Beraria Bragadiru

Calea Rahovei 157, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




We value excellent academic writing and strive to provide outstanding essay writing services each and every time you place an order. We write essays, research papers, term papers, course works, reviews, theses and more, so our primary mission is to help you succeed academically.
EssayErudite.com – don’t waste your time and order our essay writing service today!

Reply

Un ciolan cu fasole 175 lei !!!!!! Ciolanul nu avea mai mult de 1kg.

Reply

Citind mai sus raman surprins de comentarile urate facute de uni clienti la adresa berariei,referitor ca s a cerut un avans pentru o rezervare nu e ceva iesit din comun banuiesc ca era o rezervare de mai multe persoane 10-15 si este un lucru normal tinand cont de experientele negative avute,ambianta este una unica fiind asigurata de muzica de fanfara si mai nou de o cantareata foarte bine cotata,mi ar face placere ca cei care pretind ca au avut experiente nefavorabile lor sa revina si nu veti regreta

Reply

Pana aseara (31.03.2014) aveam o foarte buna parere despre beraria aceasta, insa m-au dezamagit profund cand pe la ora 23:00 aproape am fost dati afara din local, angajatii erau imbracati si tipau pe acolo ca se grabesc, ne inchideau televizoarele si noi mai aveam 3-4 beri pe masa, in conditiile in care programul se termina la ora 2 dimineata! Urat, foarte urat!

Reply

Buna ziua! Avand in vedere ca prima oara am fost in acest local acum aprox. 13 ani, cred ca pot sa ofer o parere pertinenta in privinta serviciilor acestei berarii. La inceput, mi-a placut atmosfera, mai ales ca prea multe variante de acest gen in Bucuresti nu prea aveam. Ulterior au urmat zile de nastere, diverșe concerte pe care le organizau acolo, daca stau sa adun cred ca am fost de cel putin 15 ori in toti acesti ani. Ultima oara, a fost prin septembrie, cand am stat la terasa. Atmosfera placuta, chelnarii foarte grijulii, dar toate acestea probabil ca se datorau celui care ma invitase acolo si care era client de-al casei, cotizand saptamanal destul de serios la ei. In privinta mancarii, este neschimbata, practic am avut impresia ca nimic nu s-a schimbat acolo . Nici macar atmosfera. Intotdeauna au avut o problema cu servirea, am avut ocazii cand a trebuit sa verific nota cu mare atentie, avand obiceiul sa o mai incarce. In schimb ultima experienta am avut-o cu cateva zile in urma, cand am dorit sa fac si eu rezervare, sa zicem de dragul vremurilor trecute. Ce sa va spun, am parcurs intreg localul fara sa ma bage cineva in seama, si asta in conditiile in care eram la ora la care practic sala era goala (ora 18). Dupa ce am reusit in final sa rog pe cineva sa discute cu mine, am avut impresia ca mi se facea un mare favor faptul ca mi se ofereau anumite informatii. Totul culminand la sfarsit, cand mi s-a cerut un avand. I-am spus ca nu aveam bani in acel moment la mine, urmand sa revin a doua zi. Replica fost urmatoarea: pai atunci va fac rezervarea cand o sa aveti bani. Prin urmare, atentie, cand vreti sa faceti o rezervare aici, neaparat sa venit cu un extras de cont, ca sa vada domne oamenii cat sunteti de potentati. Prin urmare, va marturisesc ca ca vizitele mele la aceasta berarie chiar au luat sfarsit. De unde se vede treaba ca uneori e bine sa te mai reinventezi si sa iei totul de la zero. Ca si concept, personal si meniu.

Reply

Din pacate nu stiti ce vorbiti muzica de la acest local nu are cum sa se auda…am fost acolo si stiu dvs confundati cu restaurantul de langa care are gradina de vara in spate si au mereu concerte live stiu pentru ca am fost si acolo. Mancarea dupa parea mea este buna mai ales ca au si meniul zilei are este doar 20 de lei si ai 3 feluri de mancare mi se pare foarte ok. Dupa parerea mea sunt comentarii rautacioase.

Reply
Amidulah SirJan July 5, 2013 at 11:55 pm

Domnilor, ati auzit de Legea 61 din 1991, articolul 3 punctele 25,26 si 27? …daca nu ar fi bine s-o cititi si s-o respectati… daca da atunci dece o incalcati?…sau nu va pasa de locatarii ce locuiesc in blocurile de pe Uranus, si pe care-i bombardati cu decibeli peste limita legala in fiecare seara dupa ora 22…din cate stiu eu ansamblul palat bragadiru a fost somat de PMB prin 2010 sau 11, la sesizarea asociatiilor de proprietari din zona Uranus sa respecte sa-si inchee auditiile live la ora 22.00, o perioada a mers dar acum nu se mai oate odihnii nimeni din zona datorita decibelilor …cred ca asociatiile ar trebui sa sesizeze din nou PMB si sa ceara inchiderea definitiva a sursei de disconfort…nu mai putem permite inbogatirea unora pe deranjul fonic al celor multi ….

Reply

    amidulah ..esti tare nu credeam ca mai este cineva in tara asta care sa tina la respectarea legii….te pot ajuta cu linkuri de la ONG-urile ce se ocupa cu astfel de probleme( locuiesc si eu tot in aceeasi zona si m-am saturat tot sunand la 112 si la madam deputat Alina Goghiu dar daca suntem multi si uniti ii putem face sa respecte LEGEA ) Bravo …pacat ca nu esti roman

    Reply

Mâncarea o fi ea “germana” dar e penibil de putina si de prost gatita.Daca ati mâncat de ex, ciolan la Carul cu bere sa nu faceti gresala sa va astepati la asa ceva! Aici veti rimi unpui firav de ciolan care probabil a fost doar fiert caci nu are niciun gust. Coastele sunt extrem de mii si aproape total lipsite de crne. Sigur daca ati fost catel intr-o viata anerioara poate o sa v placa!serviciul mizerabil, intelegem ca era sambata seara , dar ca sa ti se raceasca mâncarea pana primesti o salaa de varza e cam prea mult. Nu mi-a placut deloc, nu voi reveni i nici nu voi recomanda cuiva acest restaurant.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


5 − two =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,