Beraria H

Vizualizari 10.775 Vizualizari 
Comentarii 29 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Germana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 195 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Pe larg

Beraria spectacol din Parcul Herastrau Beraria H s-a deschis in 2014 dupa multe stiri si articole premergatoare in mass media, care au format asteptarea. Si-a luat numele de la fostul celebrul Pavilionul H din parcul Herastrau, cu intrarea cea mai apropiata de pe Kiselev, dincolo de Muzeul Satului. Mai sunt cateva restaurante in zona: mai cunoscutul Hard Rock Cafe, peste alee, mai micul, dar mai vechiul Miorita, iar fata in fata e un restaurant libanez, Saya, fostul Yara si fostul si turcescul Turkuaz. Fiind fostul Pavilion H, Beraria H e ceva foarte mare, o hala imensa si foarte inalta transformata in restaurant cu o investitie consistenta si cu destula imaginatie, desi nu debordanta. Mie, personal, nu prea-mi place, o gasesc cam rece si impersonala, insa cred ca cei mai multi, mai ales tinerii, rezoneaza cu un astfel de concept, mai ales ca au gasit o idee interesanta, sa-l prezinte ca pe un mic orasel, cu placute care arata o strada, o posta, o farmacie sau diverse alte asemenea. Beraria are doua spatii distincte, o platforma mai mica, la intrarea dinspre bulevard, de pe care se coboara pe o scara larga in sala mare, care e la nivelul mai de jos al cladirii, dinspre lac. Mesele sunt din lemn, fara fete de masa, cu niste foi de hartie pe care e scris direct meniul, pe post de presulet. Scaunele cam incomode. Beraria H e o berarie germana de la un capat la altul, cu meniul asteptat. Nu sunt multe feluri, insa, in mare parte, si pentru ca bucataria germana e mult mai saraca in numar decat alte bucatarii. Au... citeste tot
Recenzii & Articole

Zilele Usturoiului la Beraria H   
(Sep 2016)

Primul week-end de toamna e plin de festivaluri si evenimente culinare. Printre acestea, pe terasa Berariei H se pune la cale un nou festival "Zilele Usturoiului", mancare gatita in fata voastra si muzica live. Pentru ca, nu-i asa, spui romani, atunci adaugi inca un cat de usturoi la felia aia de ...
........................................................................................................ citeste tot


Catalin Scarlatescu e noul chef de la la Beraria H   
(Feb 2015)

Beraria H, cea mai mare berarie din Sud-Estul Europei, anunta venirea Chefului Catalin Scarlatescu in cadrul echipei, incepand cu luna februarie. Responsabilitatile lui Scarlatescu nu tin doar de crearea unor noi retete pentru preparatele din meniul berariei, ci si de coordonarea si optimizarea ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Beraria H

Sos. Kiseleff 32 (Parcul Herastrau), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Mancarea este o mizerie fara gust, de fast food, scumpa, bauturile sunt banale, facute din ochi… Toaletele infecte in conditiile in care era ocupata doar un sfert de terasa. Servirea e minunata dar lipseste cu desavarsire…

Reply

Foarte frumos la terasa, si mai frumos in interior la concerte. My favourite place!

Reply

Terasa aerisita & cocheta, “pe chill”, servire buna si oameni OK in jur.

Reply

vorba reclamei : n-ai cu cine ba,n-ai cu cine…
Puteau astia sa bage 100 milioane de euro in restaurantul asta, daca te lovesti de melteneala,nesimtirea si ingalarea personalului tot degeaba.In plus am intalnit 2 chelneri despre care sunt gata sa bag mana in foc ca erau retardati…

Reply

Dupa o plimbare in Herastrau am ajuns si noi in Beraria H.
A fost unul din cele mai frustrante pranzuri.
Am luat supe cu dumicati de galuste si gust de vegeta, ciorba de peste fara gust de peste, genunchi de miel cu o gramada de ierburi care nu au reusit sa-i confere nicio savoare, coaste de porc, gulas. La un moment dat am gustat unii de la altii crezand ca avem papilele defecte. Nu a fost asta.
Chiar nu recomand acest restaurant.

Reply

Am fost in seara in care era concert Ozzy. Noi am avut rezervare pt 7.30, am plecat la 10!Taxa de intrare 30 ron pentru un concert ce incepe la 11!!!Degeaba le-am spus ca nu avem de gand sa stam la concert, tot ne-au obligat sa platim!Si ne-au pus sa platim 30RON, desi erau mese nerezervate in sectorul cu 20RON! Pe viitor, poate s-ar putea sa ramburseze macar jumatate din taxa de intrare in cazul in care pleci inainte de concert sau sa includa o parte din consumatie! Oricum, mi s-a parut un abuz! Pentru ca noi am mers sa mancam, nu la concert! Iar ei cred ca sunt un restaurant, nu o sala de spectacole! In fine, serviciul a fost rapid, dar mancarea rece! In afara de o supa fierbinte, restul : cartofii rasuciti si cei zdrobiti reci, coastele de porc reci! Mancarea rece nu se poate aprecia! Pacat!

Reply

Pentru eventualii postaci care e posibil sa miaune ca sint postac din tabara adversa: am dat copy-paste la comentariul pe care tocmai l-am pus pe Facebook.

Am fost la Beraria H. O mizerie sinistra: mincare infecta, incalzita (eventual) la microunde, bere industriala de la un singur concern (Heineken), servire de cacat, ambianta de cacat. Lista de vinuri e mai mare decit aia de bere. Cum dracu uiti de trei ori sa aduci la masa o salata infecta si niste cartofi “prajiti” naspa.
Adica…ai adus in 5 minute coasta de porc cu multa grasime, sa dea bine la gramaj, si mici, caldute amindoua, si uiti de salata cu somon. Asta dupa cei ai uitat de cartofi, de doua ori. O hala de cacat, in care s-au bagat bani la greu, dar nu au schimbat usile de termopan alb de la intrare, vechi de cind erau magazine cu blugi in Pavilionul H.
Am mentionat ca mincarea e de cacat? Mici calduti la microunde si oua posate reci. La ce sa ma astept, de fapt, cind imaginea lor este “chef” Scarlatescu…E o performanta greu de realizat, sa reusesti sa faci mincare mai proasta decit imaginea acelui individ.
Pentru cine nu stie, berea casei e Zaganu.
Poate nu v-am zis: mincarea e de cacat, servirea e de cacat, ambianta e de cacat.

Reply

Locul arata bine, pacat de felul in care esti tratat si servit. Un loc ideal daca vrei sa te simti furat si batjocorit.

Reply

Locatia este superba iar mancarea ne-a placut de fiecare data. Burgerul h este foarte bun, rața pe varză, mielul, cu gust si de calitate.

Am fost saptamana asta si am ramas surprins ca inauntru era cald, probabil ca au avut ceva probleme cu aerul asa ca am mers la terasa. Chiar daca erau 35 grade afara sub umbrele acolo a fost chiar ok.

Serviciul bun.
4 persoane 230lei

Reply

Frumoasa locatia ….dar dc angajeaza in pepermanenta pt ca sunt niste sefi de sala care habar nu au de meserie…….ji bani nu faci ca ospatar ca ai o masa maxim doua cica sa nu te dai peste cap.ji o conducere care se manaca intre ei…sunt in conducere niste oameni care au fost toata viata la birou ji aqum da lecti la ospatari ma fac sa rad…pacat de bani care ii iau..dar acolo nu se face ospatarie ci sclavie..a da ji muti toata ziua la mese

Reply

<3 this place :)

Reply
christina havelock April 4, 2015 at 1:43 am

We being there thursday night when Steaua played Petrolul.. next to our table was Catalina Scarlatescu having a beer… last time I was in Romania I seeing the program master chef and remembered the face … was surprised he is behind the food at beraria H …. nice atmosphere good beer and lovely food … the mici were delicious …

Reply

Ce-au facut baietii aia acolo e incredibil. Locul arata intr-un mare fel, atmosfera e f. tare (e a treia oara cand ajung), mancare buna, personalul f. profy. Stiu locul dinainte, cand era engross de haine, ca aveam un “furnizor” de pantofi si arata jalnic. Jos palaria pentru cum l-au transformat.

Reply

Parere slaba este prea mult de apreciat; Am fost la concert la Diana Matei si taraful Cleante in data de 21 martie; nu am cuvinte sa ma pot exprima civilizat, sunt praf / varza / incopetenti sa poata crea o atmosfera placuta. Foarte dezamagita si de servire (tin sa mentionez ca nu este prima oara cand merg in H, am fost de cel putin cinci ori, dar de data asta au facut-o lata, ne-am lamurit in totalitate de tot ce este marea Beraria H); Sa va povestesc cu rezervarea (cu inceputul), cand am facut rezervarea telefonic (iainte cu doua sapt de concert) am solicitat chiar insistent locatia unde doresc masa, in ziua concertului ma suna ei pentru comfirmare si amintesc ce masa doresc; seara am ajuns la H si ce crezi mi-au dat exact opusul locatiei spunandu-mi ca la etaj langa balustrada (acolo doream) nu au mese de 8 persoane si mi-au dat jos la arena, ok , am trecut cu vederea; ospatarul ne-a luat comanda de bautura si surpriza, cand vine cu paharele unul avea urme de ruj , l-am refuzat aratandu-i ca este nespalat. O doamna de la masa comanda un cappucino fara zahar, a adus cappucino dulce si cu un plic de zahar in farfuriuta, s-a mai cerut o cafea cu lapte, a adus un expresso mic fara lapte; ok ; acum comandam mancarea, am stat 1 ora si jumatate a vina mancarea, si ce credeti mancarea toata chiar si fripturile RECI totul RECE si la sosul de usturoi avea pojghita de MUCEGAI deasupra, i-am aratat ospatarului si si-a cerut scuze dupa care a adus altul dupa ce se terminase de mancat. Acestea au fost cateva si experientele neplacute de samabata seara; iar la final la nota de plata ne intreaba seful de sala de ce am dat doar 5% spaga; atunci i-am povestit si a ramas foarte surprins cerandu-si scuze; nu ne-a incalzit lucrul acesta asa ca am plecat inainte decat ne propusesem noi. Nu ne-am simtit deloc bine.O seara pierduta si am cheltuit o gramada de bani pentru a merge la mare BERARIA H, care are bucataria condusa de marele SEF SCARLATESCU……. ma lasi……………nici gratuit daca e sa mergem tot nu ne mai trebuie sa calcam acolo. Asa ca parere slaba este prea mult pentru ei.

Reply

Coastele de porc sunt dementiale!

Reply

F. buna mancarea ! Thanks Chef :)

Reply

De toata jena. Stai o ora pana iti ia cineva comanda…asta daca rogi pe cineva si inca o ora sa-ti aduca…penibil.

Reply

Manat de si-anume curiozitate pentru ca Scarlatescu, am poposit la Beraria H. Din fericire Scarlatescu s-a dovedit normal la cap si nu a umplut meniul de fancy-trancy foie gras & more, ci preparatele sunt cam alea la care te astepti. Eu am consumat un gulas care a fost chiar bun, iar a mea un snitel care s-a dovedit banal. Am vzut ceva questii interesante prin meniu, asa ca mai trec.

Reply

    gerulas a mancat nevasta-ta SNITEL BANAL….e snitel…la ce te asteptai…esti senil…e o bucata de carne putin batuta,data prin pesmet si bagata in baie de ulei…

    Reply

Mancare multa , buna si bine ca preturi. Au si bere :)

Reply

10 la toate capitolele, I love this place! :)

Reply

Salut. Cred ca ati fost extrem de indulgent cu nota pentru mancare si serviciu, poate ati fost mai norocos decat altii. Pacat de locatia bine gandita si perfect potrivita pentru o berarie de inalt nivel.

Reply

Eclerul, cat e eclerul (de mare) ? :)

Reply

beraria berariilor! :)

Reply

E foarte tare la berarie, friendly staff, aerisit chiar si cand e multa lume.

Reply

Am sunat pt o rezervare intr-o seara cu concert. Nu faceau rezervari, dar i-am intrebat daca au zona de nefumatori. Mi-au raspuns ca nu, m-am aratat mirat intrucat peste 100 mp esti obligat sa ai, iar raspunsul primit spune totul despre acest local: “de fapt avem zona de nefumatori, dar se fumeaza si acolo”. Nu am mers si probabil ca nici nu o voi face prea curand.

Reply

Am fost intr-o seara de joi, in restaurant erau cateva sute de clienti, probabil 250-300.
Primul plus: amenajarea (imita piata unui oras, cu multe cladiri in jur). Eu am stat langa scara pe care se coboara la parter, foarte multi din cei care veneau faceau poze arhitecturii.
Mancare: am luat carnati cu cascaval si cartofi prajiti, ambele foarte bune. Cartofii sunt interesanti, de forma unei spirale, nu am mai vazut pana acum.
Bautura: am baut apa plata, deci no comment :)
Servire: nesperat de rapida tinand cont de dimensiuni si nr de client, iar chelnerul (un domn mai in varsta) foarte dragut cu noi.

Foarte interesant mi s-a parut faptul ca erau oameni de toate varstele, de la tineri la parinti cu copii, si imi place mult asta, se pare ca s-a reusit ideea berariilor de pe afara.

Concluzia: bravo! Cred ca Beraria H e un local de care Bucurestiul chiar avea nevoie, eu sigur voi reveni des.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


1 + = seven



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,