Beraria Hanul cu Tei

Vizualizari 11.679 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 13 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Beraria Hanul cu Tei este locul care datorita designului impresionant si al fotografiilor ce ilustreaza scene ale Bucurestiului de altadata, dispuse pe pereti, creeaza senzatia unei calatorii in timp, in mijlocul anilor '30. Locatia spatioasa dispune si de mese cu draft incorporat, asezate pe butoaie, care pe langa faptul ca dau berariei un aer specific, ofera in plus posibilitatea fiecarui invitat sa fie propriul barman. In acest ambient se pot savura mancaruri cu specific romanesc si diferite tipuri de bere. Beraria este gazduita de unul dintre cele mai interesante si incarcate de valoare istorica obiective turistice din Bucuresti.

https://www.facebook.com/berariahanulcutei2
Localizare Beraria Hanul cu Tei

Lipscani 63-65, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Atentie, se fura in acest local si chiar de catre personal ! Prietenului meu i-au furat telefonul mobil ! Desi au camere video nu au vrut sa ne dea inregistrarile . Nici macar politia nu a rezolvat ceva . Explicatia a fost ca nu au mers camerele video!

Reply

impertinenta personalului este impresionanta – pentru un frappe de 13 lei nici nu si-a pus problema ca ar putea sa aduca rest de la 20!
ori s-a modificat bacsisiul uzual la 50% din consumatie si nu am aflat eu???

Reply

Prima impresie: o “hala” de aprox. 200 mp fara zona de nefumatori, deci ilegala.
Apropo, dl. Butunoiu, poate faceti o lista la un moment dat cu toate restaurantele ilegale din Bucuresti(peste 100 mp si fara zona stricta de nefumatori).
Amenajarea e ok, genul sport-bar elegant.
Servirea e rezonabila, nimic deranjant.
Mancarea e de o stea, poate doua cu indulgenta, cel putin ce am mancat noi.
In peisaj apare si intotdeauna elegantul Ilie Dumitrescu, alaturi de un “verisor” f gras si cu un aspect fioros ce pare un fel se sef.

Reply

Daca doriti un ; Taraf autentic format din tambal contrabas vioara acordeon si solist vocal nu ezitati.Taraful George Ness pe You tube sau http://www.tarafulgeorgeness va multumesc astept un raspuns tel 0768174804

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


three × = 12Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,