Toate articolele (770 articole)

Beraria lui Locic din Piata Dorobantilor
George Butunoiu (May 2010)
   7.674 vizite  33 comentarii   0 like

Daca s-ar fi intamplat sa merg de trei ori si nu de patru la Beraria Dorobanti inainte de a scrie despre ei, i-as fi pus direct in lista celor care dau mancare proasta bucurestenilor, alaturi de Burebista, de La Mama si de alte cateva ca ele. Nu stiu daca e doar o intamplare ca toate cele la care am...

............................................citeste tot

Jadoo Gardin, restaurantul care nu isi asuma riscuri inutile
George Butunoiu (May 2010)
   9.647 vizite  2 comentarii   0 like

In Wikipedia scrie ca Jadoo e numele unui album scos de un cantaret pakistanez. Nu stiu daca “gardin” inseamna ceva in vreo limba sau daca are o legatura cu “gradina”, asa cum pare; m-am uitat si pe Internet si nu am gasit cuvantul asta. E drept, am renuntat repede, poate ca m-as fi lamurit ...

............................................citeste tot

Ce mananca constantenii la Marco Polo
George Butunoiu (May 2010)
   27.931 vizite  3 comentarii   3 like

Ori de cate ori am fost in Constanta (foarte rar, o data la cativa ani), prietenii mei de acolo, care stiu ce-mi place si ce nu, m-au dus la niste restaurante in care am mancat mai mult peste fi alte inotatoare. Ca locurile acelea nu semanau prea mult cu cele cu care sunt eu obisnuit in Bucuresti, ...

............................................citeste tot

Memento mori la Mju
George Butunoiu (May 2010)
   15.605 vizite  0 comentarii   4 like

Sunt sigur ca as gasi multe articole admirative la adresa neobisnuitului restaurant de la intersectia dintre strazile Batistei (se citeste “batishtei”) si Vasile Lascar daca m-as uita putin pe Internet. Nu ar fi de mirare, stiind ca au primit si un titlu de “restaurant al anului”, in 2008 ...

............................................citeste tot

Despre ce mananca brasovenii si targumuresenii la Casa Hirscher, Bella Muzica si Laci Csarda
George Butunoiu (Apr 2010)
   18.931 vizite  4 comentarii   2 like

Mi-am propus sa scriu despre un restaurant numai dupa ce ma duc de mai multe ori acolo, si intotdeauna insotit de cineva care sa-mi mai tempereze elanul critic. De data aceasta voi face o exceptie, doar din simple ratiuni logistice, pentru ca vorbesc despre niste restaurante in care nu cred ca voi ...

............................................citeste tot

Un lucru turcesc bine facut – restaurantul Divan
George Butunoiu (Apr 2010)
   13.942 vizite  4 comentarii   0 like

Eu nu am inteles niciodata de ce Bucurestiul nu e plin de restaurante ca acesta. Bucataria turceasca e buna, e bogata, e bine definita si coerenta si e mult mai la indemana restaurantelor mici decat cea frantuzeasca sau cea asiatica, de pilda. Psihologia patronului roman de restaurant va ramane o ...

............................................citeste tot

Cand mergeti la Aquarium spuneti ca sunteti un fotbalist celebru
George Butunoiu (Apr 2010)
   8.652 vizite  2 comentarii   1 like

La putin timp dupa Revolutie, un fotbalist celebru si un sarb a deschis Aquarium, un restaurant cu putin cunoscuta pe atunci bucatarie italiana. O buna bucata de vreme a ridicat pretentii la lista scurta a restaurantelor bune din Bucuresti. Nici nu a fost prea greu acum aproape 20 de ani, cand ...

............................................citeste tot

Amuse-bouche pe nota de plata de la Aqua
George Butunoiu (Mar 2010)
   19.193 vizite  2 comentarii   5 like

Cativa romani si niste libanezi (din cate am auzit de la cei din jur) au facut un pariu riscant si au deschis acum cateva luni, in plina criza, un restaurant in Parcul Herastrau, pe care l-au vrut pozitionat de la inceput direct in top. Cred ca investitia – destul de consistenta, din cate se vede...

............................................citeste tot

Ici et la, sau cum isi poate bate joc un arhitect de munca omului
George Butunoiu (Mar 2010)
   9.878 vizite  3 comentarii   4 like

Saptamana trecuta am scris despre Sangria, poate cel mai frumos loc din Bucuresti. Acum voi scrie despre cel mai urat. Nu-mi aduc aminte sa fi vazut vreodata un restaurant mai urat, nici in Romania si nici in alta tara. Si nu am umblat putin prin lume… Am ramas pur si simplu perplex cand am intrat...

............................................citeste tot

Bucataria de supermarket romanesc la Burebista
George Butunoiu (Feb 2010)
   8.971 vizite  0 comentarii   1 like

Nu mai am abonament la TBR si, de cand nu am mai vazut cronicile despre restaurante ale lui Michael Barclay, am incetat sa mai citesc asa ceva in presa bucuresteana. Mi-am zis ca mai bine le scriu singur si mi le citesc pe ale mele, daca nu o sa am altceva mai bun de facut. Am luat multe tepe ...

............................................citeste tot

La Die Deutsche Kneipe i se face in ciuda Profesorului Mencinicopschi
George Butunoiu (Feb 2010)
   10.455 vizite  2 comentarii   4 like

Imi aduc aminte si acum toate lucrurile pe care le-am vazut si care mi s-au intamplat in primele zile atunci cand am iesit eu intaia oara din tara, la foarte putin timp dupa Revolutie. Unul dintre acestea era micul bistrot al lui Philippe si al lui Marie, dintr-o margine a Parisului. I-a luat ceva ...

............................................citeste tot

Cand mergeti Sangria sa aveti un cu spray contra arsurilor la indemana
George Butunoiu (Feb 2010)
   14.326 vizite  6 comentarii   2 like

Printre profesionistii din hospitality se zice ca exista 100 de secrete care fac diferenta dintre marile restaurante si celelalte. Pe 10 le cunosc numai marii bucatari si marii sefi de restaurante, pe celelalte 90 le cunoaste toata lumea, insa numai marii bucatari si marii sefi de restaurante le ...

............................................citeste tot

Benihana - prezentare
Howard Johnson Hotel (Jan 2010)
   19.265 vizite  1 comentarii   -3 Dislike

RESTAURANTUL  BENIHANA in BUCURESTI Prezentare Generala Situat in centrul Bucurestiului, la primul etaj al Hotelului Howard Johnson Grand Plaza, restaurantul Benihana va ofera bucatarie japoneza teppanyaki autentica, precum si un bar sushi. Varianta bucuresteana a celebrului lant de ...

............................................citeste tot

Avalon - prezentare
Howard Johnson Hotel (Jan 2010)
   20.140 vizite  0 comentarii   0 like

AVALON Address: Howard Johnson Grand Plaza Hotel Calea Dorobantilor 5 – 7, District 1, Bucharest Tel. 021 201 5030 Capacity: 80 – 100 persons Underground, guarded parking available In a contemporary environment and cozy atmosphere, our Canadian Chef Henrik Sebok offers you a wide ...

............................................citeste tot

Inainte de a merge la La Cena faceti un test de rezistenta fizica!
George Butunoiu (Oct 2009)
   13.600 vizite  6 comentarii   1 like

Cunoscutul restaurant-pizzerie de pe Maria Rosetti nu e un restaurant “de fite”, nici nu pare sa fie rodul vreunei pasiuni innascute a cuiva pentru gastronomie, ci e facut ca sa faca bani. Repede, multi, constant, desi nu fara efort si imaginatie. Ceea ce e un lucru de admirat, totusi. Am fost ...

............................................citeste tot

Ieri m-am impacat cu Casa Ardeleneasca (Caredy)!
George Butunoiu (Oct 2009)
   10.756 vizite  0 comentarii   1 like

Acum vreo doi ani mi-au dat un peste stricat la restaurantul acesta. Nu m-a afectat prea tare pentru ca, aproape toata viata mea mancand departe de casa (mai intai la cantina, apoi pe la restaurante), am vazut multe si mi s-au intamplat si lucruri mult mai rele. Nu m-a mirat prea tare nici ca ...

............................................citeste tot

Mancare buna si “circ” la Balthazar
George Butunoiu (Oct 2008)
   18.442 vizite  3 comentarii   2 like

Dupa ce era sa ma bat cu un chelner, nu am mai trecut de vreo doi ani pe la Balthazar, desi am mancat foarte bine acolo, de fiecare data. Eu nu las automat bacsis la un restaurant, nici nu imi scot calculatorul ca sa socotesc exact cat e “atata la %” din nota de plata, ci dau cat si cand vreau ...

............................................citeste tot

Intrebati de Nicoleta cand mergeti la Capricciosa
George Butunoiu (Sep 2008)
   9.954 vizite  4 comentarii   4 like

Oare cine ar putea crede ca un restaurant de la “capatul pamantului”, printre locuri virane si santiere de constructii, situat intr-o baraca de lemn pe care te astepti sa o vezi cazand la trecerea primei betoniere pe sub geamurile sale (si trec multe, incontinuu!) sa aiba un asemenea succes? ...

............................................citeste tot

Cum mi-am dat eu seama ca Jaristea si-a pierdut banca de date
George Butunoiu (Aug 2008)
   15.730 vizite  4 comentarii   -1 Dislike

Am avut foarte multe ezitari inainte de a ma hotari sa ma duc din nou la Jaristea, loc in care am mers de multe ori pana acum cinci ani, mai ales cand imi veneau ceva straini in vizita. Cu destula teama am pus mana pe telefon si am format numarul. Mi-am spus numele si apoi am cerut o rezervare ...

............................................citeste tot

Cum gandeste un chelner
George Butunoiu (May 2008)
   9.611 vizite  0 comentarii   0 like

Eu m-am bucurat foarte tare cand am aflat ca s-a deschis un alt restaurant grecesc aproape de biroul meu, pana la care sa pot merge pe jos. Ar merita ceva concurenta Mesogios, ca e destul de scump. Imi place mult mancarea greceasca, probabil iremediabil influentat de pasiunea pentru tot ce e legat ...

............................................citeste tot

Despre Dantes si chelnerii lui insetati de cunoastere
George Butunoiu (Mar 2008)
   8.851 vizite  0 comentarii   0 like

Chinuitul restaurant din Piata Dorobantilor (Beller, ca sa fiu mai precis)se pare ca nu prea a avut noroc in viata, desi a trecut prin mai multe maini pana acum si s-au facut diverse experimente pe “spinarea” lui. Casa are personalitate, e mare – salile pentru clienti sunt pe 3 niveluri, din ...

............................................citeste tot

  31 
Afiseaza

Bill Murray a fost barman pentru o zi in restaurantul fiului sau



  (Sep 2016)
631 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii
0 placut 
0 displacut 

 

Fiul celebrului actor american Bill Murray si-a deschis un restaurant in New York, iar tatal lui l-a ajutat un pic cu promovarea, trecand in spatele barului si preparand bauturile pentru clienti.

Murray devenise deja renumit pentru faptul ca obisnuieste sa apara in diverse baruri modeste, unde fie canta karaoke, fie trece in spatele barului pentru a se juca de-a barmanul.

Cu toate acestea, la evenimentul de deschidere al restaurantului fiului, 21 Greenpoint, Murray a intarziat o ora si si-a inceput “serviciul” cu un shot de Slovenia Vodka.

bill

Bill Murray // sursa foto: nytimes.com

Homer Murray si-a anuntat clientii in prealabil ca tatal sau nu are skilluri de mixologist si ca e foarte probabil sa refuze prepararea unor cocktailuri cu nume complicate.

De asemenea, dupa cateva shoturi, si Bill Murray a tinut sa faca un anunt in fata multimii:

El e fiul meu cel mare, Homer, si sunt atat de recunoscator pentru ca-l am pe el, pe fratii si surorile sale si pe mama lui, dar si pe voi toti. Sunt fericit ca nu a continuat traditia familiei, de a se apuca de actorie, si ca s-a dedicat familiei, facand din acest lucru realizarea vietii sale. Pentru fiul meu si pentru toti prietenii sai, pentru munca lui si pentru toti partenerii lui. Homer Murray!

Totusi, se pare ca Bill l-a impresionat pe Sean Patrick McClure, directorul restaurantului 21 Greenpoint: “Un mixologist stie cum sa amestece bauturi. Un barman stie cum sa se ocupe de un bar: interactioneaza cu clientii, se distreaza, discuta cu ei. Bill este un barman adevarat.

Vedeti mai jos si o filmare cu Bill Murray in spatele barului:


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


nine − 2 =