Café Unique (inchis)

Vizualizari 4.085 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Libaneza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 8 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Localizare Café Unique (inchis)

Strada Franceza 13, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Cred ca acum se cheama Finikia restaurantul de la Franceza 13.

Reply

Arata ok, dar se face FOAMEEEEE. Aperitiv pe faruriuta mica cu2 foietaje, 3 felii transparente de salam, 2 masline1/2 rosie 1/2 castravete, 2 masline si un varf de lingurita de icre. Un file de 50 g de peste f subtire si mic, invelit in foietaj sa para mai mare.o pulpa superioara de pui si o bucata mica de cotlet sau ceafa de 70 g maxim in crud, plus 2 frunze de salata(nu exagerez) rupte intr-un bol, rasfirate sa para plin.. si o feliuta de rosie daca aveai noroc sa se nimereasca. Servirea ok.. meniul a fost 50 euro.. daca era 100 lei intelegeam.. dar la banii aia sa faci asa mizerii de feluri de mancare.. sincer nu am mai vazut pana acum. Daca trebuie sa va duceti acolo, mancati bine inainte, sau sa le faceti o aroganta, comandati-va o pizza mare sau chinezesc sa vi le livreze acolo:-)

Reply

saracie,saracie si iar saracie
calicie,calicie si iar calicie
naspa,naspa si iar naspa
nu va duce-ti nici daca muriti de foame si sau terminat toate restaurantele din bucuresti

Reply

mancarea este bunicica, servire buna, respect fata de client (asta poate si pt ca patronul este mereu acolo), si ii cred ca absolut totul este facut acolo si nu dupa ureche; este singurul restaurant unde patronul a venit la masa sa ma intrebe ce anume nu mi-a placut la un preparat pe care l-am dat inapoi aproape intreg.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 × five =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , ,