Patiseria Boutique du Pain

Vizualizari 22.590 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Pati/cofetarie; Snack
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Snack
Dominanta: Pati/cofetarie; Sandviciuri & salate
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 71 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt32205

Boutique du Pain e, fara indoiala, o franchiza sau ceva de felul acesta, un concept adus din strainatate, probabil din Franta. E un fel de bucatarie urbana, un fel de a hrani rapid, rezonabil de bun si de sanatos pe oamenii grabiti, in special pe angajatii ocupati sau pe turistii care vor sa-si traga putin rasuflarea dupa cateva ture prin centrul Bucurestiului. Au multe produse de patiserie la Boutique du Pain, evident, ca de aceea se si cheama asa, Apoi multe sandviciuri si salate (destul de scumpe) si un meniu sumar al zilei cu niste mancaruri simple (supa, un fel sau doua de baza, si cam atat, ca deserturi sunt tot timpul la Boutique du Pain). Au si mic dejun, ceea ce e un mare avantaj. Atmosfera e foarte occidentala la Boutique dui Pain, relaxata, clienti sunt destui. Au multe chelnerite foarte tinere si adorabile, se pare ca cineva le-a ales avand niste criterii foarte clare si uniforme in minte. Boutique du Pain e exact ce trebuia in centrul Bucurestiului, la indemana turistilor, a forfotei din centru si a numerosilor corporatisti. (GB - ianuarie 2011)

Localizare Patiseria Boutique du Pain

Academiei 28-30, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
crema de tomate e cea mai aromata din oras, pastele cu somon sunt excelente, iar muschiul de vita e delicios. carrot cake pare sa fie specialitatea casei la deserturi, iar rose’ul de la corcova completeaza perfect o cina to remember.

Reply

produsele sunt excelente si ma bucur de ele .

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


one + 5 =Taguri: , , , , , , , , , , ,