Bistro GUXT - Club de Explorari Culinare

Vizualizari 2.392 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 12 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Bistro GUXT va poate oferi o experienta culinara deosebita, punctand foarte sus la toate capitolele: atmosfera, bucatarie, meniu de bauturi, servicii.

GUXT nu este un restaurant. Nu este nici cafenea, bar, bistro sau cofetărie. Este mai puţin decât fiecare dintre acestea, dar mai mult decât toate la un loc. Îl denumim „club”, dar aceasta numai fiindcă nu am găsit un termen mai potrivit. Suntem, deci, GUXT – Club de Explorări Culinare.

De ce GUXT? De ce nu GUST? Schimbarea unei litere simbolizează, în opinia noastră, dorinţa de explorare, de a încerca lucruri noi, de a descoperi alte căi de a te bucura de mâncarea şi de băutura de calitate.

Publicul pe care ni-l dorim la GUXT este format din cei care năzuiesc să aibă parte de o experienţă complexă, deosebită şi originală. Mâncarea şi băutura sunt doar actorii principali ai unui spectacol culinar, care mai include şi povestiri, discuţii, expuneri, fotografii, filme şi muzică, toate îmbinate astfel ca să ofere o experienţă gastronomică originală, cum probabil nu veţi găsi în nici un alt loc în Bucureşti. GUXT este locul unde se organizează evenimente ce pun accent pe partea culturală a gastronomiei. Explorăm mâncarea şi băutura pe coordonate geografice, temporale şi imaginative; concepem meniuri din toate culturile culinare, readucem în atenţie reţete din bucătăria străbunilor, propunem preparate cu ingrediente obişnuite, banale chiar, dar folosite în ipostaze neobişnuite. Aducem oamenii împreună, oferindu-le experienţe inedite şi ocazia de a socializa.

Bistro GUXT functioneaza doar seara, intre orele 17:00-22:00, in fiecare zi cu exceptia duminicii.
Localizare Bistro GUXT - Club de Explorari Culinare

Dimitrie Racoviță 37, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Gruxt reprezinta o experienta culinara, plina de rafinament si stil.
Aveti la dispozitie o lista vasta si bine selectata de vinuri si beri speciale.
Va recomand!

Reply

Un restaurant mediocru

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


seven × = 14Taguri: , , , , ,