Bistro mediteranean Atelier

Vizualizari 2.450 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Feb-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Calea Victoriei 208, BUCURESTI


021.212.77.12, 0754.247.876

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt70625

Bistro Atelier de pe Calea Victoriei e fostul El Bistro rebotezat acum si, probabil, si cu alti proprietari. E aproape de Piata Victoriei, acolo unde s-au adunat mai multe restaurante mici, gen bistrou, la parterele blocurilor vechi din zona.

Bistro Atelier nu e nici el mai mare, insa nici atat de ingust ca vecinii lui. Si are si o terasa mai mare in fata, pe trotuar. Se pare ca nu au schimbat mare lucru de la amenajarea lui El Bistro, de dinainte. E un local cuminte, fara nimic ostentativ, fara vreun concept ambiental de care sa-ti mai aduci aminte dupa ce pleci de acolo - poate in afara fumului care face locul cu totul irespirabil si nefrecventabil pentru nefumatori. Nu au personal suficient si mesele stau nestranse multa vreme dupa ce pleaca clientii, ceea ce sporeste si mai mult disconfortul. Probabil ca trebuia sa le fi pus o nota mai mica la ambianta...

Meniul e si el nedefinit, par niste feluri alese acolo la intamplare. Mancarea nu a fost rea, insa nici de revenit acolo pentru ea. Bistro Atelier e un loc in care sa intri cand ti-e foame si apoi sa iesi cat mai repede afara, la aer. Preturile sunt asa si asa pentru zona, un pranz gen cantina, cu un pahar de vin, te costa vreo 70-80 de lei.

Mi-a placut doar de chelnerita inimoasa foc de la Bistro Atelier, foarte dezinvolta si energica, insa care nu putea sa faca fata, fiind singura. M-au tinut o ora in fum pentru un pranz banal.

Clienti erau destui, asa ca Bistro Atelier pare sa fie un loc convenabil pentru fumatorii de la numeroasele cladiri de birouri din apropiere sa se adune sa isi discute afacerile cu o cafea in fata sau cu o farfurie de mancare, fara sa fie prea atenti si la ce e in acea farfurie. (GB - martie 2015)

Localizare Bistro mediteranean Atelier

Calea Victoriei 208, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


3 + two =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,