Bocca - Food & Restaurant

Vizualizari 5.535 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Jul-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 35 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Desi este un restaurant relativ nou pe harta Bucurestiului, Bocca este sustinut de un personal cu o bogata experienta. Incercam sa oferim clientilor nostri simplicitatea culinara specifica bucatariei italiene precum si o gama atent selectionata de vinuri prestigioase, totul imbracat intr-o atmosfera calda, placuta.

Calitatea produselor noastre provine atat din originalitatea retetelor cat si din modul atent in care ne selectionam produsele de baza, astfel incat sa folosim intotdeauna doar ingrediente proaspete.

Remarcabila prin simplitatea aromelor si totodata printr-o uriasa diversitate de arome si gusturi, gastronomia italieneasca, odata ce a fost descoperita, nu va mai putea fi omisa nicicand din preferintele noastre culinare.

Pe scurt74079

Atentie la caldura si la paharul cu vin!

Bocca e un restaurant nou deschis in Bucuresti, in vara lui 2015 in Cartierul Francez, pe Virgil Madgearu, in spatele hotelului Ramada. E la parterul unui bloc nou, un bloc destul de inghesuit intre alte cladiri, asa cum e totul in zona aceea. Nu e mare, are o singura sala, e destul de bine amenajat, luminos, un concept destul de traditional, clasic, atmosfera calda, mai degraba informala. Nu au aer conditionat acolo, sau daca au nu i-au dat drumul, sau daca i-au dat drumul nu face fata, sau poate i-au dat drumul cu zgarcenie. Oricare ar fi raspunsul, am suferit cumplit din cauza caniculei si am mancat pe nemestecate numai ca sa terminam mai repede si sa iesim de acolo.

Meniul e din bucataria italiana, dupa cum au aratat inca din nume. E bucatarie traditionala italiana, clasica, fara retete sofisticate, o bucatarie care se bazeaza pe calitatea produselor, de obicei. Nu se baga pe bucataria fina, si cred ca e o alegere buna. Au mult peste si fructe de mare, insa nu cred ca se pozitioneaza pe acest specific. A fost destul de buna mancarea, insa nimic foarte special de care sa imi aduc aminte sau pentru care sa trimit pe cineva care nu locuieste in apropiere sa se rataceasca pe aleile acelea.

Serviciul a fost mai deosebit, niste baieti ca din revistele pentru femei, dezinvolti si bine dispusi, cu aer occidental, au iesit in evidenta mai mult decat mancarea sau ambianta. Le-as fi pus nota maxima la serviciu, pentru ca mi-au placut dezinvoltura si aerul macho, insa ne-au pacalit la vin si i-am taxat pentru asta.

Lume surprinzator de multa pentru un restaurant deschis de curand, dar si faptul ca e mic te face sa-l vezi mai plin decat este, de fapt. Preturile sunt destul de mari, pe o masa completa in doi, cu o sticla de vin bun, platesti una-doua 300 de lei sau mai mult.

Bocca e, deci, un restaurant italienesc pentru cei din Cartierul Francez si de pe Nicolae Caranfil, si, poate, si pentru cei de dincolo de marele bulevard, care nu au multe restaurante bune in zona aceea, din cate stiu eu. (GB - august 2015)

Localizare Bocca - Food & Restaurant

Virgil Madgearu 11 (Cartierul Francez), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Sunt praf,i-a închis ANAF-ul.

Reply

Am fost si eu la Bocca si mi-a placut foarte mult conceptul si design-ul interior, m-am simtit cat am stat acolo exact ca intr-un orasel din Italia!Mancarea este excelenta, recomand pastele cu homar, sunt delicioase, iar ospatarul era foarte stapan pe preparatele din meniu!

Reply

Unul din reataurantele de top din zona! Mancarea extraordinara, cu produse aduse din italia 100%! Amenajarea este superba iar preturile sunt rezonabile avand in vedere zona si calitatea mancarii! Recomand cu incredere!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


three − = 2Taguri: , , , , , , , , , ,