Bodega La Mahala

Vizualizari 3.254 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 25 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt72010

Bodega La Mahala e un restaurant mic din Centrul Vechi in care se gasesc preparate ca intr-o carciuma de odinioara: mici, cotlet, sarmale, bors de peste, saramura. Pe langa preparatele clasice, restaurantul ofera clientilor si bere la butoi sau vin de casa. Muzica e cea a Bucurestilor vechi, in local rasunand romante, balade si alte melodii de mahala.

Recenzii & Articole

Delta Dunarii in Centrul Vechi   
(Mar 2016)

Pofta de peste poate fi satisfacuta week-end-ul acesta in Bucuresti, in cadrul unui eveniment special in care Delta Dunarii vine mai aproape de bucuresteni. Despre acest eveniment avem mai multe detalii de la organizatori: Bodega “La Mahala” si Complexul Delta Paradis (Canalul Dunavat, ...
........................................................................................................ citeste tot


Bodega La Mahala   
(Apr 2015)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Bodega La Mahala

Covaci 6-8, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Am avut ghinionul sa ma prezint la acest restaurant.
Concluzia mea este: Ca acest restaurant are cel mai prost raport calitate/pret (incluzand bodegile studentesti)

Mai detaliat:
Locatia: In apropiere de strada Sabinelor (acum cativa ani nici nu taximetrist nu avea tupeu sa circule prin acea zona). Inauntru peretii arata de parca acolo a avut loc al 2-lea razboi modial

Mesele sunt inghesuite, scaune inconfortabile. S-a vizat in primul rand sa se poata aseza 4 oameni / metru patrat.

Farfuriile de pe masa toate erau ciobite.

Servirea: Chelnerii amabili insa trebuie sa le ceri de mai multe ori sa-ti aduca ceva deoarece mai si uita.

Mancarea: o fasie de piure si 4 rondele mici de cocos de munte (expirat) si 2 dungi de ulei (adica sos care arata ca un ulei) doar 44 de RON.

Daca aveti stomac puternic KFC / MacDonalds si bani de aruncat pe fereastra si va intereseaza si senzatii tari atunci un loc de vizitat. Daca nu-l aveti dar insistati sa mergeti, sa aveti medicamente pregatite.

Reply

La recomandarea unui bun prieten, aleg sa fac o iesire la Bodega “La Mahala”, din centrul vechi, pe strada Covaci. “Atmosfera de bodega veche, romaneasca, bere la butoi, zacusca fara de cusur si placinta cu branza, toate facute in casa, mancare gatita, gratar…”
Sun, cu o saptamana in avans, sa fac rezervare: la terasa, afara, pentru 6 persoane. Confirmata.
In ziua cu pricina, ma suna unul din cei 5 cu care urma sa ne intalnim, ca a ajuns mai devreme, sa-i spun detaliile rezervarii. Inchid, pentru ca mai apoi sa revina cu vestea ca rezervarea nu este facuta, n-au gasit pe lista, dar ca s-a rezolvat.
Ajung si eu, ma asez la masa nerezevata dar rezolvata, scot telefonul si sun, pe acelasi numar unde am facut rezervarea, sa aflu detalii.
Picate, detalii picante, cel putin condimentate: “Aaa, probabil ca s-a umplut (!!!) foaia de rezervari (!!!) si au aruncat-o, au facut alta.” Alta pe care se aflau doar 3 rezervari.
Probabil ca nu le place sa fie plin, ca nu se descurca un bucatar, o ospatarita si mai era un ospatar, receptionist, scriitor de rezervari pe foaie, ceva era, ca era acolo, dar nu l-am vazut toata seara cu vreo farfurie in mana, plina sau goala, nici sa schimbe vreo scrumiera sau sa debaraseze.
Lume la mese, ca la bodega, miercuri seara: plin.
– Zacusca!
– Aaa, nu avem.
– Pai, daca cer platou (care include zacusca), ce-mi aduceti?
– Salata de vinete.
[email protected]#$, bine, salata de vinete.

– Salata?
– De varza alba.
– Dar nu e in meniu.
– Nu e, dar avem.

– Jumari!
– Aaa, jumari nu avem.
[email protected]#$, ok, mici.
– Chifla?
– Nu, turta la plita.
– Aaa, nu avem turta la plita.
[email protected]#$, cu cartofi prajiti.

Daca tot am luat-o pe calea mahalalei, sa mananc ce-as fi mancat daca ma duceam la bodega din piata, dar fara sa consum timp pe rezervari si consultat meniu.

Dupa ce s-a scurs vreo ora, cu tot cu pofta ce-am poftit, doar cu bere si vin, ne gandeam sa cerem nota si sa mergem la un gyros, o shaworma, ceva din mahalalale altor popoare.

N-am reusit sa scapam, a inceput sa vina mancare.
Intai salatele, sa fie siguri ca nu plecam.
Salata de varza…cu marar. Unii nu mananca cu marar. Alta, nou-nouta, fara marar.

S-a mai mancat pastrama de oaie, doua portii, una cu salata verde, una fara salata verde, bucatarul simte cine are nevoie si cine nu. Cam tare, s-au plans consumatorii. Si cam prea bine facuta.
Ficatei de pui la tigaie: Prea bine facuti. Poate erau crispy, dar nu scria in meniu.
Mici: cam bine facuti. Intuneric, lumina slaba, greu sa-i nimeresti pe gustul tuturor.
La o farfurie, mustar langa mici, la alta farfurie, fara mustar.
Nu mai era loc, de atatia cartofi, si pentru o lingura de mustar, probabil.

Eh, suntem noi prea pricinosi.
S-a mancat tot, ca la bodega stiu sa-ti creeze starea necesara sa savurezi niste bucate, oridecare, oricum si oricand aduse.
O Cola adusa calda, desfacuta si cu paiul infipt in ea, “va aduc gheata imediat”…

Pe nota de plata, salata de varza era “Salata verde”, ca doar nu era in meniu, iar salata de vinete s-a incadrat la “Fasole batuta”, ca nici dansa nu era in meniu.

Fata care ne-a servit are potential, s-ar putea descurca, cred ca si buctarul, daca n-ar veni toate rezervarile, de pe foaia de rezervari, care se umple si trebuie golita.

Daca as vrea sa descriu, in putine cuvinte, bodega “La Mahala”, ar fi:
Locul unde vrei sa mananci zacusca, dar mananci salata de vinete si platesti fasole batuta!

P.S. – La naiba, am uitat complet de placinta, macar sa fi intrebat daca are.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


4 − three =



Taguri: , , , , , ,