Bram Stoker's Pub

Vizualizari 863 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Irlandeza
Dominanta: Sandviciuri & salate; Steak & grill
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Irish pub&restaurant

Inca din exterior, Bram Stoker`s Pub atrage privirile prin peretele pictat de artistul Obie Platon, maestrul street art, care ni-l prezinta pe Vlad Tepes cum bea o bere cu celebrul scriitor irlandez Bram Stoker, autorul bestseller-ului “Dracula”.

Inca de cum intri, te intampina aerul anglo-irlandez, pe care il poti remarca atat in piesele de arta, in obiecte decorative, in piesele de mobilier precum barul, vitrinele sau lampile Tiffany, cat si in cromatica intregului local, variind de la nuante de orange pana la verde-trifoi, combinatia irlandeza a secolulului XX.

Nu trec neobservate nici detaliile care aduc un plus de istorie romaneasca in locatie, de la harta Romaniei sau imaginea lui Constantin Brancusi, pana la personalitati ale sportului romanesc.

Lounge-ul din intrarea principala face puntea dintre doua lumi in care esti invitat sa patrunzi, lumi legate prin doua scari independente. Daca esti pasionat de sport, de istoria acestuia, de aerul elegant si puternic al unei sali cu poveste, poti urca in Sala de Darts, dotata cu doua tinte si sisteme profesionale de tinut scorul pentru concursuri si iubitori ai Darts-ului.

Cea de-a doua scara te invita jos, in spatiul dedicat iubitorilor de muzica live, al doritorilor de intimitate si de ritmuri pentru suflet. Acesta reprezinta locul unde sufletul si mintea ti se destind, stare data si de ansamblul de sase vitralii.

Mobilierul prietenos si confortabil din Bram Stoker`s Pub completeaza meniul complex pe care cea mai buna bere sau cel mai fin vin ti-l vor acompania.
Recenzii & Articole

Bram Stoker's Pub   
(Mar 2016)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Bram Stoker's Pub

Str. Ion Campineanu Nr. 33, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


4 × three =Taguri: , , , ,