Braserie Dines

Vizualizari 3.318 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 3 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Initial intitulat "Braseria Cosbuc".

Situat in "rond Cosbuc", Braseria Dines ​este un restaurant ce va ofera o atmosfera calda, intima si prietenoasa.

In fiecare zi te asteptam la Braseria Dines! Meniul nostru este alcatuit din mancaruri variate pentru toate gusturile. Iti garantam o explozie de gusturi delicioase la fiecare preparat.

Pe scurt71030

Mancare buna, portii mari si preturi mici, inghesuiala si fum de-ti vine sa vomiti

Braseria Cosbuc e un restaurant mijlociu spre mic, de cartier, de proximitate, adica pentru cei care locuiesc sau lucreaza in apropiere, ca sa vina sa manance atunci cand le este foame. A fost deschis in toamna lui 2014 la parterul unui bloc vechi din Rondul Cosbuc, de la care ii vine si numele, de altfel.

E amenajat intr-un stil rustic, vintage, ca localurile de pe vremuri, plin cu obiecte si decoruri puse prin orice coltisor disponibil. Mesele sunt mici si destul de inghesuite, fete de masa cu patratele, la perete au o canapea din piele. Spatiul e stramt si nu au ventilatie, e un fum de lesini, iti piere tot cheful de mancat, astepti sa termini cat mai repede si sa iesi oriunde poti respira putin. Altfel ar fi un loc foarte placut, intim, chiar boem pentru cei satui de marile restaurante si cafenele de fite din locurile scumpe ale Bucurestiului.

Din punctul de vedere al meniului, Braseria Cosbuc e mai mult decat o braserie, gasesti si paste, si pizza, salate, pe langa carnatii si snitelele obisnuite. Portiile sunt mari si mancarea a fost surprinzator de buna pentru un asemenea local.

Foarte multa lume la Braseria Cosbuc, era plin cand am fost noi, si cred ca e asa tot timpul. Serviciul a fost si el de remarcat, rapid, eficient si, mai ales, natural, dezinvolt, fara maimutarelile tipice chelnerilor bucuresteni.

Braseria Cosbuc e un bistrou pentru fumatorii inraiti, de fapt, daca e sa luam terminologia franceza in domeniu ca referinta. "Bistrot" e mai mic si mai informal - adica asa cum e Braseria Cosbuc -, pe cand "brasserie" e mai sus, si ca decor si ca meniu. Au mancare buna, cinstita, cu preturi rezonabile. Pacat, doar, ca nu pot merge acolo si nefumatorii. (GB - februarie 2015)

Localizare Braserie Dines

Piata Regina Maria (Piata Cosbuc), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


three − 1 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,