Brutarie & Bistro Le Grenier a Pain

Vizualizari 7.652 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Pati/cofetarie; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Frantuzeasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 16 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Dupa ce a creat renumita patiserie Le Trianon in zona Angers, Michael Galloyer a inaugurat in anul 1998 lantul brutariilor Le Grenier a Pain.

In spatiul cald si prietenos al acestora, clientii pot fi martorii procesului traditional de facere a painii la orice moment din zi. Brandul Le Grenier a Pain nu s-a oprit insa doar la granitele franceze, iar astazi a ajuns sa numere nu mai putin de 30 de boulangerii traditionale in intreaga lume, inclusiv in Japonia, Beirut,China si Rusia.

Le Grenier a Pain figureaza astazi printre cele mai dinamice şi mai recunoscute branduri din sectorul sau. Le Grenier a Pain Bucuresti respecta calitatea si traditiile franceze, oferindu-va in fiecare zi o gama fina de preparate autentice si proaspete , care sunt realizate numai cu ingrediente naturale.

Conceptul are avantajul de a oferi produse preparate si coapte la fata locului cu ajutorul metodelor traditionale.

Meniu
Pe larg

Un bistrou frantuzesc de oras occidental, cu preturi ca la Paris Le Grenier a Pain e un bistrou destul de mare cu o brutarie si patiserie mica deschis in iarna lui 2014 la parterul unui bloc nou de pe Nicolae Caramfil, in capatul dinspre podul Baneasa, unde inainte a fost Red Angus. E dupa modelul tipic al localurilor pe care le gasesti acum in numar din ce in ce mai mare prin noile cladiri si ansambluri de birouri sau chiar de locuinte.  Spatiul e mare, foarte bine amenajat, modern cu amestec de traditional, insa un traditional stilizat, mai mult ca trimitere. E foarte luminos, peretii sunt din sticla; mesele din lemn, sau dintr-o imitatie de lemn bine facuta. E o investitie consistenta la Le Grenier a Pain, cu lucruri de calitate, un concept unitar si de efect, exact dupa moda si gusturile timpului. La intrare au un galantar cu brutarie si patiserie, insa cu surprinzator de putine produse, fata de marimea locului. Si aceasta e o moda a zilelor noastre - foarte binevenita, de altfel - in care sunt combinate mai mici sau mai mari magzine de delicatese, de brutarie, bacanie (charcuterie) si alte asemenea cu cateva mese de bistrou alaturi, pentru un pranz sau o cina mai mult sau mai putin consistente.  Meniul e frantuzesc la Le Grenier a Pain, dar nu foarte frantuzesc, nu un adevarat meniu de bistrou traditional, ci... citeste tot
Localizare Brutarie & Bistro Le Grenier a Pain

Nicolae Caranfil 87 (EKA Business Center), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Best pain au chocolat and croissant. I had some amazing bread too. Friendly staff and wonderful ambiance. I would be more than happy to recommend this place to others.

Reply

Din păcate pentru locație , managerul își minte clienții intr-un mod grotesc ! crevetii black tigers sunt de fapt creveți mici decorticati ( evident mai ieftini decât tigers de cel puțin 3 ori . Dar managerul si-a îndemnat ospătarul sa-mi vanda creveții mici ca fiind black tigers !!!! Rușine ” managere ” !!! Ocoliți locația !!!!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six × = 54



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,