Buon Cibo Ristorante (inchis)

Vizualizari 4.413 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Mar-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 11 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Nicolae Iorga 19, BUCURESTI


031.430.17.84, 0737.024.989

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt53951

E un restaurant cu specific traditional romanesc acum acolo, La Ceaunul Crapat. (Dec. 2013)

---------------------------

Buon Cibo a fost deschis la inceputul lui 2012 in locul unui restaurant despre care nu auzise nimeni, Cosmopolitan, cu toate caocupa un spatiu destul de mare si foarte bine plasat, in zona Pietei Romane. Nu stiu daca sunt aceiasi proprietari sau nu, insa nici pe noul Buon Cibo ("mancare buna" cred ca s-ar traduce in romaneste) nu-l vad prea bine, de vreme ce mi se pare destul de comun din toate punctele de vedere si pare sa calce pe urmele defunctului predecesor.

Buon Cibo ocupa o casa frumoasa de pe Dacia, colt cu Nicolae Iorga. Au suprainaltat podul, asa ca au reusit sa castige un spatiu destul de larg, unde au pus restaurantul propriu-zis, la parter fiind un fel de cafenea. Amenajarea si decorurile sunt destul de neutre, fara nimic special, facute cu o oarecare economie. Etajul (mansarda) e destul de luminos, avand ferestre pe trei laturi: Visarion, Dacia si Iorga.

Meniul de la Buon Cibo e italienesc, evident, cu cele mai multe dintre ancarurile de-acum binecunoscute bucurestenilor. Mancarea nu e rea, insa nici ceva de care sa imi aduc aminte nu am gasit in farfurie. De aceea nu sunt prea sigur ca nota 8 la mancare nu e cumva nemeritata... .

Preturile sunt normale pentru aceasta zona, clienti putini, deocamdata. Serviciul a fost partea cea mai buna a experientei mele de la Buon Cibo, in compania a doua chelnerite care se straduiau sa faca si ele tot ce se putea in contextul dat.

Din cate am inteles eu, Buon Cibo nu se adreseaza direct zecilor de mii de clienti potentiali de peste drum, de la ASE, si nici turistilor care trec prin centrul Bucurestiului. Sa se adreseze, oare, celor de la ambasadele din zona si firmelor din apropiere? Daca da, atunci nu cred ca au facut un "profil al cumparatorului" prea precis, pentru ca nu-i vad in pozitie prea puternica fata de concurentii lor din apropiere, cum ar fi Bistro Jaristea, de pilda. Dar, ma rog, or sti ei ceva ce eu nu stiu... Insa, deocamdta, eu nu vad niciun motiv pentru care sa va indem sa mergeti la Buon Cibo decat daca ii treceti prin fata si sunteti infometat si putin curios... (GB - martie 2012)

Localizare Buon Cibo Ristorante (inchis)

Nicolae Iorga 19, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
eu sunt sergiu

Reply

Daca tot nu v-a placut cum arata restaurantul nu va inteleg de ce ati mai comandat si mancare!!! Mi se pare un comentariu destul de lung si rautacios pentru un simplu client ! Cred ca altul este scopul…

Reply

Bai pocitule tu nu te vezi ma… are dreptate Ion .. esti un pocit, si tot ce-ai spus nu-i adevarat. Mancarea este destul de buna si servirea este impecabila pocitanie mica.

Reply

Nu se intelege clar ce carne este in farfurie dar arata oribil. Eu nu as plati pt asa ceva. Asa trebuiesc sa arate niste cartofi la cuptor si brocoli ala atat de flescait? Daca asa credeti ca trebuie sa arate un preparat in 2012 mai bine salvati niste bani si il inchideti de azi, oribil domnilor!

Reply

Domnule mananc acolo si e perfect! Asa ca mai usor cu mofturile ca deja esti stramb din nastere si cica it-ist.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


5 − three =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,