Café - Boutique - Bibliotheque La Belle Vie (inchis)

Vizualizari 11.473 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Snack
Dominanta: Sandviciuri & salate
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 7 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Andrei Muresanu 27, BUCURESTI


0723.907.091, 0766.050.827

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

La Belle Vie - cafe boutique aduce in centrul orasului atmosfera tipica cafenelelor din Franta intro imbinare fericita de carte, cafea, vinuri si vintage clothes.

La Belle Vie este locul perfect pentru ca cei veniti aici sa se bucure de fiecare moment al zilei: incepem dimineata cu delicioase croissante cu unt si ciocolata, dulceata si cafea proaspat macinata pentru fiecare ceasca. Bucurestenii pot savura cea mai importanta masa a zilei intrun mod foarte sanatos – formula de mic-dejun a la française. Dupa-amiaza va asteptam cu ceaiuri cu traditie si delicioase prajituri si biscuiti cu unt si cereale. Seara va asteptam cu vinuri alese cu grija de sommelier–ul nostru, sampanie sau prosecco. Duminica celebram dupa-amiezele in familie cu ceaiuri si platouri gustoase cu sandwichuri si tarte cu fructe.

La Belle Vie nu este doar locul in care te poti bucura impreuna cu prietenii de o atmosfera intima si ritmuri de jazz, dar si locul potrivit pentru intalniri de business, seminarii si traininguri informale, ateliere, work-shop-uri, expozitii si lansari de carte, muzica sau pictura.

Pasionatele de vintage vor gasi in buticul nostru piese de vestimentatie, genti, pantofi, accesorii semnate de designeri celebri.

Terasa-gradina, cafeneaua-boutique si zona de office sunt spatiile pe care le-am creat pentru ca intelegem individual nevoile clientilor nostri.

La Belle Vie, cafe-boutique - Str. Andrei Muresanu, nr 27, Bucuresti, sector 1.

Monica Basu, Managing Partner
Cristina Dinca, Managing Partner

Pe scurt55679

Un loc foarte frumos

Localizare Café - Boutique - Bibliotheque La Belle Vie (inchis)

Andrei Muresanu 27, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


4 × = fourTaguri: , , , , , , , , , , , , , ,