Cafe Lolly Pop

Vizualizari 3.822 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 10 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Localizare Cafe Lolly Pop

Bulevardul Decebal 13, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Cu toate ca au si meniu cu mic dejun, daca ajungi la ora 10 iti spun ca nu poti comanda, pentru ca nu a ajuns bucatarul… pai si cand mai mananc micul dejun, la 12?!…

Reply

imi place lollypop,au cel mai bun club sandwich din bucuresti

Reply

Merg adesea la lollypop,mancarea este geniala,au fresh’uri cum nu am mai baut niciodata din toate fructele posibile si niste frapeuri delicioase!

Reply

Atmosfera placuta, ospatari foarte politicosi, bucatarie deschisa pana la ora 1 noaptea zilnic(lucru rar intalnit in Bucuresti) iar mancarea este geniala si se ridica la nivel de restaurant de top.

Reply

Buna seara.
Incep prin a va spune ca aceasta cafenea mi-a fost recomandata, insa am trecut printr-o esperienta neplacuta …..chiar foarte neplacuta.
Am facut o rezervare pentru o o masa de mai multe personae chiar de 8 martie. Rezervarea era pentru ora 21.00. Noi am ajuns cu 3 minute mai tarziu si am avut surpriza ca rezervarea sa fie anulata pt faptul ca nu am ajuns la ora 21.00. In ciuda faptului ca am insistat sa vorbim cu un sef, totusi nu am ajuns la nici o intelegere cu ei. Explicatia a fost ca am intarziat si de aceea au dat masa. Asa ca, aveti grija daca doriti sa mergeti la aceasta cafenea cu ,,rezervare”. Oricum am ramas cu un gust amar. Era prima oara cand am vrut sa mergem dar cu siguranta nu voi merge nici pe viitor. In concluzie proasta organizare si lipsa de bun simt.
Multumesc

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


4 × four =Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,