Shisha Lounge Cafe Bar Pizzerie

Vizualizari 3.780 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Localizare Shisha Lounge Cafe Bar Pizzerie

Mihai Bravu 219, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
frecventam destul de des locatia. sincer acum ceva vreme aveau o ciorba de burta ff buna, nu cred ca erau 3 locatii in BUCURESTI unde se minca o asa ciorba buna.si ciorba de vacuta era buna. mai aveau un preparat pe baza de pui pikant , pui thailanda sau ceva de genu o nebunie. snitelul cu un sos ceva deosebit. acum nu prea ai ce minca.

Reply

La Shisha am regasit gustul autentic al narghilelei. Narghileaua este de foarte buna calitate, personalul extrem de amabil si o atmosfera destinsa. Preparatele de bucatarie sunt exceotionale! Va recomand sa mai incercati!!!!

Reply

saptamana trecuta ampreuna cu un f bun prieten ne-am oprit la shisha pt narghilea . am comandat si 2 ciorbe. sincer cred ca e cea mai proasta ciorba pe care o puteam primii. nici la spital nu cred ca e asa de proasta,efectiv laturi pt porci.nu avea nici gust si k aspect era excrerabila.

Reply

suntem un grup mai mare de prieteni, colegi de munca si f buni amici. ne place sa mergem impreuna la meciurile importante de pe LIA MANOLIU. ne opream cu mare placere la SHISHA sa mincam inainte de meci sau dupa meci. aveau cred cei mai buni mici din bucuresti si o ciorba de burta fenomenala . mai aveau o specialitate snitel cremoso. pe 20 aug am dorit sa mincam ceva inainte de meciul stelei. fata de acum 1 an nu mai au aceleasi produse. pacat. a trebuit sa plecam in alta locatie sa mincam. SNITELUL CREMOSO ERA DEMENTIAL.

Reply

sincer sunt profund dezamagita.impreuna cu sotul si niste prieteni ne facea mare placere sa venim la shisha lounge cafe si veneam destul de des chiar eram clienti fideli. nu inteleg ce se intimpla?
era un loc unde se minca bine, narghila era ok, dar de o perioada e total schimbat in rau tin sa remarc. s-a schimbat meniul,mincarea nu mai e la fel, narghila e de o calitate indoielnica.pacat. era singurul loc in bucuresti unde se gasea snitel cu crema, eram fani, ciorba de vacuta, burta era super buna. acum nici nu ai ce minca. am comandat paste la ultima vizita si inafara de faptul ca nu erau fierte erau si ff sarate.sotul a vrut mici si ospatarul a spus ca nu are. cind deschizi meniul si incepi sa dai comanda ff multe lucruri ti se comunica ca . pui tawiwazez?pui bunica?
etc. de ce nu mai sunt in meniu aceste produse?

Reply

o locatie mediocra, personalul de servire si aici ma refer la ospatari sub orice critica. calitatea narghilei lasa ff mult de dorit in comparatie cu alte localuri ce au narghila. dispun de o singura toaleta care e intr-o stare jalnica din punct de vedere al igienei.efectiv vesnic e urina pe jos si hirtie igienica imprastiata pe jos.gindaci f mari se plimba printre mese.la ce preturi au lasa ff mult de dorit din toate punctele de vedere.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight − = 3Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,