A.S.A Cafe

Vizualizari 5.787 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Snack
Dominanta: Sandviciuri & salate
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 15 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Localizare A.S.A Cafe

Calea Mosilor 96, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Asta e o minciună, aveți locuri de parcare pentru că vă permiteți să ocupați domeniul public (străduța din față)și să ridicați ștergătoarele oricui parchează în zonă! Mai sunteți și agresivi și indecenți! RESTOGRAF, ce meniu visezi? Ăștia au trecut cafele și ceaiuri în meniu, dar băuturile alcoolice, care constituie baza, nu! Iar prețurile sunt mai mari decât în centru!

Reply

Noua locatie ASA Cafe este in strada Jean Steriadi la intersectie cu strada Lipanesti,unde vechile probleme legate de parcare sunt inexistente, spatiul desi modern si nou ofera o atmosfera intima, relaxanta, plina de arome orientale. Aici pe langa binecunoscutele arome ale cafelei noastre gasiti cea mai buna narghilea din oras(nu ne laudam noi aceasta este parerea clientilor)pregatita dupa metode arabesti traditionale de catre personalul nostru…. dar vorba multa… veniti si convingeti-va singuri!!!!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six + 8 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , ,