Cafenea Carousel

Vizualizari 18.151 Vizualizari 
Comentarii 10 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Snack
Dominanta: Sandviciuri & salate
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 6 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Stefan cel Mare 12, BUCURESTI


021.231.67.71, 0726.403.291

Galerie Foto

Recenzii & Articole

Carousel - Au cafe d'Aut'fois   
(Apr 2013)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Cafenea Carousel

Stefan cel Mare 12, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Este adevarat..sunt nishte tzepari patronii.Feriti-va de ei.

Reply

Sunt unii dintre cei mai mai tepari din Bucuresti. Sotii Duma au datorii peste tot si cu o nesimtire cultivata si constienta nici macar nu recunosc asta in fata celor pagubiti. Au tras in teapa colaboratori, angajati si trupe de muzicieni. Sunt profesiunosti in asta. Daca au ocazia fac asta si cu clientii. Mereu spun ca nu au bani deloc sau in cel mai fericit caz gasesc scuze sa plateasca o mica parte din salarii sau alte sume datorate. Sa va feriti de ei. Sunt sarlatani si tepari.

Reply

  Stimata Domnisoara,
  Va reamintim ca ar trebui sa comentati locatia si nu patronatul.
  Daca aveti probleme cu acesta si ati fost nedreptatita in calitate de angajat al acestei societati ,aveti caile legale pe
  care le puteti urma.
  Orice afirmatie trebuie dovedita.Este usor sa arunci cu noroi
  in spatele anonimatului.Este regretabil ca exista oameni ca
  dvs care nu isi asuma afirmatiile denigratoare.Restograf-ul
  face recenzii despre ambient,mancare,servicii si nudespre
  persoane.
  Veninul dvs ascunde frustrari si lipsa de curaj.Nici un nume
  demn de luat in seama ,care a trecut pragul Carouselu-lui,
  si au fost destui,nu au avut decat cuvinte de lauda.Se poate
  verifica pe Fb
  IInca o data,rusine sa va fie…..fara alte comentarii

  Reply

Sunt unii dintre cei mai mai tepari din Bucuresti. Sotii Duma au datorii peste tot si nici macar nu recunosc asta in fata celor pagubiti. Au tras in teapa colaboratori, angajati si trupe de muzicieni. Daca au ocazia fac asta si cu clientii. Mereu spun ca nu au bani deloc sau in cel mai fericit caz gasesc scuze sa plateasca o mica parte din salarii sau alte sume datorate. Sa va feriti de ei. Sunt sarlatani si tepari.

Reply

Mare atentie repet. Sotii Duma patronii localului Carusel nu isi respecta onorariile negiciate si nu ii platesc pe artisti. Mai mult decat atat nu au contractele de prestaris ervicii sau nu doresc sa semneze in mod legal asa ceva inainte de concert. Pot sa dovedesc asta. Pot sa dovedesc sic a m-au purtat de la Cjuj pana la Bucuresti si daca mai persistati voi face acest lucru in instanta. Eu am concerte sia ctivitati peste hotare si nu ma las manipulat de niste sarlatani si oameni de nimic platiti de necinstita familia Duma. Am o multime de martori si inregistrarile negocierilor. In plus cum dovedesc sotii Duma ca lucreaza legal atata timp cat nu au vrut se semneze in mod legal acel contract si eu lasand totul la negru ? Unde e contractul pe care trebuiau sa mi-l puna infata dupa ce am ajuns la ei in local ? Sa va fie rusine tupeistilor !!!

Reply

Bogdan, Cristina si Gabriela,

Mesajul asta e pentru voi si vine de la un om care s-a simtit al naibii de bine la Carousel.

1. Recenziile lasate aici spun multe despre voi ca oameni, in contextul in care faceti afirmatii pe care nu le puteti proba niciodata.
2. Viata personala a managerilor este irelevanta pentru activitatea Carousel-ului. Nu afecteaza nici gustul mancarii nici calitatea evenimentelor.
3. Este inutil sa va explic cum ca fara avizele necesare aceasta locatie nu ar functiona. Dar iata! Este deschisa si oamenii se bucura de o atmosfera minunata si evenimente de exceptie!
4. Cristina ai fost cumva angajata sotilor Duma si nu ai fost platita pentru munca prestata? Nu! In cazul asta vorbesti in necunostinta de cauza si ti-as recomanda tacerea.
5. Bogdan Curta, un artist este platit de public! In momentul in care la un concert super promovat vin doar 5 persoane in sala (cu tot cu angajati), discutia este incheiata.

Oameni dragi,

Recomand cu mare drag Carousel-ul din Strada Marcel Iancu nr. 9 (locatia noua) pentru experiente cultural gastronomice cu adevarat speciale, iar in curand serile calde vor fi marcate de evenimente unicat, gazduite de gradina de vara Carousel.

https://www.facebook.com/carousel.cafe.bar

Reply

ATENTIE ! Sotii Duma , proprietarii localului Carusel din Bucuresti nu platesc onorariile artistilor cu toate ca sumele sunt negociate si stabilite inainte. Mie nu mi-au platit onorariul cu toate ca m-au pus pe drumurid e la Cluj. Am aflat ca nu isi platesc nici angajatii si le sunt datornici multor persoane. Recurg la santaj si intimidari si sunt greu de trasi la raspundere din cauza relatiilor multiple pe care le au. Circula informatia neconfirmata cum ca ar fi fost agenti sau informatori ai anumitor servicii ceea ce poate fi posibil si probabil avand in vedere faptul ca in perioada comunista lucrau in diplomatie in afara tarii iar Domnul Duma activa in Radiodifuziunea Romana avand si iesitri multuple in strainatate lucru imposibil pentru un ,, non – colaborator ,, .

Reply

  Domnule Curta,
  Nu va onoreaza ceea ce ati scris.Daca nu i-am plati pe artisti,cu siguranta nu ar mai veni nimeni.Dar programul
  continua ca si pana acum.O singura intrebare v-as pune?Daca la promovarea f mare pe care v -am facut-o
  pe fb(16400 persoane) pe banii nostri,s-au prezentat doar 5 persoane,cred ca dvs aveti o problema.
  Nu cred ca este cazul sa intram in polemici,cat despre
  serviciile secrete , carora le apartinem ,dati-va seama
  singur de ridicolul afirmatiilor facute.Serviciile secrete
  se ocupa de afaceri serioase cu multe zerouri ,nu de un
  bistro normal din Bucuresti ,ca multe altele ,care se zbat
  sa supravietuiasca.
  Imi pare rau ca v-am cunoscut si v-am promovat ca fiind
  o persoana serioasa si dedicata muncii sale.

  Reply

=))))
Nu pot sa cred :))))

Sotii Duma Liviu Dorin si Duma Anca sunt patronii restaurantului “Carusel” din str. Marcel Iancu nr.9 sect 2 Bucuresti (pe aceiasi firma “Carusel Investment SRL” si au mai avut in trecut alte 2 locatii – printre care si cea sus mentionata). Cei doi sotzi dau tzeapa in stil mare la fiecare locatie pe care au avut-o: la proprietari, furnizori, angajati (si se pare ca nici aici nu se dezmint) :))
S-au mutat ca tiganul cu cortul, acelas mobilier infect l-au carat dintr-o locatie in alta.
Restaurantul “Carusel” din Marcel Iancu nr9 sect. 2 Bucuresti este un focar de infectie:
– toalete??? cele publice sunt lux – n.ai usa, sapun, hartie – jegul e la el acasa!
– bucataria??? nu are nici macar un geam, ce sa mai spun de aerisire. Masa de lucru rece si calda – sunt basme :)). Aici frigiderele stau pe masa de lucru si salata se face intre chiuveta si frigider.
– carti de munca la angajati??? am vazut un contract al unui barman si scria pe el ajutor santier :)) – si era semnat in fals de catre d-l Duma Liviu Dotin (patronul).
– salariu??? ti-l da daca vor, cat vor si cand vor!!!

De azi am inceput sa fac toate demersurile legale pentru ca acesti escroci sa plateasca inzecit si sa nu mai poate sa-si bata joc de vietile unor oameni care se scarifica si se duc la munca pentru a veni cu un ban acasa. Si cand nici munca lor nu este rasplatita??? Ce mai faci???
Sper ca OPC, DSPB (sanepid), ITM si Garda Financiara sa-si faca datoria!!!
– pentru ca eu nu mai accept sa mai fiu umilita pe munca mea de catre niste escroci de genul Duma Liviu Dorin si Duma Anca – care “au pile si relatzii” – (nu mai suport sa mai aud asta cu pile si relatii)!!!

Reply

O chicineta cu mancare foarte prosta,ambientul este placut dar mancarea lasa de dorit mult.Am fost azi si am gasit o bucatareasa cu capul dezgolit venea si prin sala si se ducea si prin bucatarie probabail era universala.Femeia de la curetenie face si sandviciuri…Treaba buna si ii dam inainte.Multi pensionari si jucatori de sah, vin asculta muzica live mai bea un sprit si totul este frumos.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


seven + 1 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,