Restaurant terasa The Gate

Vizualizari 7.809 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(May-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 3 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt36537

Terasa frumoasa, mancare ieftina - si la propriu, si la figurat

Am revenit la The Gate dupa exact cinci ani. Am gasit o terasa imensa, cum rar mai vezi in Bucuresti, frumoasa, e atractia locului in timpul verii, fara indoiala. Are si locuri de joaca pentru copii. Daca nu era aceasta terasa, le-as fi dat o nota mai mica la ambianta, pentru ca salonul – mare, si acela – arata ca din alte vremuri, cu o incercare de lux provincial, demodat, cam intunecos, fara niciun concept clar, la urma urmei. Probabil ca e folosit mai mult ca sala pentru petreceri si evenimente, e greu sa te imaginezi mergand acolo pentru o cina in familie sau cu niste prieteni trecuti de vremea studentiei.

Meniul e lung la The Gate, cu mancaruri de-a valma, si romanesti, si italienesti si ce se mai nimereste. Mancare destul de proasta, facuta cu economie, cu cele mai ieftine carnuri si produse. Am trecut de doua ori pe la The Gate in ultimele saptamani, fiind in trecere prin zona, si a fost la fel de fiecare data. Portiile sunt mari, insa, iar preturile sunt foarte mici, nu am mai vazut demult asemenea cifre intr-un meniu. Serviciul a fost bun, am avut o chelnerita adorabila, inimoasa, care mi-a spus ce sa iau si, mai ales, ce sa nu iau. Clienti erau, oameni atrasi de preturile mici, dupa cum am dedus eu.

The Gate e, asadar, o mare terasa a Bucurestiului, vizavi de Agronomie, care ii ademeneste pe studentii de acolo, fara indoiala, cu preturile mici la mancare. (GB – mai 2014)

------------------------

The Gate se prezinta drept club si restaurant (in aceasta ordine), asa ca mancarea nu e socotita o prioritate acolo, nici de catre detinatorii locului si nici de catre clienti, evident! Si amenajarea e facuta mai mult in acest scop. Probabil ca se uita mai mult la studentii de peste drum, de la Universitatea de Agronomie, pentru ca pe clientii din alte parti ale Bucurestiului nu cred ca au cu ce sa-i ataraga foarte tare. Vara vad ca e destula lume pe la The Gate, insa iarna cred ca se schimba radical situatia. (GB - iunie 2009)

Localizare Restaurant terasa The Gate

Primo Nebiolo 1 (prin Marasti), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Evident faceti confuzie intre Club The Gate si Cafeneaua The Gate, sunt doua locatii diferite.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


four − 1 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,