Cafeneaua Actorilor (Tineretului)

Vizualizari 5.145 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Paste & pizza
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Localizare Cafeneaua Actorilor (Tineretului)

Lacul Tineretului, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
bine ca ati plecat si nu ati mancat;eu am comandat o portie de calamar; am așteptat cu mult mai mult decat voi dar la o masa curata

Reply

Dupa o zi caniculara indurata intre betoanele din Bucuresti, am iesit spre seara la o plimbare prin parcul Tineretului, impreuna cu prietenul meu. Si pentru ca ni s-a facut sete si foame am cautat o terasa unde sa putem rezolva cele doua probleme. Am ales, pana la urma, Cafeneaua Actorilor. S-a dovedit a fi o alegere foarte proasta!
Din cauza ca era destul de aglomerat am fost nevoiti sa ne asezam la o masa care nu fusese inca debarasata dupa plecarea clientilor anteriori. Nu ne-a placut deloc sa ne asezam printre resturile altora, dar era singura masa mica libera. Alte locuri libere erau doar la mese lungi, cum sunt cele din berariile nemteasca. Ne-am gandit ca va veni cineva sa curete masa si sa ne ia comanda. Ne-am inselat amarnic. Dupa 20 de minute eram in aceeasi situatie! Iar chelneritele erau ocupate cu alti clienti care venisera dupa noi sau sa stea la povesti cu cei 20 de clienti de la o masa foarte lunga.
Cand nu stateau la palavre, se mai invarteau pe acolo cam fara rost. Pentru ca este absolut lipsit de sens sa faci un drum pana la bucatarie si inapoi doar ca sa aduci un set de tacamuri sau un singur pahar cu bere. Daca tot se indrepta spre bucatarie, cu mainile goale, pentru a lua tacamul, ar fi putut sa treaca si pe la noi sa debaraseze masa, ma gandesc. Dar poate ca eu gandesc prea mult!
In concluzie: dupa 20 de minute, in care am fost ignorati total, am plecat. Prietenul meu i-a spus cateva cuvinte angajatului de la bar, pentru ca nu s-a putut abtine. Bineinteles ca nu a primit nici scuze, nici vre-o alta reactie.
Deci, daca doriti sa experimentati senzatia de oameni invizibili, va recomand cu caldura Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului.
Iar despre mancarea lor, invit pe altcineva sa scrie, pentru ca eu nu mai calc vreodata pe acolo.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 5 = sixTaguri: , , , ,