Toate articolele (770 articole)

Sushilize
 (Jul 2017)
   717 vizite  0 comentarii   0 like

  Sushilize, cel mai nou concept de petrecere din oraș, revine pe Floreasca 55! Începând cu 27 iulie, în fiecare joi, de la ora 19:30, cei de la Chefs Experience te invită din nou să sushializezi! ;) Ce înseamnă asta? Pe scurt, atunci când iubitorii bucătariei ...

............................................citeste tot

Desertul verii: Melon Glace!
 (Jul 2017)
   436 vizite  0 comentarii   0 like

Dacă îți plac dulciurile, noul desert de vară de la Chefs Experience va deveni preferatul tău...încă de la prima linguriță! Restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55 ne surprinde din nou, cu un desert savuros și răcoritor, ideal pentru zilele toride: Melon Glace cu înghețată VEGAN...

............................................citeste tot

Garden party la tine acasă!
 (Jun 2017)
   844 vizite  0 comentarii   0 like

Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât o petrecere în grădină, în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi, una în care sa te bucuri de natură și de ultimele noutăți în materie de distracție? Imaginează-ți: Tu petreci, iar o echipa de profesioniș...

............................................citeste tot

Ce poti face sambata in Bucuresti?
 (Jun 2017)
   1.249 vizite  1 comentarii   0 like

Vara aceasta, SAMBATA se petrece la Chefs Experience la - Saturday Scoici vs Burgeri -  alaturi de prieteni si familie. Restaurantul de pe Calea Floreasca 55 a gasit ingredientele perfecte pentru a face dintr-o zi de weekend una memorabila. Cei care le vor trece pragul, pe parcursul intregii ...

............................................citeste tot

Summer treats
 (Jun 2017)
   459 vizite  0 comentarii   0 like

Vremea calduroasa vine cu pofta de inghetata, frozen drinks si vin roze! Probabil va amintiti de Burger si Scoici, restaurantul din Centrul Istroic care face furori de cateva luni in randul gurmanzilor si pofticiosilor de Burgeri savurosi si Scoici proaspete aduse de la Marea Neagra, gatite dupa ...

............................................citeste tot

Cele mai racoritoare frappe-uri pentru zilele toride de vara!
 (Jun 2017)
   441 vizite  0 comentarii   0 like

Ce faci cand ai bea o cafea pe terasa, insa afara sunt peste 25-30 grade? Optezi pentru un frappe, bineinteles! Dar parca ar merge foarte bine si ceva dulce langa...sau si mai bine... chiar in interior! Pe Floreasca la nr 55 gasesti cea mai racoritoare si delicioasa combinatie, ideala pentru ...

............................................citeste tot

Vine vara ...cu ce deserturi ne rasfatam?
 (May 2017)
   503 vizite  0 comentarii   0 like

Deserturile de vara trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie usoare, racoritoare, delicioase si daca se poate sa contina si ceva fructe proaspete, de sezon. Restaurantele s-au adaptat repede si au trecut deja la meniurile de sezon. Unul dintre restaurantele care si-a schimbat recent ...

............................................citeste tot

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   1.252 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   688 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   2.939 vizite  0 comentarii   1 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   376 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   9.326 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   898 vizite  0 comentarii   6 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   613 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   455 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   309 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   672 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   1.206 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   2.685 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   2.488 vizite  0 comentarii   1 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   627 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   1.626 vizite  0 comentarii   3 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   3.348 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   605 vizite  0 comentarii   0 like

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   728 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Cand nu pui mana pe carte ca sa mai inveti si ceva nou



George Butunoiu  (May 2015)
2.878 Vizualizarivizualizari
42 Comentariicomentarii
2 placut 
110 displacut 

 

Belli Siciliani - restaurant italian pe Matasari in BucurestiBelli Siciliani e un mic restaurant italienesc pe Matasari, deschis in februarie 2015 de catre cei care au in casa de alaturi un magazin de pizza, Pizza Italia, acolo de mai multa vreme. Probabil ca le-a mers bine si s-au gandit acum sa se extinda. Cum nu aveau loc la parterul cladirii pe care il ocupau, au luat parterul si subsolul casei urmatoare.

Strada e linistita, zona e frumoasa si cu farmec, e Bucurestiul vechi acolo, despre care se scrie in cartile pe care le citeam cand eram mici. Sunt copaci mari si copii care se joaca cu mingea in mijlocul strazii, ca la tara.

Casa in care s-au instalat frumosii sicilieni arata bine din strada, are etaj si e mare, insa restaurantul e inghesuit in partea din fata a parterului si ceva mai jos, un spatiu stramt in care au pus galantare cu torturi si alte produse de cofetarie, precum si cateva alte produse de la ei, din Italia, acolo unde e si barul. Casa nu a fost renovata de multa vreme, are un miros de lucru vechi, batranesc. Nici de amenajare propriu-zisa nu se poate vorbi, au pus acolo ce au gasit la indemana, lucruri vechi si simple si acelea. Sunt vreo patru sau cinci mese cu totul. Televizorul e pe programele generalista din Italia, muzica e si ea cum se nimereste.

Mancarea se face in casa de alaturi, unde e si magazinul cu pizza, si apoi vin cu ea pe trotuar, pentru ca nu exista o legatura directa intre cele doua case. Meniul e scurt si te-ai astepta sa fie cine stie ce lucruri mai putin vazute in alte parti, insa nu e asa. Si nici gustul nu e prea diferit fata de ce gasesti in sutele de restaurante cu nume italienesti din Bucuresti. E destul de buna mancarea la Belli Siciliani, insa nu in asa fel incat sa vrei sa iei taxiul ca sa ajungi acolo, nici pe departe. Spun ca fac si painea tot acolo, insa nici brutari prea iscusiti nu mi s-au parut. Deserturile au fost cele mai bune, insa pentru asta nu e nevoie sa vina cineva tocmai din Sicilia, sunt lucrurile cel mai usor de facut bine intr-un restaurant.

Preturile sunt rezonabile la Belli Siciliani, o masa cu un pahar de vin te poate costa sub 100 de lei, insa nici o mare afacere nu te poti gandi ca ai facut cu bani putini. Nu a mai fost nimeni in restaurant cat am stat eu acolo. Chelnerita mi-a tinut de urat, naturala si dezinvolta, cu chef de vorba, sincera. Nici sa intre cineva sa ia prajituri pentru acasa de la magazinasul de pe hol nu a venit.

Belli Siciliani pare sa fie o mica afacere de familie a unor italieni, facuta ca sa traiasca din ceva, nu din cine stie ce pasiune pentru gastronomie. Nu e un loc despre care sa se vorbeasca in Bucuresti, nu am auzit despre ei pana acum, si nici nu cred ca voi auzi prea multe. Nu au prea multa imaginatie, nu sunt creativi, nu cred ca pun zilnic mana pe o carte sau pe niste reviste ca sa vada ce mai e nou in lume si sa faca si ei inaintea altora la Bucuresti. Au prins cate ceva din zbor la tinerete, si cu acelea au ramas…


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Ms de pont. Dupa art tau am devenit clientul lor fidel de fiecare zi (nu glumesc merg la fiecare masa de pranz).tks. Keep going man

Reply

Best pizza on town

Reply

Cred ca sunt singurii din București care fac pizza fără gluten și bere fără gluten,dulciuri și altele.

Reply

Pentru 2 ore am scapat de copii ca au si un loc de joaca exact ca un dormitor de prichidei si sunt si copii sicilenilor proprietari .ei au mancat jos si noi linistiti cu o bere messina de aproape 1 litru

Reply

Am mers la recomandarea unei prietene cu darul povestirii. Sunt absolut incantata si vom reveni pana la epuizarea meniului :) :)

Reply

Restaurant ce ti da dipendenta

Reply

1. Cu rezerva faptului ca eram foarte baut cand am intrat in restaurant, mie totul mi-a placut.
2. Nu mai stiu ce-am mancat, dar a doua zi nu mi-a fost rau si nici nu mi-au aparut bube.
3. Recomand cu caldura!

Reply

De am descoperit acest loc venit din inima siciliei in inima Bucurestiului am devenit addicted to italian food

Reply

Eram sigur ca acest rewiev era total eronat si de aceea am fost personal si va garantez ca este complet opusul la ceea ce a scris GB (like JB :))).
Oamenii astia fac totul in casa la ei in familie in sicilia ,locuiesc acolo si mananca impreuna ca o adevarata familie si nu dau doi bani pe comentariile critilor de fasole :))) foarte tare localul just like Sicily

Reply

…prin urmare nu sunt de acord cu aceasta recenzie absolut deloc si va indemn sa nu o luati in serios caci nu merita.

Reply

Un restaurant cu adevarat autentic. Paste la fel de gustoase nu mai mancasem decat in Italia. Foarte primitor, foarte cald, recomand cu caldura. Cu siguranta ma voi mai intoarce.

Reply

Try the sicilian wine from the authentic wine cellar full of sicilian salami and cheese. nice place

Reply

Am fost din curiozitate pentru a vedea daca exista un asemenea loc precum am citit . Ciudat e ca după ce treci pragul ai ajuns deja in Sicilia de cum intri auzi dialectul sicilian si modul loc focos de a vorbi,atingeți pereții si pe lângă textura diferita de varul romanesc veți simți cum vibrează pereții,la intrare te întâmpina niste domnișoare educate si la sfârșit il CAPO vine sa verifice situatia ,iar când veți gusta prelibatelete casei veți înțelege ce are special locul. Asta este experienta mea din Sicilia de pe Mătăsari

Reply

Pot spune ca după o cina romantica te simți ca și cum ai fost în Sicilia. Se vede ca țin mult la tradiție iar gustul pastelor este nemaipomenit.

Reply

Ce ai frate cu oamenii astia?

Reply

Miglior ristorante italiano autentico a Bucarest

Reply

De ce scrie mister butunoiu de bine doar de localuri “impinse” pe gat iar oaze autentice ca localul de la belii sicilienii, unde mergem in fiecare sapt fara a gasi ceva schimbat in comportamentul lor sau modul de a gati,devin cocina de porci a cuiva care stim prea bine cum da notele …. review nedrept domnule draga

Reply

Luati canoli siciliano sunt cei mai tari mancati vreodata

Reply

Am mancat aici cea mai buna pizza in viata mea.mai buna chiar decat in Italia

Reply

Localul exact ca în Sicilia. Mâncare buonissimo e granita siciliana perfecta.

Reply

i am descoperit pe sicilieni la gourmet festival si confirm ca au niste dulciuri divine exact ca in sicilia si au si o limonada siciliana de care te indragostesti de la prima picatura.o sa mergem sa vedem si restaurantul

Reply

Locul este de vis ca în Sicilia. Casata și canoli delicioase

Reply

Cum se face că toate locurile cu fițe promovează pe prima pagina iar ceea ce este cu adevărat frumos și autentic se încearcă a fi nimicit? Halal educație avem noi jurnaliștii….

Reply

Esti sigur ca ai fost la sicilieni?

Reply

Restaurantul e micut dar simpatic foc si plin de personalitate . Ospatarii ciudat foarte educati iar deliciul îl fac sicilieni cu modul loc amuzant de a-și prezenta locusorul dar mai ales gustul pastelor proaspăt făcute . Se simte diferența ingredientelor asa cum spun ei ca aduc totul din Sicilia. Recomand cassatta siciliana,pastele cu creveți și limonada siciliana.

Reply

Restaurantul e decent, cu servire buna si mancare excelenta. Iar articolul este scris probabil de o persoana neavizata. Cam rusinos sa te consideri critic si sa ai o multime de comentarii care sa iti contrazica parerea nu?

Reply

Nu am nimic de reproșat. Mâncarea e super,serviciul si atmosfera la fel. M am întors după 3 luni si am găsit locul asa cum era asta vara:intim, special si primitor.si ma bucur ca am gasit aceleași persoane din staff ,asta înseamnă vor avea viata lunga.

Reply

VERY NICE ATMOSPHERE! GOOD PIZZA AND SICILIAN WINE !

Reply

Fetita mea e de nestăpânit în public dar aici nu s-a supărat nimeni ca a vărsat sucul pe jos și s a și împrietenit cu ceilalți copii ai patronilor . Au știut să aibă grijă de cererile noastre ale fiecăruia în parte fără sa strâmbe din nas . Super deschiși și amabili . Greu de găsit un restaurant asa în Bucureștiul nostru plin de fițe. Se vede ca sunt Siciliani știu ce înseamnă familie!

Reply

Am fost la deschidere si am mancat si aseara si chiar imi place. nu s-au schimbat cu nimic chiar daca acum trebuie sa faci rezervare ca sa poti manca in weekend, nici nu au marit spatiul ca sa aiba mai mutli clienti ,nici nu au crescut preturile. au dreptate spunand ca bucataria lor e clasica si traditionala :peste cu lamai si sare simplu si la obiect .fooarte tare ,nu gasesti asa ceva la alte restaurante

Reply

Mi piace molto come cucina e ambiente esclusivamente siciliano.piatti freschi e cucina casereccia . pecato che non sono al centro vecchio pero vale la pena andarci quando vuoi sentirti come a casa

Reply

Nu va recomand aceasta pizzerie.Este de proasta calitate.Eu am comandat în vara paste cu sos bolonez și avea carnea gust de stricat,mai precis gust de mucegai…nașpa…iar prietena mea a luat lasania la cuptor care nu avea nici un gust și arata ca o vomitatura…bineînțeles ca iam zis ospătarul sa mănânce el și colegul lui bucătarul asa ceva, ne -am ridicat și am plecat în cea mai mare viteza…asa ca nu mâncați niciodată la bodega aia, riscați sa va umpleți de bube și toxiinfecție alimentara…trebu a sa chem protecția consumatorul sa fii gustat și ei fin stricăciunile alea iar pe deasupra le-am și. Achitat ca deee eram eu cea care nu distingeam gustul ” Vero italiano”

Reply
    Belli Siciliani Ristorante October 24, 2015 at 2:09 pm

    Stimate client se vede din limbajul folosit ca ati gresit locatia : cu siguranta nu suntem “BOTEGA” unde sa puteti servi “sos bolonez” si “lasania”. Cu siguranta nu le veti gasi la noi ! Mai faceti o plimbare prin Italia (nu prin restaurante cu produse italienesti ai caror patroni nu au deschis in viata lor un dictionar italian) iar apoi faceti-ne o vizita si degustati din paste in sos bolognese si lasagna cu pasta fresca facute de colegii nostri bucatari siciliani care contrar bucatarilor de BOTEGA chiar si ei mananca aceste feluri de mancare. Si va mai dau un sfat : nu veti distinge niciodata “gustul ITALIANO VERO” deoarece trebuie sa fii mai intâi un român de caracter si nu unul “naspa” pentru a putea ulterior sa evaluezi o alta natiune.
    PS: “Pizzeria” noastra asa cum o denumiti dvs a fost recent numita “Ambasadori ai gustului sicilian la nivel international !” Ciudat nu?

    Reply

Ambient autentic sicilian. Mâncarea super se vede diferența de ingrediente și prospețime. Staff-ul primitor și respectuos ,nu ca în alte restaurante unde ai impresia ca ii deranjezi pe ospătari când intri ! Îmi place și o sa revin

Reply

Stimati scriitori Restograf: Bucataria traditionala siciliana nu se gaseste in nici o carte, ci se transmite din generatie in generatie!! Din nefericire pentru “criticii nostri culinari romani-fosti ospatari peste hotare”!
Belli Siciliani inseamna autenticitate ,traditie si cultura!!! Ne puteti gasi si la Institutul Cultural Italian, Scoala Italiana “Aldo Moro”, Ambasada Italiana. Un devotament si sacrifiu pentru cultura si traditia siciliana pe care il face tot staff-ul nostru,toti siciliani bucatari/pizzaioli,patiseri/cofetari,gelatai veniti sa prepare pt dvs. feluri de mancare si dulciuri pe care le-ati putea degusta numai daca ati lua avionul si ati merge direct in Sicilia! Iar asta doar pentru ca un SICILIANO VERO utilizeaza numai ingrediente 100% siciliane(precum ricotta, faina di semola si 00,pistachio di bronte,mandorle…etc direct din Sicilia) in laboratorul si bucataria de pe strada Matasari. Va invitam cand aveti timp si dupa ce in prealabil ati vizitat Catania,Messina,Palermo,Ragusa,Siragusa,Agrigento,Trapani…etc sa va concludeti excursia si la Belli Siciliani pe strada Matasari 47 pentru a degusta un bello Cannolo siciliano, o portie de Cassata siciliana sau chiar o portie de Pasta alla norma asa cum numai un SICILIANO DOC stie sa o faca!!!! Nu veti gasi argintarie sau pahare de cristal ,ci farfurii, cani,solnite din ceramica de Caltagirone si nici fete de masa din matase ci tesuturi din Taormina, la fel plantele, muscatele, cactusii, amforele,nisipul,cenusa vulcanica, picturile murale…venite direct de pe “Taramul scaldat de soare si protejat de vulcanul Etna”!!! In schimb veti gasi renumita ospitalitate siciliana si adevarata Sacra Famiglia !
Comunque grazie per i vostri commenti, da parte di tutti noi Belli Siciliani !

Reply
alex2009 @yahoo.com September 16, 2015 at 3:50 pm

Se vede ca ati mancat pana acum numai ciorba de carbonara si pizza din blat de paine …macar tineti pentru voi si nu va mai dati critici de arta

Reply

Belli Siciliani este pe departe UNICUL restaurant-pizzerie-laborator de cucina autentica siciliana! Nu judecati din strada,ci asezati-va la masa ,degustati un adevarat cassata siciliana,schimbati 2 vorbe cu bucatarul sicilian sau patronul tot sicilian,sau pizzaiolo,patiserul…ceilalti clienti majoritatea siciliani,ascultati putina muzica italiana,si atunci va veti intreba daca nu cumva ati ajuns in Sicilia ! Degustati o margherita ca sa vedeti adevaratul gust al pizzei sau chiar o portie de pasta fresca …asteptati 20minute dar macar aveti garantia ca totul este facut pe moment! Si nu refuzati daca va vor oferi o caponnata siciliana sau un cannolo siciliano din partea casei…este doar modul lor de a va spune multumim pentru vizita si va mai asteptam !

Reply

Belli Siciliani un restaurant adevărat italienesc Aici am servit o lasagna delicioasa, cassatina si limonada siciliana care o găsiți doar aici Bucătarul si el este un om deosebit si atmosfera foarte plăcuta RECOMAND

Reply

Sarticolul asta e fara noima.iar cel care l a scris cu siguranta nu a fost vreodata in vreun restaurant in italia ca sciliani sunt cu adevarat TARI si SMECHERI in meseria lor ! eu am mancat o saptamana la ei in fiecare zi , nu mi s-a aplecat nici macar o data , nu am luat un gram in plus, nu m-a izbit mirosul de mici la gratar si nici nu am vazut baietii intinsi pe mese dupa ce au baut un metru de bere. ospatarii sunt foarte educati ,se vede ca au alta scoala si alti patroni,care stiu sa-si selecteze angajatii si clientela.lasagna cu pasta fresca DIVINA,pastele 4 formagi de lins pe degete, pizza e deja de pe alte meleaguri ,se vede ca nu folosesc ingrediente din romania si nici nu vor sa faca compromisuri de ketchup sau blat pufos. mergeti la belli siciliani pe matasari daca vreti sa mancati ceva cu adevarat italienesc .bravo baietii ! ca fete nu am vazut pe acolo, adevarati bucatari

Reply

Nedrept review pt un restaurant cu adevarat autentic…Mancarea e minunata, bucatarul savuros, atmosfera relaxata…Logic ca nu va auzi numeni de el pt ca noi promovam doar incultura, fitele si luxul…si da, nu e restaurant de lux si cred ca nici nu si-a propus asta. Autenticitatea nu sta in fotolii de piele…dar asta stii doar daca ai vizitat cu adevarat Italia

Reply

Un articol de mizer, cu un titlu de ”kkt” pe care il putea scrie doar un om cu un caracter la fel ! Felicitari !

Reply

    La ce sa te astepti de la un mercenar? omul scrie de bine si foarte bine doar pentru cine il plateste.. ma rog, pentru cine ii da o farfurie de paste gratis. Rusinos. O sa incerc restaurantul chiar in weekendul asta, pentru ca mi-a fost foarte laudat de cineva care chiar se pricepe.

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 − = one