Caredy Luxury Ballroom (Quick Lunch)

Vizualizari 5.785 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 8 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Calea Plevnei 46-48, BUCURESTI


021.230.27.69, 0721.036.782

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Dupa succesele obtinute cu restaurantele lantului “Caredy”: ”Casa Ardeleneasca” (Bucuresti), ”Pescarus”(Eforie Nord), “Caredy Oradea” (Oradea), va asiguram ca noua locatie “Caredy Luxury Ballroom” este alegerea ideala pentru organizarea de nunti, petreceri, evenimente, conferinte sau simpozioane. Va oferim o gama bogata si variata de preparate pentru a putea alege meniul potrivit placerilor si pretentiilor dumneavoastra, toate acestea servite intr-un ambient impunator prin eleganta si stil. Caredy Luxury Ballroom va asteapta cu doua saloane impunatoare care pot gazdui fiecare 200 invitati. Ambientul poate fi personalizat cu ajutorul sistemului profesional de iluminare iar pentru conferinte va punem la dispozitie echipamente profesionale business: proiectoare, ecrane de proiectii, Internet wireless etc. Cu profesionalism si multa daruire dorim a fi partenerii dumneavoastra in realizarea celor mai deosebite evenimente din Bucuresti. Apelati la noi pentru organizare nunti in Bucuresti sau organizari evenimente in Bucuresti. Veti fi surprinsi de profesionalismul nostru.

Pe scurt48910

Caredy Luxury Ballroom e un ansamblu de sali pentru evenimente, insa au un spatiu in care intre 12 si 16h se poate manca un pranz rapid si ieftin (quick lunch) cu meniu fix si cu pret fix, de asemenea (19 lei).

Localizare Caredy Luxury Ballroom (Quick Lunch)

Calea Plevnei 46-48, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Si eu am fost sa vad restaurantul. Daca restaurantul este foarte frumos, in cei care il administreaza nu trebuie sa ai incredere, ca sa spun frumos… In primul rand pretul este fara TVA. Mai mult decat atat, cursul euro este cel de la BRD (de la vanzare) adica mai mare decat cel de la BNR. Taxa de ospatari este de 10%. Contractul este dubios si are tot felul de clauze in favoarea lor, cum ar fi ca contractul este automat reziliat daca ei intra in incapacitate de plata, ca pot sa transfere drepturile unei terte persoane (alt restaurant), ca daca te razgandesti platesti 50% din valoarea contractului, nu specifica ce/daca iti poti recupera ceva din avans daca ei nu isi respecta intelegerea (doar atat am putut sa citesc pana mi l-a luat din fata . Draftul de contract nu vor sa ti-l dea sa-l citesti acasa!!!! Vor sa-l semnezi probabil ca primarul, sa nu iti dai seama ce contine Deci NU recomand acest restaurant!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


3 − two =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,