Restaurant Casa Doina (Hotel Parc) (inchis)

Vizualizari 6.625 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(May-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 11 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt43339

E un alt restaurant in locul lui, deschis in septembrie 2014, La Parc.

--------------------------------

Am trait s-o vad si pe asta! Cei mai ordinari carnaciori, facuti numai din resturi, cei mai ieftini, de pe rafturile pentru saraci de la supermarket, niste ficatei verzi de atata vechime, inveliti intr-o fasie de sunca uscata si ea de batranete, servite sub clopot, cu mare ceremonial... Nu, nu era la La Tour d'Argent in Paris, ci la Casa Doina din Poligrafiei, la parterul hotelului Parc (Best Western Parc Hotel - pe numele lui complet). Am fost in restaurante in care se manca si mai prost decat acolo, insa niciodata nu m-am simtit atat de luat drept idiot, si sa trebuiasca sa le las si o gramada de bani pentru asta. Casa Doina de la hotelul Parc e un restaurant foarte bine amenajat si utilat, nimic de zis! E renovat, are o gradina cu o priveliste superba in fata, e mare, spatios (intra peste 200 de nuntasi acolo). Ca sala, e perfect pentru evenimente mari, mai ales vara, cand oamenii se pot raspandi si prin gradina. De fapt, chiar pentru asa ceva e facut, pentru ca noi nu am vazut picior de client in imensitatea aceea. Eram singuri-singurei, si am auzit ca asa e mereu la Casa Doina de la Parc - spre diferenta de sora ei din Kiselev - Casa Doina de la Sosea - care e mai tot timpul plina. Meniul e romanesc, cu ceva insertii nesemnificative din alte bucatarii. Daca cheful isi pune mintea si daca i se face mila de clientul ratacit pe acolo, cred ca stie ce si cum sa faca. Noi am primit si ceva mancare rezonabila. Nu cine stie ce, insa nici ca bataia de joc cu "gustarea calda" descrisa mai sus. Problema e ca, avand atat de putini clienti si nepasandu-le decat de evenimente, isi pot permite sa-i trateze pe putinii nefericiti cu cel mai mare sictir si sa faca ceva de-ale gurii intr-o doara, din produse vechi tinute cine stie cat prin congelatoare si prin magazii, ca doar nu or tine produse proaspete acolo doar ca sa le arunce seara. Preturile sunt enorme pentru ce gasesti in farfurie. Poti doar sa te gandesti ca platesti 20% pentru mancare si 80% ca sa te uiti la parculetul din fata, daca nu ai chef sa mai faci cativa pasi pana in gratuitul Herastrau. Nu imi aduc aminte sa fi fost la alt restaurant la care sa mi se para atat de frustranta diferenta dintre pretul platit si ce am primit in schimb. Nota pe care am pus-o la mancare e mai mult pentru ce ar putea sa fie, nu pentru ce am primit noi. Serviciul e destul de impersonal, cu oameni obisnuiti cu nuntasi petrecareti, nu cu clienti fideli. Noi am avut putin noroc, am dat peste un chelner mai vorbaret, parea sa se fi bucurat ca a mai vazut si el pe cineva la fata. Chiar si asa, era departe si de el reflexul de client service, de hospitality. Asadar, ar fi bine sa ocoliti Casa Doina de la Best Western Parc Hotel de departe, daca nu sunteti invitat acolo la vreo cumetrie sau la cine stie ce alt eveniment la care altii platesc consumatia. Si, oricum, aveti o alternativa excelenta alaturi, peste drum, la Crowne Plaza, chiar daca e foarte scump si acolo. (GB - mai 2011)

Localizare Restaurant Casa Doina (Hotel Parc) (inchis)

Bv. Poligrafiei 3-5, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Im primul rand informatiile sunt pe departe de a fi adevarate.
Din 2009 Hotelul Best Western NU MAI EXISTA !!!!! Chef-ul se numeste IONEL BALTES. Meniul este acelasi ca la Kiseleff. Nu inteleg politica : nu faceti advertising pe site-ul nostru scriem informatii negative, NEVERIFICATE !!!!!!

Reply

    Nu stiu la care “informatii negative neverificate” te referi. Daca e vorba de “Best Western”, intr-adevar, e neverificata, insa nu mi se pare “negativa”. La fel si cu numele bucatarului…

    Apoi: noi nu facem “advertising” pe site, nu avem nevoie de asa ceva, la modul general, si cu atat mai putin sa primim bani de la cineva ca sa scriem “de bine”, sau invers, sa “nu scriem de rau”. Eu am mancat acolo si a fost LAMENTABIL! Asadar, am scris exact despre ce am vazut (si ce am mancat). Si asa nota de la mancare e mai mare decat ar fi fost cazul, pentru ce am avut in farfurie.

    La Casa Doina de pe Kiselev am fost mai demult, probabil ca am dat peste ceva mai bun/ bine facut. Inteleg din mesajul tau ca a fost o intamplare – fericita pentru ei, adica norocul lor, probabil ca nota reala ar fi trebuit sa fie cu totul alta.

    Mi-am asumat acest risc, si am si avertizat cititorii in mai multe randuri ca o nota buna poate sa nu reflecte realitatea, insa una proasta da. In toate cazurile, atunci cand se fac evaluari de restaurante, daca primesti o mancare buna si una proasta, nota se da PENTRU CEA PROASTA!

    Daca a mai ramas ceva inca neverificat te rog sa-mi atragi atentia.

    GB

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


five × = 5



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,