Ce putem manca de post la restaurant- despre paste veggie si alte bunatati
(Mar 2017)
   36 vizite  0 comentarii   

Este postul Pastelui si una dintre cele intrebarile care ne chinuie in perioada asta este “Ce sa mai mancam?” De obicei, acasa tinzi sa adopti o dieta mai bogata in produse de panificatie, cartofi si orez sau poate optezi pentru o salata. Dar ce te faci cand iesi in oras si optiunile sunt ...

............................................citeste tot

(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
(Mar 2017)
   189 vizite  0 comentarii   

Evenimentele importante „ne pandesc” la tot pasul! Fie e ziua cuiva drag, fie vrei sa il feliciti pentru un succes sau, pur si simplu, doresti sa iti arati iubirea, recunostinta si aprecierea. Dupa atatea cadouri oferite, mai ales daca surpriza este pentru o persoana noua din viata ta, parca ...

............................................citeste tot

Honey Toast Brunch la Muse Bistro
(Mar 2017)
   335 vizite  0 comentarii   

Brunch-ul de week-end incepe sa devina o traditie in Bucuresti, iar de data aceasta sunteti asteptati la Muse Bistro pentru o masa care nu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre acest eveniment culinar, mai jos:   Incepem primavara cu #MuseBrunch, seria de brunch-uri de ...

............................................citeste tot

Seara argentiniana cu love, tango & more
(Mar 2017)
   307 vizite  0 comentarii   

Daca ne gandim la o seara argentiniana ne gandim la un steak bun, stropit cu un vin bun, si neaparat totul pe fundalul ritmurilor de tango. Fix asa si-au imaginat si cei de la Stejarii Pool Club seara argentiniana pe care o pregatesc pentru vinerea aceasta. Detalii: Vino la Pool Club si ...

............................................citeste tot

Ramen Cup la J'ai Bistrot
(Mar 2017)
   606 vizite  0 comentarii   

Ramenul este printre trendurile culinare ale acestui an, supa devenind destul de cunoscuta si in Romania, asta dupa ce si-a stabilit locul de onoare in Asia si in alte parti ale lumii. Sambata aceasta, supa ramen aterizeaza la degustare si in Bucuresti, la J'ai Bistrot. Despre evenimentul ...

............................................citeste tot

Brunch duminical cu mancare din Italia + Romania
(Mar 2017)
   817 vizite  0 comentarii   

Beautyfood, un restaurantel miraculos cum se autodefineste, pregateste duminica aceasta un brunch special. Despre mancare si voie buna ii lasam pe cei de la Beautyfood sa va spuna mai multe: Soarele ne incalzeste dintii, iar firul ierbii ne-nfioara talpile... Asa ca redeschidem sezonul Brunch...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de primavara
(Mar 2017)
   1.425 vizite  0 comentarii   

Primavara scot capul din zapada food truck-urile din Bucuresti la primul eveniment din acest sezon. Astfel, de azi pana pe 2 aprilie, gasiti in fata la mall Promenada Food Truck Festival - editia de primavara. Detaliile despre acest festival culinar le aflam mai jos de la organizatori. Dupa ...

............................................citeste tot

Burger si scoici - un nou concept de restaurant
(Mar 2017)
   2.014 vizite  0 comentarii   

(P) La inceputul acestui an, s-a deschis un nou restaurant in Centrul Vechi, iar zvonurile spun ca este un loc primitor, cu un design foarte interesant, in care cele mai ravnite preparate sunt burgerii si scoicile. Burger si scoici este un nou concept de restaurant bazat pe cele mai in trend ...

............................................citeste tot

Trufe si vin la Muse Bistro
(Feb 2017)
   345 vizite  0 comentarii   

Preparatele cu trufe si vinul compun un cadou perfect pentru ziua de Dragobete. Gust fin si deosebit alaturi de vinul care face pereche buna cu mancarea si v-ati asigurat un meniu ideal pentru ziua indragostitilor, varianta romaneasca. Un astfel de capriciu puteti sa va oferiti la un eveniment ...

............................................citeste tot

Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
(Feb 2017)
   832 vizite  0 comentarii   

Joi, 2 Martie, Chef Scarlatescu - cunoscut de publicul din Romania drept cel mai exigent jurat al emisiunilor de gatit - propune o experienta deosebita gurmanzilor si iubitorilor de inedit. Acesta va invita la Chefs Experience, restaurantul de pe Floreasca 55, sa participati la "Chefs Table" - un ...

............................................citeste tot

Ice-cream brunch
(Feb 2017)
   362 vizite  0 comentarii   

Daca stiam de conceptul de brunch cand eram copii, sigur ni l-am fi imaginat asa cum il pregatesc cei de la Puro&Bio: cu multa inghetata. Despre acest eveniment delicios aflam mai multe mai jos: Un brunch ca la carte. Tasting de inghetata artizanala din belsug urmat de platouri sarate ...

............................................citeste tot

Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
(Feb 2017)
   768 vizite  0 comentarii   

Se apropie Ziua Indragostitilor si nu stii ce cadou sa-i faci? Exista o celebra zicala care zice ca "dragostea trece prin stomac" asa ca ce poate fi mai potrivit pentru a celebra iubirea decat o cina romantica intr-un loc deosebit? Ce zici de un meniu cu preparate speciale si savuroase, pentru...

............................................citeste tot

O duminica super hot la Lulu's Bistro
(Feb 2017)
   308 vizite  0 comentarii   

Iute, si mai iute, de-a dreptul hot? Daca si voi sunteti iubitori ai mancarurilor picante, atunci duminica vi se pregateste un meniu fix pe placul vostru la Lulu's Bistro. Detaliile mai jos. Un eveniment gourmet pentru pasionatii de mancare picanta. Chef Vasile Nicolae a pregatit un meniu ...

............................................citeste tot

Meat Busters Pop-Up in Mansarda Simbio
(Feb 2017)
   703 vizite  0 comentarii   

Un concept de street food care a revolutionat lumea sandvisurilor, Meat Busters, face casa buna cu Simbio, astfel ca duminica, 12 februarie, puteti gusta preparatele de food truck direct in mansarda frumosului bistro. Detaliile le aflam de la ei: BREAKING NEWS: scoateti lopetile de zapada...

............................................citeste tot

Sushilize - cel mai nou concept de petrecere din oras
(Feb 2017)
   291 vizite  0 comentarii   

Iti plac experientele noi? Sushilize este cel mai nou concept de petrecere la care ai ocazia sa participi. Si, cum cea mai interesanta si populara este socializarea in oras, iata ca cei de la Chefs Experience nu se lasa si propun o noua experienta, venind cu o idee de socializare la un platou cu ...

............................................citeste tot

Un chef roman nominalizat la premiile internationale GQ Food and Drink Awards
(Feb 2017)
   182 vizite  0 comentarii   

Anul trecut va povesteam ca cel mai bun restaurant din Londra, Sosharu, are un Chef roman, Alexandru Craciun. Acelasi bucatar in fruntea aceluiasi restaurant primeste acum si o nominalizare la GQ Food & Drink Awards, intrand pe lista potentialilor castigatori la categoria "Best Chef". Chef ...

............................................citeste tot

Cina de Valentine's pentru el si pentru ea
(Feb 2017)
   217 vizite  0 comentarii   

Valentine's Day - ca il sarbatoriti sau nu, ziua de 14 februarie e o ocazie tocmai buna pentru a iesi la o cina romantica. Mai ales ca multe restaurante din Bucuresti se gatesc in haine speciale pentru aceasta ocazie si organzieaza evenimente in tema cu sarbatoarea. De exemplu, la frumosul ...

............................................citeste tot

Restaurantul bucurestean unde puteti admira o colectie de arta evaluata la peste 150.000 Euro
(Feb 2017)
   674 vizite  0 comentarii   

Daca arta culinara si-ar da intalnire cu arta clasica, probabil ca ar arata asa: o expozitie de tablouri remarcabile pe care o puteti admira in timp ce savurati preparate din bucataria haute cuisine. Fix asta isi propune sa faca si Le Bistrot Français, unde, incepand cu luna ianuarie, ...

............................................citeste tot

Noutati in meniul de pranz de la Hard Rock Cafe
(Feb 2017)
   485 vizite  0 comentarii   

Pranzul e subiect care trebuie tratat cu mare atentie. De aceea, cand aflam noutati in acest domeniu, incercam sa le dam mai departe cat mai repede ca sa fim siguri ca veti avea parte de un pranz bun in Bucuresti. In acest context, ii lasam pe cei de la Hard Rock Cafe sa va prezinte ce e nou in ...

............................................citeste tot

Fish & Wine - preparate pe baza de fructe de mare si peste si degustare de vinuri
(Jan 2017)
   425 vizite  0 comentarii   

Veste buna pentru iubitorii de vinuri! De curand cei de la Chefs Experience si-au modificat intreg meniul de bauturi cu ajutorul unui somelier, la sfatul caruia au introdus o multime de vinuri interesante. Acum fiind nerabdatori sa vi le prezinte, cei de la Chefs au reluat deja bine cunoscutul ...

............................................citeste tot

Wine Tasting la Porto Te Amo
(Jan 2017)
   117 vizite  0 comentarii   

Un wine bar e firesc sa faca sesiuni de wine tasting, ceea ce se intampla si la Porto Te Amo, local din incinta mall-ului Park Lake. Wine bar-ul Porto Te Amo aduce un pic din spiritul Portugaliei in Bucuresti, dar pentru evenimentul de joi, accentul cade pe o crama romaneasca. Mai multe despre ...

............................................citeste tot

Duminica - zi de relaxare si rasfat la Sunday Scoici vs Burgers!
(Jan 2017)
   987 vizite  0 comentarii   

Duminica este o zi de relaxare, o zi pe care o petrecem alaturi de cei mai dragi noua: copii, parinti sau prieteni. Iar pentru asta, Chefs Experience revine cu o propunere greu de refuzat! In fiecare duminica, esti invitat la masa alaturi de familie sau prieteni pe Floreasca 55. Cei mari ...

............................................citeste tot

Pasta week-end cu PASTE fericit la Voila
(Jan 2017)
   789 vizite  0 comentarii   

Bistro-ul Voila revine in forta cu un nou eveniment culinar in stilul celor de pana acum: cu un meniu bine gandit si cu o prezentare cel putin interesanta. Un week-end cu paste gatite in diverse feluri, asta va propun cei de la Voila, iar invitatia lor suna cam asa: "PASTE-a nu le stiti, ...

............................................citeste tot

Brunch la inaltime la Upstairs Rooftop
(Jan 2017)
   917 vizite  0 comentarii   

Week-end-ul acesta, frumosul restaurant la inaltime Upstairs Rooftop pregateste primul brunch dintr-o serie de evenimente culinare pentru toti iubitorii de acea masa car enu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre brunch-ul de sambata si duminica (14-15 ianuarie), mai jos: Upstairs ...

............................................citeste tot

Cultura Bucovinei la Palatul Manasia - experienta gastronomica, muzica si dansuri traditionale
(Jan 2017)
   517 vizite  0 comentarii   

Domeniul Manasia, la o ora departare de Bucuresti, este unul dintre frumoasele conace din Romania, un loc cu o bucatarie de exceptie sub conducerea lui Chef Alexandru Iacob, dar si o destinatie pe care s-o vizitati pentru relaxarea de week-end. Pentru anul acesta, cei de la conac anunta ca s-au ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Casa Victoria Floreasca – deserturi intr-o ambianta retro chic



(Oct 2015)
1.988 Vizualizarivizualizari
2 Comentariicomentarii

 

Pe harta Bucurestiului se adauga un nou loc in care puteti iesi la o prajitura, ca pe vremuri. Casa Victoria Floreasca e noul spatiu cu deserturi pe care il puteti vizita ori de cate ori vi se face pofta de ceva dulce.

Mai multe despre aceasta cofetarie aflam din detaliile de mai jos: 

S-a deschis Casa Victoria Floreasca, un loc cochet in care iti poti savura cafeaua de dimineata alaturi de o prajitura sau te poti rasfata cu o pauza de dulce in timpul zilei de lucru. La fel de bine poti poposi seara, pentru o intalnire cu prietenii, inainte de a ajunge acasa. Localizata in zona Dorobanti-Floreasca pe Strada Banul Antonache numarul 59, te va impresiona imediat cu ambianta retro-chic, dar si cu gustul delicios al produselor de cofetarie, patiserie si gelaterie “ca la mama acasa”.

casa_victoria_floreasca_3

Cofetaria Victoria

Cu o traditie de peste un deceniu, lantul de cofetarii Victoria este o afacere de familie pornita in 2002, care s-a extins treptat prin adaugarea de sortimente variate in meniu si ulterior inaugurarea mai multor puncte de desfacere.
“Povestea noastra a inceput de la o idee simpla: am fost curiosi sa aflam daca senzationalul cozonac facut de mama ar avea acelasi succes si in afara familiei. Reactiile primilor clienti ne-au depasit toate asteptarile. Cozonacii mamei au devenit in scurt timp atat de populari incat am inceput sa luam in serios ideea”, isi aminteste Alin Chivu, managing partner, Casa Victoria.

Ideea de a pastra ingredientele naturale, fara adaosuri artificiale s-a pastrat pentru absolut toate produsele adaugate in meniu. Cremele sunt preparate doar prin metode traditionale, foietajul este facut cu unt, frisca este din smantana, iar ciocolata pentru glazuri este intotdeauna veritabila. Secretul prajiturilor gustoase sta in ingredientele folosite, motiv pentru care in laboratorul Cofetariei Victoria vom gasi mereu: fructe proaspete, vanilie de Madagascar, nuci, migdale, alune de padure, iar pentru cremele si prajiturile insiropate bauturi alcoolice de cea mai buna calitate – Grand Marnier, Jidvei Vinars, Havana Club.

Cofetaria Victoria Floreasca

Cofetaria Victoria Floreasca

“Dar mai presus de orice, ingredientul cheie este, fara doar si poate pasiunea noastra pentru deserturi senzationale. Excelenta, autenticitatea, generozitatea, sinceritatea si respectul sunt valorile care ne definesc. Pentru noi, clientul este tot timpul pe primul loc si zi de zi, vreme de peste un deceniu ne-am pus in slujba misiunii de a face ziua mai dulce oricui ne calca pragul, in oricare din locatiile noastre… si mai nou si pe site, de unde preluam tot mai multe comenzi”, mai precizeaza aminteste Alin Chivu.

Noua locatie din zona Floreasca pastreaza farmecul usor retro al retetelor de la mama, dar aduce o nota contemporana si un puternic accent urban prin decoratiunile folosite si prin intregul concept de design. Asemeni unei prajituri care se naste din combinatia ingredientelor, fiecare amanunt de design contribuie la aspectul retro-chic obtinut.

“Contrastul dintre materiale si culori dinamizeaza spatiul, iar mixul de forme moi, texturi naturale, culori pastelate, alaturi de accente metalice cu iz industrial aduce elementul surpriza. Aspectul ludic se regaseste in detalii de tip: forme rotunde, abajururi, rafturi fantezie dispuse intr-o dezordine creativa. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca mozaicul pardoselii este inspirat de forma prajiturilor, iar piesele de mobilier sunt manufacturate pentru a pastra un aspect retro si merita mentionat faptul ca au fiecare o poveste aparte, pe care va invitam sa o descoperiti vizitand Casa Victoria”, puncteaza designerii de la Yellow Office Architecture, care au lucrat la amenajarea spatiului.
Valorea investitiei in noul spatiu se ridica la suma de 100.000 de euro, iar proprietarii estimeaza ca aceasta se va amortiza in urmatorii 3 ani.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Produse de calitate

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− 5 = three