Food Revolution Day 2016 - feed the future
(Apr 2016)
   548 vizite  0 comentarii   

Food Revolution Day este o initiativa lansata de faimosul Jamie Oliver, o zi dedicata mancatului sanatos in cea mai pura forma a acestui concept. Mai exact, de Food Revolution Day, in mai multe tari, au loc diverse evenimente si actiuni de educatie culinara, o zi de sarbatoare a mancarii sanatoase, ...

............................................citeste tot

Brunch la Point cu preparate din bucataria asiatica
(Apr 2016)
   1.674 vizite  0 comentarii   

Un nou spatiu de evenimente din Bucuresti va face pofta de un brunch inspirat de preparatele bucatariei asiatice. Mai mult, Point, acest spatiu creativ dintr-o zona superba a Bucurestiului, are si un invitat special la butoanele acestui eveniment culinar. El este Vlad Tausance, om de comunicare si ...

............................................citeste tot

The Wine Book of Romania - despre excelenta vinurilor romanesti
(Apr 2016)
   672 vizite  1 comentarii   

Excelenta vinurilor romanesti si-a gasit ambasada intr-o carte care inglobeaza tot ce e mai important si mai frumos despre vinurile din Romania. "Cartea vinurilor romanesti / The Wine Book of Romania” ghid initiat si realizat de Marinela V. Ardelean si publicat de Editura RAO, in versiune ...

............................................citeste tot

Degustarea unui nou meniu de la Octopus - o provocare a gusturilor
(Apr 2016)
   1.355 vizite  1 comentarii   

Restaurantul Octopus cu bucatarie mediteraneana contemporana pregateste un nou meniu si, mai mult, pregateste si o degustare a produselor din noul meniu. In perioada 15-17 aprilie puteti avea o masa completa cu preparate noi gandite in bucataria Octopus. Detaliile despre degustare: MENÚ ...

............................................citeste tot

Ce trebuie sa stiti despre BurgerFest 2016, a doua editie a unui festival culinar YUMMY
(Apr 2016)
   1.327 vizite  0 comentarii   

Anul trecut, Bucurestiul a avut parte de primul festival dedicat burgerilor, un eveniment culinar la care s-au strans creatorii de burgeri din oras, pasionatii de gatit, dar si gurmanzii care au venit in cautarea celor mai buni burgeri. Restaurante care si-au prezentat cei mai buni burgeri, amatori ...

............................................citeste tot

Picnic RODnic la muzeul satului pentru o duminica gustoasa
(Apr 2016)
   1.827 vizite  0 comentarii   

Muzeul Satului este unul dintre cele mai interesante obiective turistice din Bucuresti, un loc pe care ne bucuram sa-l vedem ca spatiu-gazda pentru evenimente gastronomice. Aici au avut loc diverse festivaluri culturale, dar urmatorul eveniment e fix ce ne imaginam si noi ca ar trebui sa se ...

............................................citeste tot

Scoici versus burgeri - cine va castiga acest meci gustos?
(Apr 2016)
   1.859 vizite  0 comentarii   

Burgerii, fara dubii, au castigat hectare de teren in materie de preferinte ale bucurestenilor atunci cand ies la masa. S-a creat un adevarat razboi de unde se gasesc cei mai buni burgeri in oras si din ce in ce mai multe restaurante au inceput sa introduca burgerul in meniu sau sa-l reinventeze in ...

............................................citeste tot

Primele restaurante anuntate la Gourmet Festival, evenimentul experientelor culinare
(Apr 2016)
   1.616 vizite  0 comentarii   

2016 e anul evenimentelor culinare, dar va vom povesti mai multe despre acestea intr-un articol separat. Acum venim cu vesti bune legate de un festival culinar care si-a propus sa aduca tot ce e mai bun intr-un singur loc: Bucharest Gourmet Festival. A venit vremea sa aflam si care vor fi primii...

............................................citeste tot

Bucataria moleculara: un spectacol al simturilor
(Mar 2016)
   1.382 vizite  0 comentarii   

Bucatarie moleculara - un adevarat spectacol in farfurie! Cand auzi prima data de bucatarie moleculara gandul te duce mai degraba la eprubete decat la polonic. Adevarul, insa, este undeva la mijloc... bucataria moleculara este o combinatie inedita intre arta culinara si stiinta. Desi la ...

............................................citeste tot

Ciorbe din 3 Imperii by Vasile Ernu
(Mar 2016)
   1.068 vizite  1 comentarii   

Imperiul de-o zi al ciorbelor este un eveniment puse la cale de J'ai Bistrot, restaurat, bar si cafenea de pe Calea Grivitei. Cum e bine trasat inca din titlu, la eveniment se vor servi ciorbe, ba chiar unele sub semnatura scriitorului Vasile Ernu. Cum si de care aflam direct din pagina ...

............................................citeste tot

Primul festival dedicat street food-ului din Bucuresti
(Mar 2016)
   5.322 vizite  0 comentarii   

Street food-ul era una dintre tendintele mentionate pentru 2016, una previzionata de cei care detin globul de cristal al modei culinare la nivel global. Daca alte tari deja s-au aliniat la acest trend, Bucurestiul vine din urma mai timid. Dar prima editie a Bucharest Street Food Festival e fara ...

............................................citeste tot

Relansarea Muse Bistro: cand taverna greceasca si bistro-ul frantuzesc isi dau intalnire in Bucuresti
(Mar 2016)
   1.769 vizite  0 comentarii   

Un nou Muse Bistro&Wine Bar se contureaza pe Strada Paris, la numarul 17! Astfel, sambata, pe 2 aprilie, amatorii de gusturi fine, stari de bine&pahare pline sunt asteptati la relansarea oficiala a conceptului gastronomic impreuna cu prezentarea si degustarea noului meniu, intr-un decor ...

............................................citeste tot

Delta Dunarii in Centrul Vechi
(Mar 2016)
   1.006 vizite  0 comentarii   

Pofta de peste poate fi satisfacuta week-end-ul acesta in Bucuresti, in cadrul unui eveniment special in care Delta Dunarii vine mai aproape de bucuresteni. Despre acest eveniment avem mai multe detalii de la organizatori: Bodega “La Mahala” si Complexul Delta Paradis (Canalul Dunavat, ...

............................................citeste tot

Piano vibes - live music la cina
(Mar 2016)
   1.363 vizite  0 comentarii   

O cina este cu mult mai delicioasa daca este acompaniata de muzica buna. Iar Chefs Experience, restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55, a inteles acest lucru, asa ca si-a format un live band special pentru serile de weekend. A umblat in lung si-n lat si a gasit formula potrivita care sa faca ...

............................................citeste tot

Peste, paine si baclava ca-n Istanbul la un hub din Bucuresti
(Mar 2016)
   4.332 vizite  0 comentarii   

In Bucuresti e un hub inedit unde, de ceva vreme, a poposit un van unde puteti gasi streetfood turcesc. Rulota pe post de restaurant in aer liber se numeste Peste Paine si vinde, asa cum ii spune si numele, sandvisuri cu peste asa cum gasiti pe malul Bosforului, dar si chiftele, midii si alte ...

............................................citeste tot

Astrobar - consultatie astrologica la masa
(Mar 2016)
   1.056 vizite  0 comentarii   

Un bistro din Bucuresti se preocupa de ce e scris in stele pentru clientii sai. Mai exact, la Muse Bistro din Bucuresti, in fiecare joi, puteti sa obtineti o astrograma completa de la Astrobar, oameni specializati in discutiile cu planetele referitoare la ce te asteapta in viata, dar si ghicirea ...

............................................citeste tot

Explorati mesele de odinioara ale romanilor
(Mar 2016)
   802 vizite  0 comentarii   

Un eveniment culinar deosebit ne-a atras atentia in marea de evenimente de pe Facebook. E vorba de o incursiune in bucatariile din trecut, o lectie despre ce mancau romanii odinioara si care era ritualul la masa. Ocazia? Lansarea unui album in colectia "Istorie cu blazon". Dar mai multe aflam chiar ...

............................................citeste tot

Deserturi fine pentru gratii feminine - de 8 martie la Muse Bistro
(Mar 2016)
   920 vizite  0 comentarii   

Muse Bistro e un restaurant mic si intim de pe strada Paris, din zona aia cocheta a Bucurestiului. De curand, bistro-ul a fost renovat, avand acum un design modern, un decor ideal pentru a servi ce va place din meniul inspirat din bucataria mediteraneana cu influente frantuzesti. Aici se ...

............................................citeste tot

Chelneri topless de 8 martie? Da, va rog!
(Mar 2016)
   1.293 vizite  0 comentarii   

8 martie e ziua aceea in care doamnele si domnisoarele lasa reprezentantii masculini din viata lor acasa si se strang in gasti ca sa se sarbatoreasca asa cum trebuie: cat mai vesel, cat mai distractiv si cat mai interesant. Orasul s-a prins ca trebuie sa se gateasca adecvat pentru ziua de 8 ...

............................................citeste tot

Ce cred romanii despre legea interzicerii fumatului in spatiile publice
(Mar 2016)
   699 vizite  2 comentarii   

De la data de 17 martie, fumatul va fi interzis in spatiile publice. Asta inseamna ca toate scrumierele din baruri, restaurante si cafenele vor avea rol decorativ. Asta pana se deschid terasele. Legea a tot fost amanata pana cand si-a gasit o decizie finala, hotarare care a impartit publicul ...

............................................citeste tot

The Beef Club are un nou executive chef
(Mar 2016)
   1.418 vizite  0 comentarii   

Restaurantul The Beef Club a invitat un mare Chef sa se ocupe de mancarea servita in localul din zona Dorobanti. Michele Mingozzi este noul Executive Chef de la The Beef Club, omul care vrea sa revolutioneze bucataria de la The Beef Club. Cine e si ce isi propune sa faca la restaurantul din ...

............................................citeste tot

Aniversarile sunt mai frumoase cu un cadou de la Chefs Experience
(Feb 2016)
   2.171 vizite  0 comentarii   

Iti aniversezi ziua de nastere sau vrei sa sarbatoriti aniversarea casatoriei voastre intr-un loc special? Cu totii ne dorim sa avem parte de o experienta aparte atunci cand vine vorba de astfel de evenimente importante din viata noastra. Pornind de la restaurantul pe care il alegem cu acesta ...

............................................citeste tot

Cum arata Gallo Nero Dorobanti dupa renovare
(Feb 2016)
   1.770 vizite  2 comentarii   

Gallo Nero, restaurantul din Dorobanti, a trecut printr-un proces de make-over, o renovare in valoare de 100.000 de euro, localul schimbandu-si infatisarea, dar si meniul. Acum, aici veti gasi mancare dintr-un meniu autentic italienesc, totul intr-un decor contemporan, un design potrivit zonei si ...

............................................citeste tot

La Lavanda - o noua destinatie de vizitat pe Valea Prahovei
(Feb 2016)
   6.368 vizite  6 comentarii   

Pentru amatorii calatoriilor scurte prin tara si pentru toti cei care sunt in cautarea unor noi destinatii culinare aproape de Bucuresti, venim cu o veste buna. In comuna Cornu, cam la 30 de minute de Ploiesti, a aparut acest restaurant cu un design savuros: La Lavanda. Asa cum ii spune numele, ...

............................................citeste tot

Gastronomie fina pentru toti - delicii din fructe de mare la Octopus
(Jan 2016)
   2.363 vizite  3 comentarii   

Un restaurant specializat in prepararea fructelor de mare s-a gandit sa dea startul unor zile de festin. Astfel, la Octopus (Contemporany Mediteranean Restaurant) puteti degusta preparate din gastronomia fina, fructe de mare si preparate din peste. Sunteti asteptati intre 28 si 30 Ianuarie la ...

............................................citeste tot

  6   7  8  9  10  11  12
Afiseaza

Ce putem manca de post la restaurant- despre paste veggie si alte bunatati



(Mar 2017)
1.203 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

Este postul Pastelui si una dintre cele intrebarile care ne chinuie in perioada asta este “Ce sa mai mancam?”

De obicei, acasa tinzi sa adopti o dieta mai bogata in produse de panificatie, cartofi si orez sau poate optezi pentru o salata. Dar ce te faci cand iesi in oras si optiunile sunt foarte restranse?

O idee buna ar fi sa alegi un restaurant cu un meniu variat unde atat tu, cat si prietenii tai puteti gasi ceva pe placul vostru.

Cei de la Chefs Experience s-au gandit la cei care tin post in aceasta perioada, dar si la vegetarieni, si au introdus in meniu niste paste revolutionare – VEGGIE PASTA.

Pastele sunt deosebite pentru ca sunt facute exclusiv din legume: naut, fasole galbena si mazare. Au putini carbohidrati, nu contin gluten si nici aditivi. Pot fi consumate de sportivi, de persoanele care tin la silueta, chiar si de diabetici.

17474286_10203075041594630_1878002637_o

Spaghettini din hrisca cu legume

La Chefs le poti gasi in 3 variante delicioase:

Veggie pasta cu creveti sau cu scoici – ideale pentru zilele in care este dezlegare la peste si Veggie pasta cu legume, pentru atunci cand tii post.

17475449_10203075041554629_1832330049_o

Veggie pasta cu legume

Mai mult, in meniul restaurantului vei gasi inca un fel de paste, de data aceasta din hrisca, care la fel, nu contin gluten si sunt tare gustoase.

Si pe aceastea le poti servi in 3 variante, cu somon, cu scoici sau cu legume, pentru zilele in care vrei sa mananci ceva delicios, de post.

Asadar, daca esti fan paste, vegetarian sau daca pur si simplu tii post, la Chefs gasesti paste foarte sanatoase, fara gluten, pentru toate gusturile.

16229531_10202837259010214_765612062_o

Veggie pasta cu creveti

In plus, daca vrei sa te rasfeti si cu ceva dulce, de post, poti opta pentru unul dintre deserturile raw vegane. In functie de preferinte, poti alege o delicioasa tarta cu caramel sau una cu fructe de padure, ambele fara gluten.

15225231_10202563930017160_2026214557_o

Tarta cu caramel (raw vegana, fara gluten)

Afla detalii despre paste.

 


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


6 + = eight