Ceainarie La Metoc

Vizualizari 8.315 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Ceainarie
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Pati/cofetarie
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 1 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt62949

La Metoc e unul dintre locurile cele mai boeme ale Bucurestiului. E o ceainarie care e deschisa doar vara intr-o gradina cum nimeni nu crede ca ar mai putea exista in inima Bucurestiului pana cand nu o va vedea cu ochii lui. Aflata in una dinte cele mai frumoase si vechi bucati ale Bucurestiului, dintre cele cu poezie, pe la Armeneasca, chiar langa Biserica Popa Rusu, Ceainaria La Metoc e un loc in care vine boema civilizata a Bucurestiului si in care daca intra vreun interlop din greseala, probabil ca iese imediat, injurand. Trei sferturi dintre clienti sunt fete, cele mai multe venite cu biciclete. Fete pe biciclete – ce lucru frumos in Bucurestiul zilelor noastre...

La Metoc au cateva prajiturele, cumparate cine stie de unde – nimic special cu ele -, si foarte multe feluri de ceai. E un loc de baut ceai si de meditatie, nu de mancat. Au si pisici, mai multe, cred. Serviciul e si el in ton cu locul, evident.

Iarna se inchide si se pare ca cei de la Metoc se muta cu clienti cu tot la o alta cafenea, tot in centru, Ceai la Vlaicu. Acolo se sta in casa.

Cei care stiu despre ce vorbesc au inteles bine, mai ales daca arunca si o privire peste poze. (GB – septembrie 2013)

Localizare Ceainarie La Metoc

Popa Rusu 21, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Fara a avea intentia de a jigni pe cineva, poate este vorba de gusturi, insa ma indoiesc.. Am fost o singura data la aceasta locatie mirifica(in timpul verii) cu iz de veceu, muste foarte mari si alte ganganii, unde am ”savurat” niste ceaiuri, cu gust de apa chioara si un cockteil cu alcool(care era oribil la gust). Veceul este foarte, foarte mic, locatia in sine destul de dubioasa, casa frumoasa daca ar fi un pic renovata. Asadar, pe mine m-a surprins intr-un mod neplacut.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


6 + two =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,