Toate articolele (770 articole)

Sushilize
 (Jul 2017)
   196 vizite  0 comentarii   0 like

  Sushilize, cel mai nou concept de petrecere din oraș, revine pe Floreasca 55! Începând cu 27 iulie, în fiecare joi, de la ora 19:30, cei de la Chefs Experience te invită din nou să sushializezi! ;) Ce înseamnă asta? Pe scurt, atunci când iubitorii bucătariei ...

............................................citeste tot

Desertul verii: Melon Glace!
 (Jul 2017)
   201 vizite  0 comentarii   0 like

Dacă îți plac dulciurile, noul desert de vară de la Chefs Experience va deveni preferatul tău...încă de la prima linguriță! Restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55 ne surprinde din nou, cu un desert savuros și răcoritor, ideal pentru zilele toride: Melon Glace cu înghețată VEGAN...

............................................citeste tot

Garden party la tine acasă!
 (Jun 2017)
   570 vizite  0 comentarii   0 like

Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât o petrecere în grădină, în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi, una în care sa te bucuri de natură și de ultimele noutăți în materie de distracție? Imaginează-ți: Tu petreci, iar o echipa de profesioniș...

............................................citeste tot

Ce poti face sambata in Bucuresti?
 (Jun 2017)
   704 vizite  1 comentarii   0 like

Vara aceasta, SAMBATA se petrece la Chefs Experience la - Saturday Scoici vs Burgeri -  alaturi de prieteni si familie. Restaurantul de pe Calea Floreasca 55 a gasit ingredientele perfecte pentru a face dintr-o zi de weekend una memorabila. Cei care le vor trece pragul, pe parcursul intregii ...

............................................citeste tot

Summer treats
 (Jun 2017)
   321 vizite  0 comentarii   0 like

Vremea calduroasa vine cu pofta de inghetata, frozen drinks si vin roze! Probabil va amintiti de Burger si Scoici, restaurantul din Centrul Istroic care face furori de cateva luni in randul gurmanzilor si pofticiosilor de Burgeri savurosi si Scoici proaspete aduse de la Marea Neagra, gatite dupa ...

............................................citeste tot

Cele mai racoritoare frappe-uri pentru zilele toride de vara!
 (Jun 2017)
   305 vizite  0 comentarii   0 like

Ce faci cand ai bea o cafea pe terasa, insa afara sunt peste 25-30 grade? Optezi pentru un frappe, bineinteles! Dar parca ar merge foarte bine si ceva dulce langa...sau si mai bine... chiar in interior! Pe Floreasca la nr 55 gasesti cea mai racoritoare si delicioasa combinatie, ideala pentru ...

............................................citeste tot

Vine vara ...cu ce deserturi ne rasfatam?
 (May 2017)
   407 vizite  0 comentarii   0 like

Deserturile de vara trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie usoare, racoritoare, delicioase si daca se poate sa contina si ceva fructe proaspete, de sezon. Restaurantele s-au adaptat repede si au trecut deja la meniurile de sezon. Unul dintre restaurantele care si-a schimbat recent ...

............................................citeste tot

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   994 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   566 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   2.399 vizite  0 comentarii   1 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   291 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   8.669 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   700 vizite  0 comentarii   6 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   463 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   359 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   229 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   582 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   1.112 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   2.359 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   2.026 vizite  0 comentarii   1 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   428 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   1.392 vizite  0 comentarii   3 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   2.090 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   464 vizite  0 comentarii   0 like

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   584 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Cel mai scump restaurant din Romania?



George Butunoiu  (Nov 2013)
17.034 Vizualizarivizualizari
15 Comentariicomentarii
13 placut 
3 displacut 

 

Restaurant Isoletta - HerastrauDin cate stiu eu – si am mancat in destule restaurante, daca ar fi sa le luam doar pe cele 500 pe care le-am evaluat aici, pe Restograf – Isoletta e cel mai scump. Daca nu la modul absolut (mai sunt cateva restaurante in Bucuresti cu preturile cam pe acolo), atunci cu siguranta daca facem o impartire pret/ calitate a mancarii. Mancarea e buna, nimic de zis, tot ce am mancat aici a fost destul de bun, insa nu am nimerit ceva pentru care sa vrem sa venim din nou, neaparat pentru acel fel de mancare, adica.

Restaurantul e mare, e foarte frumos asezat, in mijlocul Parcului Herastrau, pe malul lacului. Terasa e acoperita iarna, asa ca vederea spre apa ramane tot timpul. E si destul de bine amenajat, cu decoruri care plac in mod special tipului de clientela care se perinda pe acolo. Mesele sunt cam inghesuite, uneori trebuie sa te intorci pe o parte sau sa-ti sugi burta cand treci printre ele, insa scaunele sunt confortabile si au flori proaspete cam peste tot.

Meniul e din bucataria italiana la Isoletta, are mult peste si fructe de mare in el. Si e imens, oricum, cred ca sunt acolo vreo 150 de feluri, in total. Si incepe cu « tips not included », pus frumos, pe prima pagina, sa nu existe vreo discutie dupa aceea…

Cate produse proaspete poate sa aiba cineva disponibile in orice moment pentru atatea feluri de mancare e destul de usor de ghicit. Noi am luat o supa de legume si un mix de fructe de mare la gratar, destul de bune; apoi o vita cu sos de trufe, pe care or fi considerat-o mai moale decat era, de vreme ce nu ne-au adus si cutite de carne; paste inecate in sos, dar bune la gust, sparanghel bine facut, cu plante de calitate, o prajitura cu banane si un tort de ciocolata. Acestea, deserturile, au fost surprinzator de banale, amandoua. Painea nu era facuta acolo, cu siguranta, insa era destul de buna si ea.

Chelneri au numai barbati, puternici, cu voce groasa, vechi in ale meseriei. Cam ceremoniosi, spun si fac ce trebuie, rapizi, te servesc cate doi odata. Cand am zis « ce trebuie » insemna doar partea de raspuns la intrebari, nu si vreo recomandare sau sugestie neintrebata. De pilda, sa te intrebe daca vrei si vin sau alte lucruri din care sa faca si mai multi bani, la urma urmei. Si « ce trebuie » mai inseamna si sa apare interesele patronilor: fermi, hotarati, barbateste! La plecare le-am zis sa-mi aduca un bon fiscal si mi-au taiat-o scurt, ca intai sa platesc. M-am enervat si eu si le-am spus ca in Romania platile se fac pe baza unor documente fiscale, si ca sa-mi dea el bonul fiscal mai inainte. S-a enervat si chelnerul, a schimbat tonul si a refuzat, pur si simplu. Sec, fara drept de apel, ca si cum mi-ar fi spus: « OK, sa vad mai intai ca ai banii, sa nu incerci sa ma duci tu pe mine… ». A venit un sef care a mers, totusi, pe incredere, si ne-a dat bonul fiscal. Insa apoi a insistat foarte tare sa ne convinga ca noi nu am inteles ce voia chelnerul sa spuna. Noi am zis ca eram siguri ca am inteles, ca a folosit cuvinte simple si clare si ca era si foarte aproape de noi incat nu am pierdut niciun cuvant. El nu si nu, ca noi nu am inteles. Si cand am iesit pe usa tot asta repeta, asa ca am ramas fiecare cu parerea lui.

Preturile sunt mari, dupa cum am spus, nu imi aduc aminte sa fi platit atat pe mancare in alta parte in Bucuresti. Iar in alt oras de la noi, cu atat mai putin. Insa asta pare sa placa clientilor la Isoletta, pentru ca restaurantul era plin. Or fi stiind ei ceva ce mie imi scapa…


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Isoletta vine de la “izolarea” clientilor dupa cum vrea personalul. Sa va spun despre ce este vorba! Cu un an de zile in urma, am fost pentru prima oara in aceasta locatie, insotita de prietenul meu. Toate bune si frumoase. Muzica cu gust, ambient foarte placut, mancarea excelenta, ospatarii conversau cu noi politicos, erau in stare sa ne lege sireturile si sa ne manance din palma…
In schimb, ieri seara am iesit cu 3 prietene sa luam cina si sa ascultam o trupa foarte buna. Am facut rezervare si am cerut, special, masa langa scena. Mi s-a spus ok! Ajungem la restaurant toate patru, si surprizaaaa! Ne-au pus in alta camera, de unde muzica live se auzea ca in surdina. Ne-au oferit o masa, la maxim un metru jumatate, aproape de salonul de intampinare. Mai auzeam din cand in cand basul si vocea…restul era un amalgam de muzica si zgomot de restaurant. Inainte de a ma aseza la masa, ii reamintesc ospatarului ca am rezervat masa LANGA scena si mi s-a dat confirmare!!! El imi replica ca am sunat prea tarziu. In gandul meu: “Asta ori e prost, ori e prost!”
Nu mai are sens sa adaug faptul ca in salonul cu scena luau loc la masa doar oameni cunoscuti, clientii lor “cu greutate”.
Concluzia este evidenta. Este un local care scaneaza, discrimineaza oamenii si, cel mai grav, nu isi respecta cuvantul.

Reply

Mincarea este decenta, nu pot reprosa nimic, scumpa, insa restul serviciilor….
Am fost recent acolo si am vrut in salonul `de fumatori`, care era plin, ne-am asezat la masa in salonul alaturat, am vorbit cu chelnerul care ne-a spus ca imediat ce se elibereaza o masa ne va muta, au venit alti clienti in aceeasi situatie, insa ei au dat noroc cu un fel de sef, si surpriza, au fost mutati inainte noastra, am fost cam iritat dar na, si ce sa vezi, vin alti clienti, tot asa dau noroc cu sefu’, si imediat sunt mutati… Pina la urma am mincat unde ar fi trebuit “sa asteptam pina se elibereaza o masa la salonul de fumatori”. O astfel de atitudine, mai ales din partea “lu’ sefu'” lasa un gust foarte amar.

Reply

Eu am traita mai mult de 40 de ani in Italia si cutreierat multe restaurane……dar Isoletta este unicul restaurant de peste din Bucuresti care se apropie de stilul italian.
Este adevarat ca e scump….dar mincarea este de nota 10…..iar ospatarii la fel

Reply

Indiferent de impresiile lasate aici, Isoletta nu va duce lipsa de clienti, din simplul motiv ca cine merge acolo frecvent, nu e interesat de parerile altora, nici de pret si daca e client fidel, fireste ca are parte si de serviciile pe care si le doreste, cu siguranta ii este fix egal daca i se aduce bonul fiscal inainte sau dupa ce face plata.
Se mananca bine(calitativ si cantitativ- nu am plecat flamanda niciodata de acolo), dar la fel de bine se poate manca si la preturi mai rezonabile in Bucuresti. Nu e un restaurant pentru un salariat cu venit mediu, poate nici pentru unul cu salariu peste cel mediu…

Reply

Bun…daca tot sunteti pretentiosi, duceti-va la restaurante la care nici nu vin toti ospatarii din tura respectiva la munca pentru ca nu sunt clienti sau mancati cu toata familia la “vulturu” de 100 ron si va ingrasati acolo. DAR, voi confundati respectul fata de client cu mistourile ? Ospatarii au fost cumva aroganti ca v-au schimbat la timp scrumierele si ca nu v-au lasat vreodata sa va turnati singuri in pahare, ei find foarte atenti la aceste detalii ? Aroganti pentru ca daca ceri o cafea sau un digestiv dupa ce iti aduc nota de plata, acestea sunt din partea casei fara sa mai deschida alta nota pentru “te miri ce”. Mai intai invatati si voi sa respectati, apoi sa primiti respect… Dar daca ati fost crescuti cu snitelele la bot, e greu cand dai de gustul mancarurilor rafinate. ASA E CU VULPEA CARE NU AJUNGE LA STRUGURI

Reply

Groaznic aici la Isoletta.Sincer

Reply

Tradu articolul fain frumos, poate si altele (de exemplu si cel cu Casa di David sau cum s-o numi care tot un jeg de local este) si posteaza-le pe situri internationale gen TripAdvisor.com si altele.
Vine seful expatului si is spune secretara ca va minca intr-o dugneana “cu specific Dimbovitean” cum explici aici…. viitoarul posting al expatului va fi in … Taskent!
Se intimpla cu unul, se intimpla cu mai multi…ramin numai romani care si asa au un sindrom de inferioritate si …. “viitor de aur” circiuma are.
Realitatea este ca in tot Bucuresti-ul ala nu gasesti un restaurant decent, nici macar la nivelul eateri-urilor din West.

Reply

    Mike, mancarea nu e proasta, ba dimpotriva! In Viena si in multe orase germane mananci mult mai prost decat in Bucuresti, iar proportia de restaurante in care mananci bine, fata de numarul total de restaurante, e net in favoarea Bucurestiului cand comparam cu ce am scris mai sus, chiar cu Budapesta sau cu alte capitale. GB

    Reply

      “Si da, si nu!” :)
      E adevarat ca poate manici mai bine in Bucuresti decit la Viena, Budapesta sau orasele germane (cu toate ca nu as lua-o ca un adevar absolut..), dar de cind este bucataria anglo-saxona cea care da tonul gastronomiei?
      Iti spun sincer, oricit de bine imi mai cade din cind in cind cite un snitzel sau niste varza murata (… stii ca sint ardelean….)
      nimeni nu ma poate convinge de existenta unui “haute cuisine … prusac”.
      Am mincat mai bine si mai interesant in Asia!
      Chestia este ca unele, si nu putine, restaurante din Bucuresti isi “dau ochii peste cap” si nu sint decit niste “eatery”uri jegoase si la propriu si la figurat.
      Impotriva a asa ceva trebuie luptat…. Impotriva somonului de la Casa de David care pe malul Pacificului nu se da nici la pisici! Impotriva proajiturii cu broboade de ulei care ne-au adus-o tot acolo.
      Impotriva ororii care am mincat-o o data la Novotel etc. etc.
      Se poate si gastonomie de calitate la preturi decente. Intreaba-l pe David de “bouchon”urile din piata aceia de linga catedrala centrala din Lyon si de preturile care se practica acolo. O fractiune din ce este in unele restaurante din Bucuresti.
      Pina si in germania…. nu e calitate nu stiu ce, in general, dar este un raport pret/calitate cu mult mai “fair” ca in Bucuresti!

      Reply

      Dupa evaluarea a n-ului local de spalat banii al unui italian smecher (episodul cu da-mi banii / da-mi bonul fiscal)doresc sa precizez spre o buna intelegere:

      – la formularea dvs, citez “In Viena si in multe orase germane mananci mult mai prost decat in Bucuresti” cred ca mai degraba se poate spune “in Viena (si in multe orase germane) manaci bine la pret ieftin sau mediu MULT MAI BINE decat in Vucuresti”. Pt simplul motiv ca exista respectul banului si a valorii pe care o reprezinta. Iar in cazul unui restaurant scump, comparabil cu cel de mai sus, este EXCLUS sa existe un serviciu neprofesional, cu argati sau baiatu de la vulcanizare transformat in chelneri. Macar un freamat de “badvibes” in atitudine, gest, privire sau intonatie. Nu, nu sunt lingusitori ca un secretar de partid de prvincie sau alt VIP judetean cu vizita tovarasilor “de la capitala”, dar exista acel ceva in comportament, gest, functionare pe care personalul de sala român nu-l are (asta si din cauza clientelei de parveniti care arunca cu banii).

      Reply

…fitze ieftine ( nu ma refer la pret )….oare ce legatura o avea nicu gheara cu acest stabiliment ????

Reply

Sincer, chelnerii sunt sub orice critica, m-au facut sa ma simt prost ca sunt acolo. Parca imi faceau o mare favoare ca imi vorbeau. Friptura de vita a sotului meu nu era atat de frageda pe cat ar fi trebuit si nici prea bine condimentata, risotto-ul cu langustine absolut banal, dar pastele cu somon intr-adevar foarte bune. Deserturile mult sub ce astepti pentru banii ceruti. Nu m-as intoarce acolo decat pentru pastele cu somon, dar ma tin chelnerii la distanta:)

Reply

Bravo George, asa este! la cati bani costa un meniu acolo sa te ia un chelner la persoana a doua singular cu suspiciunea ca ai putea sa mananci fara sa plateati mi se pare un pic deplasat ca sa fiu elegant in exprimare

Reply

Am vizitat acest Restaurant de cateva ori,

Preturi mari servicii proaste si chelneri Aroganti.

Reply

Fin. Ceva fin. O recenzie fina, scurta si la obiect, asa cum bine ne-a obisnuit domnul Butunoiu. Multumim de recenzie

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− two = 3