Restaurant Charme

Vizualizari 7.195 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Mar-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 38 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt35251

Charme e un restaurant - cafenea banal din toate punctele de vedere, cu exceptia preturilor care sunt mai mari decat ar fi cazul. Cu toate acestea, am vazut ca nu duce lipsa de clienti. In cel mai bun caz poate fi socotit un restaurant de trafic pentru plimbaretii din zona, care intra de curiozitate, pentru prima data. Sau pentru cei care doar beau cate ceva sau se opresc pentru o prajitura si o cafea, pentru ca mancarea nu cred ca e o optiune, mai ales cu atatea alte locuri in jur in care chiar poti manca bine. (GB)

Localizare Restaurant Charme

Strada Smardan 12, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Noi am fost si mai mergem.
Am mancat o caracatita excelenta.
Oamenii de acolo sunt chiar amabili. Comentariul mi se pare pus de cineva care n-a mancat nimic acolo. Si asta nu da bine!

Reply

am fost la seara greceasca…
afara de o supa acra care a fost acceptabila, in rest parerea mea cat si a prietenilor cu care am fost, mancare scumpa si mediocra…
multumim domnu’ consultant Catalin Velea dar te rugam scoate-ne din lista

Reply

Mancare delicioasa, atmosfera de lounge veritabil , daca iti doresti si asta, muzica exceptionala! O seara minunata!Come back soon!!!

Reply

Mananc la acest restaurant de 5 ani si va spun sincer ca niciodata nu am fost dezamagit! Locatia e foarte misto , cu o atmosfera relaxanta iar mancarea este excelenta! Nu e un restaurant gourmet dar mananci foarte bine si pleci acasa multumit, cred ca asta e cel mai important!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× three = 24Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , ,