Restaurant Chefs Experience

Vizualizari 20.914 Vizualizari 
Comentarii 12 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 45 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Experiente unice? Da, va rog!

Chefs Experience este un restaurant care ofera mai mult decat preparate savuroase, unul care promite ca timpul petrecut sa fie o adevarata experienta. Cu un design ecletic cu influente industriale, Chefs te uimeste inca de la intrare prin asocierea elementelor si detaliilor folosite, si te introduce intr-o atmosfera inedita si relaxanta.

Chefs iti pune la dispozitie un meniu a la carte generos, cu preparate gustoase din bucataria internationala, gandite pentru a rasfata si cele mai pretentioase gusturi. Pentru pranz, restaurantul iti propune un concept inedit - meniuri cu tematica culinara ce se vor schimba saptamanal, gatite chiar de bucatari originari din tarile respective (ex. Grecia, Turcia, Mexic, Japonia).

O adevarata experienta va fi Chefs Day, ziua dedicata chefilor celebri. Miercurea sau joia, la Chefs vor face un live cooking show bucatari renumiti precum: David Contant, Giovanni Piselli, Petru Buiuca, Horia Virlan s.a.m.d. sau va veti putea delecta cu preparate servite de vedete si personalitati, prin intermediul bucatarilor lor personali.

Chefs Experience face prin stilul inedit al amenajării, ingeniozitatea meniului, savoarea si aroma preparatelor locul potrivit unde iti poti aduce familia, partenerii de afaceri si prietenii intr-o atmosfera cosmopolita, locul ideal pentru o `altfel` de dupa-amiaza sau seara.

O mica parte din meniu

Salata cu branza Camembert gratinata in Panko,cu piersici si muguri de pin

Mega Ravioli framantat zilnic, in casa, cu o alta umplutura

Creveti in sos de Chianti Banfi si ananas caramelizat, cu orez salbatic

Muschiulet de porc cu sos de vin Greco di tufo, muguri de pin si miere

Carrot cake cu frosting de lime si crema de ricotta

Pe scurt74317

Un restaurant obisnuit cand nu se intampla evenimentele neobisnuite promise chiar din nume

Chefs Experience e un restaurant deschis de curand, in vara lui 2015, la parterul unei cladiri de birouri de pe Calea Floreasca, intre Piata Floreasca si Spitalul de Urgenta. Ocupa un spatiu larg, unde a fost holul cladirii, de fapt. Au si o mica terasa afara, pe trotuar.

Arata destul de bine in interior, decorurile sunt bogate si variate, au si sticla, si lemn, si plante, e mai degraba modern, cu multe lumini, neoane, cu mobilier studiat-amestecat, cu mese de lemn masiv alaturi de altele de sticla, cu scaune de toate formele si culorile. In partea din spate au amenajat un fel de sala de business, se pot face diverse intalniri acolo, cu ceva facilitati de prezentare.

Numele vine de la un concept gastronomic pe care il prezinta si il promoveaza, am inteles ca au/ vor avea diversi chefs invitati, cate o zi sau mai mult, fiecare facand in ziua respectiva ce stie el mai bine, si astfel clientii vor avea parte de noutati si de surprize aproape in permananta.

Cred ca nu era o astfel de zi cand am mers noi acolo. Aveau un meniu de mancare scurt si unul de vinuri destul de lung, ceea ce ne-a inspirat incredere. Feluri de mancare diverse, cu denumiri atragatoare, bucatarie internationala, nu am depistat ceva foarte specific. Prezentarea mancarii a fost excesiv de pretentioasa, pretioasa, as putea spune, mai ales ca era vorba despre o mancare mai degraba obisnuita si nu cine stie ce finete: placi de ardezie, farfurii cu picior, ca fructierele de pe vremuri si altele asemenea. Am luat niste ciuperci umplute cu branza, asa si asa, un tartar de somon destul de bun, niste coaste de porc, bune si ele, si niste carne de oaie taiata in fasiute, cu o lipie, cu carne tare, fara gust, insa cu un sos bun.

Nu aveau vinuri romanesti la pahar, ceea ce e greu de explicat. Preturile nu sunt mici deloc, o masa in doi, cu o sticle de vin bun, trece usor de 300 de lei. Clienti destui, multi tineri, probabil atrasi de ceva legaturi ale restaurantului sau ale unor personaje de acolo cu ceva de pe la televizor. Serviciul a fost foarte bun, un chelner ne-a placut in mod special, foarte implicat si sigur pe el, greu de prins pe picior gresit.

Chefs Experience e, deci, un restaurant serios, se mananca destul de bine, desi nimic foarte deosebit in perioadele dintre evenimentele anuntate. Sper ca atunci sa fie o bucatarie fina acolo, sau macar ceva mai putin obisnuit, ca sa-si poata sustine numele si promisiunea. (GB - septembrie 2015)

Recenzii & Articole

BURGER SI SCOICI pentru cea mai cool petrecere...petrecerea ta!   
(May 2017)

  Vara este anotimpul petrecerilor in aer liber alaturi cei dragi, iar pentru cele mai reusite dintre ele, cei de la Burger si Scoici, care recent au deschis un restaurant in Centrul Vechi, s-au gandit sa ofere si servicii de catering cu unele dintre cele mai ravnite preparate ale ...
........................................................................................................ citeste tot


Ce putem manca de post la restaurant- despre paste veggie si alte bunatati   
(Mar 2017)

Este postul Pastelui si una dintre cele intrebarile care ne chinuie in perioada asta este “Ce sa mai mancam?” De obicei, acasa tinzi sa adopti o dieta mai bogata in produse de panificatie, cartofi si orez sau poate optezi pentru o salata. Dar ce te faci cand iesi in oras si optiunile sunt ...
........................................................................................................ citeste tot


Rasfat culinar by Chef Scarlatescu   
(Feb 2017)

Joi, 2 Martie, Chef Scarlatescu - cunoscut de publicul din Romania drept cel mai exigent jurat al emisiunilor de gatit - propune o experienta deosebita gurmanzilor si iubitorilor de inedit. Acesta va invita la Chefs Experience, restaurantul de pe Floreasca 55, sa participati la "Chefs Table" - un ...
........................................................................................................ citeste tot


Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor   
(Feb 2017)

Se apropie Ziua Indragostitilor si nu stii ce cadou sa-i faci? Exista o celebra zicala care zice ca "dragostea trece prin stomac" asa ca ce poate fi mai potrivit pentru a celebra iubirea decat o cina romantica intr-un loc deosebit? Ce zici de un meniu cu preparate speciale si savuroase, pentru...
........................................................................................................ citeste tot


Sushilize - cel mai nou concept de petrecere din oras   
(Feb 2017)

Iti plac experientele noi? Sushilize este cel mai nou concept de petrecere la care ai ocazia sa participi. Si, cum cea mai interesanta si populara este socializarea in oras, iata ca cei de la Chefs Experience nu se lasa si propun o noua experienta, venind cu o idee de socializare la un platou cu ...
........................................................................................................ citeste tot


Duminica - zi de relaxare si rasfat la Sunday Scoici vs Burgers!   
(Jan 2017)

Duminica este o zi de relaxare, o zi pe care o petrecem alaturi de cei mai dragi noua: copii, parinti sau prieteni. Iar pentru asta, Chefs Experience revine cu o propunere greu de refuzat! In fiecare duminica, esti invitat la masa alaturi de familie sau prieteni pe Floreasca 55. Cei mari ...
........................................................................................................ citeste tot


Detox time cu preparate light si delicioase    
(Jan 2017)

Sarbatorile de iarna se sfarsesc si odata cu ele si excesele culinare, motiv pentru care, cei de la Chefs, de pe Floreasca 55, s-au gandit la o perioada de revenire in ceea ce priveste alimentatia. Acestia propun, incepand cu 9 ianuarie, experiente culinare bazate pe preparate light si detox, ideale...
........................................................................................................ citeste tot


Deserturi noi, indraznete si sanatoase, in meniul de la Chefs   
(Dec 2016)

Iubitorii de dulciuri au un nou motiv pentru a vizita restaurantul Chefs Experience. De curand cei de la Chefs au introdus in meniu noi deserturi in combinatii savuroase, cu influente frantuzesti, italienesti si mexicane. Cei care sunt in cautare de experiente noi, dar si gurmanzii, pot ...
........................................................................................................ citeste tot


Freakshake Madness, combinatia scandalos de delicioasa dintre bautura si desert!   
(Dec 2016)

Restaurantul Chefs Experience iti ofera un motiv in plus pentru care trebuie neaparat sa ajungi pe Floreasca 55. Acesta a introdus in meniu noi preparate care incita printr-o nebunie de arome si combinatii decadente. Cunoscatorii de Milkshake-uri din intregul oras se pot bucura de Freakshake, un ...
........................................................................................................ citeste tot


Weekend prelungit cu SUSHI, STEAK SI SCOICI!   
(Nov 2016)

Save the date! Ne asteapta un weekend prelungit! In perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, restaurantul Chefs Experience va asteapta sa sarbatoriti cu un trio culinar de exceptie, 3 preparate apetisante si super interesante: Sushi, Steak si Scoici! Chefs iti propune sa incerci delicioasele Sushi ...
........................................................................................................ citeste tot


Sushilize - cea mai trendy petrecere la care poti sa participi   
(Nov 2016)

Sushilize = to socialize over sushi @ Chefs Vesti bune se anunta pe Floreasca 55! Restaurantul Chefs Experience propune o noua experienta culinara, de data aceasta cu delicatese japoneze - SUSHI. Cand iubitorii bucatariei japoneze se intalnesc la o vorba, cu delicatese in fata si muzica buna...
........................................................................................................ citeste tot


Gustul Chefs, o experienta culinara unica   
Restograf (Oct 2016)

Inca de la inceput, Chefs Experience a fost ca un restaurant al experientelor. Experiente descoperite si oferite in timp, deoarece nu le-a fost usor sa reuseasca, insa dupa indelungi discutii, cercetari, calatorii in jurul lumii si intalniri cu specialisti, chefi bucatari, furnizori  si chiar cu ...
........................................................................................................ citeste tot


O seara delicioasa cu fish & wine si, un bonus dulce, candy bar din partea casei   
(Sep 2016)

Martea aceasta exista trei ceasuri bune si delicioase: peste&fructe de mare, vin bun, dar si candy bar din partea casei. Totul la un nou eveniment marca Chefs Experience. Ca in fiecare marti, de la 19:30, esti invitat la Meet the makers - Fish & wine alaturi de cei dragi si prieteni, ...
........................................................................................................ citeste tot


Experimenteaza o delicatesa: maduva de vita   
Restograf (Sep 2016)

Maduva de vita e considerata o delicatesa, asta si pentru ca nu e genul de preparat pe care sa-l comanzi frecvent, dar si pentru ca e foarta buna, ii citam pe cei care au incercat acest fel de mancare. Maduva de obicei ajunge in ciorbe si supe ca sa ingroase zeama si sa-i dea gust. Cel putin asta ...
........................................................................................................ citeste tot


Seara greceasca cu live music si tzatziki bar   
(Jul 2016)

La Meet The Makers, cei de la Chefs Experience iti dau intalnire cu Grecia si farmecul sau! Marti, va invita sa patrundeti pe meleagurile grecesti, la Chefs, unde veti avea ocazia sa va bucurati de preparate traditionale, pregatite dupa retetele bucatarului grec Pavlos Delotis, dupa retete ...
........................................................................................................ citeste tot


O noapte cu bucate ca-n Grecia si pahare pline de vin   
(Jul 2016)

La Meet The Makers aveti intalnire cu Grecia si farmecul sau. Marti, 12 iulie, va invitam sa patrundeti pe meleagurile grecesti, la seara greceasca by Chefs Experience, unde veti avea ocazia sa va bucurati de 5 preparate traditionale grecesti, pregatite de bucatarul grec Pavlos Delotis, dupa ...
........................................................................................................ citeste tot


Scoici a la Chef Scarlatescu   
(Jul 2016)

Bucataria este locul unde se intampla lucrurile magice, unde mirosurile de legume incinse de uleiuri aromate danseaza printre bucati fragede de scoici si se transforma in mancaruri delicioase menite sa stinga pofta pasionatilor de gusturi rafinate. Asa descriu cei de la ChefsExperience aventura din ...
........................................................................................................ citeste tot


Vara aceasta traieste experienta greceasca la Chefs   
(Jul 2016)

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...
........................................................................................................ citeste tot


Meet the makers - o cina "spumoasa"   
(Jul 2016)

Vinurile spumante sunt ca o potiune magica pe timpul verii, le torni in pahar si te racoresc pe loc. Iar daca alaturi ai preparatul potrivit, poti spune ca ai avut parte de cina perfecta. Marti, 5 iulie, de la ora 19:30, restaurantul Chefs Experience organizeaza evenimentul "Meet the Makers" unde ...
........................................................................................................ citeste tot


Relaxarea are chipul unei terase   
(Jul 2016)

Ce poate fi mai relaxant in plina vara, dupa ore de stat in birou sau in aglomeratia bucuresteana, decat o masa pe terasa? In aceasta vara, terasa de la Chefs Experience, restaurantul de pe Calea Floreasca 55, te asteapta cu o infatisare noua si cu un meniu modern, special creat pentru vremea ...
........................................................................................................ citeste tot


Cea mai buna companie la cina de vara: vinul spumant   
(Jun 2016)

Vinurile spumante sunt ca o potiune magica pe timpul verii. Le pui in pahar si te racoresc pe loc. Iar daca alaturi ai un preparat potrivit, poti spune ca cina e completa si sa mergi apoi fericit spre casa ta. De aceea, martea aceasta va puteti bucura de aceste 2 personaje principale in al treilea ...
........................................................................................................ citeste tot


Cea mai buna pereche la masa: vin & BBQ   
(Jun 2016)

Din iubirea pentru vin in toate formele lui, la Chefs Experience, restaurantul de pe Calea Floreasca 55, se organizeaza evenimente ce vin in ajutorul celor care si-ar dori sa stie mai multe despre cum se face, cum se consuma si alaturi de ce preparate culinare este cel mai potrivit vinul. ...
........................................................................................................ citeste tot


Preparatele cu care s-a rasfatat Enrique Iglesias la Bucuresti   
(May 2016)

Starul latino pop, Enrique Iglesias, a sustinut pe 12 mai un mult asteptat concert in Bucuresti. Pe perioada sederii sale in Romania, el a fost rasfatat cu preparate rafinate din meniul restaurantului Chefs Experience, iar daca aveti curiozitatea sa aflati ce mancaruri anume a ales artistul, va ...
........................................................................................................ citeste tot


Scoici versus burgeri - cine va castiga acest meci gustos?   
(Apr 2016)

Burgerii, fara dubii, au castigat hectare de teren in materie de preferinte ale bucurestenilor atunci cand ies la masa. S-a creat un adevarat razboi de unde se gasesc cei mai buni burgeri in oras si din ce in ce mai multe restaurante au inceput sa introduca burgerul in meniu sau sa-l reinventeze in ...
........................................................................................................ citeste tot


Bucataria moleculara: un spectacol al simturilor   
(Mar 2016)

Bucatarie moleculara - un adevarat spectacol in farfurie! Cand auzi prima data de bucatarie moleculara gandul te duce mai degraba la eprubete decat la polonic. Adevarul, insa, este undeva la mijloc... bucataria moleculara este o combinatie inedita intre arta culinara si stiinta. Desi la ...
........................................................................................................ citeste tot


Piano vibes - live music la cina   
(Mar 2016)

O cina este cu mult mai delicioasa daca este acompaniata de muzica buna. Iar Chefs Experience, restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55, a inteles acest lucru, asa ca si-a format un live band special pentru serile de weekend. A umblat in lung si-n lat si a gasit formula potrivita care sa faca ...
........................................................................................................ citeste tot


Chelneri topless de 8 martie? Da, va rog!   
(Mar 2016)

8 martie e ziua aceea in care doamnele si domnisoarele lasa reprezentantii masculini din viata lor acasa si se strang in gasti ca sa se sarbatoreasca asa cum trebuie: cat mai vesel, cat mai distractiv si cat mai interesant. Orasul s-a prins ca trebuie sa se gateasca adecvat pentru ziua de 8 ...
........................................................................................................ citeste tot


Aniversarile sunt mai frumoase cu un cadou de la Chefs Experience   
(Feb 2016)

Iti aniversezi ziua de nastere sau vrei sa sarbatoriti aniversarea casatoriei voastre intr-un loc special? Cu totii ne dorim sa avem parte de o experienta aparte atunci cand vine vorba de astfel de evenimente importante din viata noastra. Pornind de la restaurantul pe care il alegem cu acesta ...
........................................................................................................ citeste tot


Cele mai frumoase 10 restaurante din Bucuresti - partea I   
Restograf (Feb 2016)

Bucurestiul nu duce lipsa de restaurante frumoase. Insa, de multe ori acestea sunt destul de ascunse si tind sa se piarda in multimea de restaurante care nu se gandesc la calitate (nici macar atunci cand vine vorba de mancare), ci doar la profitul rapid cu o investitie minima. In cele ce urmeaza...
........................................................................................................ citeste tot


Recomandarea de Valentine's Day - cina la Chefs Experience   
Restograf (Feb 2016)

Chiar daca pentru a-ti rasfata persoana iubita nu ar trebui sa ai o ocazie speciala, ziua de 14 februarie este un motiv in plus sa ii arati cat de mult tii la ea. Daca nu stii cu ce ai putea sa o surprinzi, o cina delicioasa poate fi cadoul perfect atat pentru tine cat si pentru jumatatea ta. Cu ...
........................................................................................................ citeste tot


Platouri speciale de aniversare   
Restograf (Feb 2016)

Zilele de nastere sunt ocaziile perfecte pentru o reuniune de familie sau revederi cu prieteni dragi. Si pentru ca in majoritatea culturilor reuniunile = festin, ne-am gandit sa va povestim despre ce a scornit echipa de la Chefs Experience pentru cei care aleg sa-si serbeze ziua in restaurantul de...
........................................................................................................ citeste tot


Bucataria Romaneasca Reinterpretata la Chefs Experience   
(Nov 2015)

Evenimentele culinare in Bucuresti mai numara o cina plina de savoare. E vorba de o masa bogata cu preparate inspirate din bucataria romaneasca, cina care se va tine la restaurantul Chefs Experience. Detaliile despre acest eveniment culinar le aflam chiar de la membrii restaurantului: In fiecare ...
........................................................................................................ citeste tot


Chefs Experience   
(Sep 2015)


........................................................................................................ citeste tot


Very late breakfast - pentru dimineti tarzii   
Restograf (Feb 2015)

Duminica nici alarma nu mai suna. Si daca suna, e ignorata. De aceea, un late breakfast e mai mult decat binevenit duminica, atunci cand diminetile tarzii trebuie sarbatorite cu mancare buna si cafea. Un loc din Bucuresti care da startul unor dimineti tarzii este Chefs Experience, restaurantul de ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Chefs Experience

Calea Floreasca, nr. 55, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?






Am lucrat in cladirea de birouri in care se afla localul. Pentru ca de ceva vreme se fumeaza afara, am avut posibilitatea sa vad produsele cu care se aprovizioneaza. Pot spune ca am vazut doar marci proprii ale celor mai prost cotate magazine. Asta nu inseamna neaparat ca sunt de proasta calitate ci ca proprietarii localului sunt axati exagerat pe profit (materie prima ieftina si preturi mari). Incercand sa imi schimb parerea, intr-o zi, dupa serviciu, am vrut sa iau masa acolo. Am comandat paste cu sos pesto. Ce putea sa nu fie bun? Proasta alegere… Pastele erau prefierte si incalzile, de o consistenta gelatinoasa, chiar apoasa, iar sosul nu era nimic altceva decat busuioc si ulei de rapita bagate in blender. Avem in farfurie un morman de “gelatina” printre care se scurgea un unlei verzui dezgustator. In varf ramasesera cateva frunze de busuioc macinate de o culoare verde-negru. Incapatanat cum sunt chiar am gustat… Si asta a fost tot. Am platit cei 35 de lei pentru portie dar tot restul serii am baut doar apa.

Reply

Serviciu slab, a durat aproape o ora pana cand am mancat, burgerul si cartofii prajiti au venit decalati, o vreme am avut doar o parte dintre noi ceea ce comandasem in timp ce restul au mai asteptat o vreme.

Reply

Am fost recent cu inca doua familii la acest restaurant si am hotarit sa scriu un review ca sa previn si pe altii sa mai ia TEAPA asa cum am luat noi. Patru dntre noi am dorit sa comandam vita “nascuta si crescuta in Romania” (ma rog cam morbid) dar chelnerul ne-a descurajat propunind vita americana, mai “frageda”. Cel mai scump fel din mediu -120 lei portia. Am comandat toti patru acest fel : trei dintre noi au cerut medium rare cu insistenta sa primim carnea rosie la mijloc si unul a cerut rare specificind ca doreste bine insingerat. Chelnerul fandosit ne-a explicat superior ca ne recomanda sa luam medium rare care inseamna, nu-i asa rosu in mijloc (detestabil obiceiul unor chelneri de a presupune ca mesenii sunt tarani sau inculti). Dupa 40 de minute (!) am primit toti aceeasi bucata de carne foarte bine facuta. La protestele noastre nu s-a sinchisit nimeni – o vaga scuza. Nimeni nu a putut consuma acest fel. Drept recompensa ni s-a oferit din partea casei un platou cu prajituri cu strat gros de unt rinced. O mare bataie de joc cu fite! De evitat forever!

Reply

Eveniment cina Catalin Scarlatescu, 27 ian 2015, 5 feluri, 150 lei de caciula, fara bauturi. Tartarul, cel mai bun dish din meniu, a fost sub mediu. Cu felie de paine prajita. Scuze, uscata. Nu facuta in casa, paine de Mega. Pastele absolut banale, cu 4 vongole. In unele cazuri 5. Hamburger. Cred ca mai bine ii lua de vis-a-vis, de la Vivo sau de la Baz. Coastele de vita, doar grasime. Desert? Sa fi vazut platingul… chiar si unul de cheleri spunea ca nu arata bine. Brownie cu inghetata fara gust si mousse gretos.

Una peste alta, evenimentul a fost super profitabil. Pentru organizatori.

Dar greseala mea, am crezut ca evenimentul este pregatit de un chef.

Reply

Restaurantul, ca decor, este în mare reușit, excepție fac acele plante curgătoare din mijloc care sunt artificiale. Pentru un concept care se vrea a fi high class, trebuia sa se opteze Pentru plante naturale pentru o nota de bun gust. Garderoba era de fapt un suport ieftin în care se atârnau umerașele. Repet, nu am deloc pretenții asa mari în cazul în care prețurile nu sunt piperate. Dar aici, trebuie sa se insiste mai mult pe aceste detalii dacă tot se vor restaurant de top. Am servit cu partenerul meu calamari fritti pe un pat de valeriana. Foarte gustoși! Stil panatera care se topesc în gură! Eu am servit la fel principal taggliatelle cu somon, nu au fost excelente, le mai lipsea aromă.Green apple-ul avea mai mult fulgi de gheață decât suc de mere sau aromă de lime. Din ce am văzut și în celălalt comentariu, barmanul cam lasă de dorit. Ospătarii au fost foarte ospitalieri și politicoși, nota 10 pentru ei!

Reply

Si eu am fost de vreo 3 ori pana acum si la mine a fost OK de fiecare data. Mi-a placut mancarea, iar bauturile mi s-au parut in regula. Amenajarea mi se pare interesanta, dar cred ca muzica mai tare ar fi indicata. Ultima data am mancat fructe de mare si chiar au fost bune. O sa mai ajung pe acolo, mai ales ca am vazut pe Facebook ca tot au meniuri noi.

Reply

Buna!
Noua ne-a placut mancarea si servirea iar de ambianta nu mai zic…un restaurant extraordinar de frumos!

Reply

Am fost si eu la acest restaurant de doua ori. Prima data nu am fost foarte impresionata de mancare, dar mi-a placut cum arata locul. Am zis ca nu mai revin in viitorul apropiat, insa am vazut ca au tot felul de chefi bucatari invitati si mi s-a parut interesanta ideea. Asa ca am revenit, chiar sapatamana trecuta, la pranz. Am fost surprinsa sa vad ca era plin si ca mancarea era cu totul diferita fata de prima data. Asa mi-au spus si ospatarii, care au fost chiar amabili, ca au bucatar chef nou. Am mancat un burger cu trufe, care trebuie sa recunosc ca a fost delicios. Eu mai merg! M-au convins, chiar daca nu din prima:)

Reply

Din pacate nici eu nu pot spune lucruri foarte placute despre acest local mega ” fancy”, cum se vrea. Am fost cam de 3 ori acolo, sa iau masa de pranz, unde, evident, am ales meniul zilei. Pe hartie suna super bine, supe creme care mai de care, carnuri preparate in stiluri pe care eu nu le-as incerca clar acasa. Insa de fiecare data, indiferent de ora (desi inca ma incadram in perioada de servire al meniului de pranz), nu au avut acest meniu :))) si recomandarea lor era ceva mega basic, ciorba de vacuta si piuree cu snitel. Iar la saptamana mexicana, unde pe meniu apareau in jur de 10 preparate aveau doar 3, printre care unul era kebab de vita. Nu mai zic de chelnerii mega aroganti. Burgerul pe care il servesc este foarte slab, vorbind din perspectiva unui om care a incercat burgeri cam in toate lacalurile din Bucuresti.
Mda, cam fail locatia.

Reply

Din pacate, problemele cu barul enuntate mai sus persista de la deschidere. Am aceeasi parere: au bauturi pe atat de scumpe pt cat de proaste sunt facute de oricine altcineva dar nu de barmani profesionisti. Scuza ospatarului ca e prima lui zi acolo e ridicola atat pt el cat si pt staf. Un manager al unui asemenea local trebuie sa termine interviul de angajare al unui ospatar cu intrebarea: “ce ai face in seara asta daca de maine esti angajat?” Daca raspunsul nu este “invat meniul” acel ospatar nu trebuie angajat! In schimb, bucataria promite, unele feluri sunt deosebite si chiar merita un drum pt a va convinge mai ales atunci cand organizeaza degustari. Daca se remediaza problemele cu barul, va devenii un local cu mult peste medie.

Reply

Buna ziua,
Din nefericire, feedback-ul meu in urma experientei de la Chefs nu este unul pozitiv. Am ales restaurantul pentru o cina cu parintii (din afara localitatii) care erau in vizita in Capitala. Desi nu fusesem pana acum, articolul dvoastra care situa acest restaurant in top 10 cele mai frumoase si review-ul m-au determinat sa il aleg pentru o seara de sambata.
Prima impresie, chelnerul care nu stia meniul si s-a gandit ca e oportun sa isi justifice stangacia prin faptul ca e prima lui zi acolo. Deloc impresionant si relevant pentru client.
A doua impresie, aparent Aperol Spritz nu aveau si mai dura 20 de minute. Pare-se ca si alti clienti au solicitat aceeasi bautura, care nu-i asa, e foarte la moda in sezonul estival. Parerea mea ca orice magazin de tip supermarket din apropiere oferea ingredientele necesare pentru a nu lasa clientii nemultumiti. Comanda nr 2 de bautura, Strawberry Mojito. Ei bine, a venit o apa cu gheata si mult prea multa lamaie, si la intrebarea pertinenta as spune, “unde sunt capsunile?”, raspunsul a fost foarte sec, “nu mai avem si barmanul l-a facut normal”. Firesc mi s-ar fi parut sa fiu informata si poate alegeam, cu noroc a treia bautura.
Mancarea nu a excelat cu nimic. Si surpriza de la final, pe nota apareau cu gratie capsunile care dupa spusele lor, nu le aveau. Un loc pe care nu il voi recomanda si in care cu siguranta nu voi reveni!
p.s: o nota de decor care mie personal mi se pare de prost gust, flori artificiale.

Reply

Lasa un comentariu catre Andreea L Cancel reply

Adresa ta de email nu va fi publicata.


4 + nine =



Taguri: , , , , , , ,