Cherhanaua Zexe (inchis)

Vizualizari 11.006 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 21 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Alecu Russo 12, BUCURESTI


021.242.14.93, 0730.232.424

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt72213

Unul dintre cele mai bune restaurante pescaresti din Bucuresti

In casa de pe Alecu Russo, aproape de intersectia cu Icoanei si cu Dacia, au fost mai multe restaurante de-a lungul timpului. Primul cred ca a fost Maron, de succes in vremurile acelea. Apoi am vazut acolo o Trattoria Verdi si Bistro Gaudi, fara o viata lunga acestea. Poate or mai fi fost si altele.

Cei de la Zexe au preluat localul in ianuarie 2015 si au reusit sa-l deschida in mai, dupa lucrari de renovare destul de consistente. Casa e fara etaj si e cam ciudat alcatuita, acum nu iti mai dai seama unde era casa pe vremuri, unde curtea - daca o fi avut asa ceva, ce a fost preluat si cat s-a construit in timp. Oricum, din punct de vedere arhitectural si al amenajarii nu e ceva deosebit. E luminos, atmosfera deschisa, te duce cu gandul putin la vacanta, insa nu prea mult.

Dupa cum ii spune chiar numele, familia Consulea a facut aici "filiala" pescareasca a lui Zexe, sperand sa poata replica strategia cu care a castigat dincolo. Se straduiesc mult sa gaseasca cele mai bune produse, incearca tot felul de combinatii si de retete originale, testeaza, o iau de la capat, citesc de prin carti si asculta de la altii, adica ceea ce ar trebui sa faca oricine ia in serios mancarea intr-un restaurant. Am mancat si am baut mult si bine in Cherhanaua Zexe, toate au fost gustoase si o parte dintre ele inedite, asa ca le-am dat nota maxima la mancare, ca sa-i incurajam sa faca mancare si mai buna.

Preturile sunt maricele, ca si la celalalt Zexe, insa in piata, tinand seama de ce am mancat acolo si gasim rar in alta parte.

Sper sa aiba succes, intotdeauna am dorit asta celor care iau lucrurile in serios si se straduiesc in fiecare zi si in fiecare ceas sa le faca bine. (GB - iunie 2015)

Localizare Cherhanaua Zexe (inchis)

Alecu Russo 12, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
mi-am uitat manusile mele favorite acolo!!!
as fi fericita sa le pot recupera

Reply

Am fost la recomandarea dvs la Pescaria Dorobantilor jale mare,post si scump. 4persoane 90.

Reply

In seara asta am fost cu doi invitati la “Cherhanaua Zexe”. Stiam ca este deschisa de putin. Ambientul ok. Insa restaurantul GOL! Doar o masa ocupata. Alta rezervaza unde nu a venit nimeni. Ma asteptam la un meniu de peste. Chelnerul, amabil … mi.a explicat ca inca se lucreaza la meniu … Ok, eu comand un “bors pescaresc” si o “plachie de crap”. Nota mea pentru “bors” = 5. Plachia la fel. Nu i-am intrebat pe invitatii mei cit de buni au fost “crevetii lor” … Doar vinul casei merita un 9. In rest o deceptie. Cind se deschide un restaurant NOU, care vrea RESPECT si CONSIDERATIE, obligatoriu meniul trebuie sa fie excelent!!! Schimbati bucatarul sau inchideti! Asta este pererea mea. JUST! Gusturile nu se discuta … aveti dreptate. In 3 persone am platit 750 lei

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six × = 54Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,