Osteria Ciao Niki

Vizualizari 8.692 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Delicatese; Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 21 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Osterie - restaurant de casa al unei romance care si-a facut training-ul in arta culinara in Italia si apoi a decis sa revina in Romania si sa-si deschida micul ei local.
Pe larg

Modelul de bacanie - restaurant prinde bine Osteria Ciao Niki e o bacanie cu niste mese in care se poate manca ce iti alegi din galantar sau ce iti pregatesc rapid cei de acolo, sau invers, un restaurant (o “osteria) cu un mic magazin de delicatese italienesti si vinuri in el – cum vreti sa o luati. Ciao Niki a fost deschis(a) in ianuarie 2015 la parterul unui bloc nou de pe Eminescu, intre Polona si Tunari. E foarte luminos, cu geamuri mari, pana la podea. Mobilierul e simplu, auster, rustic, scaune si mese de lemn, neacoperite. In fundul salii nu prea mari au o bucatarie de apartament de-a lungul peretelui, despartita de sala de o tejghea. Pe alta latura au galantarele cu mezeluri si branzeturi italienesti (presupun), cu pungi de paste, uleiuri, sticle de vin si altele de-ale gurii. Meniul e simplu la Ciao Niki, dupa cum iti dai seama repede cand intri intr-un asemenea local, e un concept foarte raspandit in Occident si care prinde din ce in ce mai bine si la noi. Iti poti alege din produsele expuse, care sunt taiate si puse direct pe farfurie, sau poti alege dintre cele cateva feluri de mancare gatita sau pe care o prepara fetele pe aragaz. Fiindca am vazut numai fete acolo, in frunte cu duduia Nicuta, care e si patroana si bucatareasa si da ordine la toti. Mancarea e normala, relativ simpla, nimic special. Serviciul a fost... citeste tot
Localizare Osteria Ciao Niki

Mihai Eminescu 90, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Stimata doamna sau domnisoara Elena;In primul rand aveati optiunea sa plecati din momentul in care atitudinea patroanei “intepate” v-a displacut,sunt convinsa ca nu v-a pus nimeni pistolul la tampla si v-a obligat sa ramaneti.Doi:probabil daca ati fi intrebat care sunt preturile,vi s-ar fi raspuns.Trei:Un om care este dragut nu este neaparat prefacut,dar fiecare caracterizeaza oamenii in functie de cum este el.Patru:Atunci cand stai o zi in bucatarie si gatesti din nefericire mai mirosi si a mancare si nu a flori de camp.Cinci:Corect se spune”racnet” si nu “ragnet”. Concluzia:Sunt convinsa ca restaurantul respectiv nu a pierdut nimic prin faptul ca nu o sa mai mergeti vreodata.

Reply

Mâncare buna , servire horror
patroana foarte intepata, cu atitudine de mahala, ne- a luat la rost inca de la inceput, ca de ce avem telefoanele deschise, ca o sa vedem noi ce patim daca nu mancam tot…glume ieftine. Vrea sa para prietenoasa dar cu atitudinea asta nu prea îi iese.
Apoi meniul nu exista, habar nu ai ce optiuni ai, dupa ce a tipat la tine de cum ai ajuns, o întrebi spăsit daca are o apa ,un ceai, vinul îl alegi singur din raft, iti desfaci singur sticla si iti torni in pahar. Un vin de 35-40 lei pe piata, la Niki este 90-100.
Cu mâncarea e mai simplu, are 3-4 feluri de sosuri si iti alegi tipul de paste.Nu ai alte optiuni.
Mâncarea este gatita acolo, deci , pregătește-te sa pleci mirosind a usturoi di alte condimente.
Localul este fff mic , 6 mese de 2sau 4 pers.
Desertul 1-2 feluri, ce a avut chef Niki sa gateasa in ziua respectiva.
In timp ce servesti masa mai trece pe la masa cu amentintari de genul : Hai mancati mai repede si treceri la spălat vase…
Nu stii cat costa decât la final când vine nota.
Dupa ce am lăsat 400lei pe 4 portii de paste , o sticla de vin, un ceai si o apa + 2 deserturi, dam sa plecam si auzim in urma noasstra un ragnet: Hei ce faceti? Unde plecati? Era Niki care, chipurile o făcea pe gazda buna, care trebuia sa ne imbratiseze si sa ne pupe la plecare, ea mirosind toata a mâncare, a fost horror.
Concluzia: Niste paste proaspete,nimic woaw, servirea naspa, atitudinea si latratul patoanei ne face sa nu mai revenim niciodată!

Reply

tipic romanesc : 3 luni in italia si vine sa ne gateasca italieneste …

Reply

Am mers astazi (sambata) sa iau micul dejun, pe la ora 11. Programul afisat era L-S de la 10 la 22, insa localul era inchis. Aveti idee daca mai functioneaza?

Reply
simona di modugno May 24, 2015 at 7:14 pm

Tin sa va spun ca Niki nu are niciun angajat, si daca nu stiti printre clientii ei se numara f multi italieni care iapreciaza cu adevarat gustul autentic, iar ea este o femeie f prietenoasa si draguta.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 + eight =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,