Club Art Papillon

Vizualizari 1.013 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Club Art Papillon Pub & Restaurat va invita sa serviti bucate traditionale romanesti ca la mama acasa dar si preparate italienesti precum pizza si paste intr-un local creat pentru cei care vor sa isi petreaca timpul intr-un mod placut si relaxat.

Ambianta eleganta, alaturi de gustul deosebit al preparatelor noastre si profesionalismul personalului ne recomanda fie ca doriti sa savurati o cina romantica, organizati o intalnire de afaceri, sa vizionati un eveniment sportiv live sau sarbatoriti un moment special din viata dumneavoastra.

Echipa Club Art va asteapta cu mare drag si cu orice prilej!
Recenzii & Articole

Club Art Papillon   
(Sep 2015)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Club Art Papillon

Str. Matei Voievod nr. 66A, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Dacă este aici vreun manager interesat de un posibil comentariu/părere: astăzi am fost în restauratul dvs., în care cu siguranță că nu vă face plăcere să mâncați nici măcar o supă, și vă înțeleg. Dacă este cineva care vine în locul ăsta constant, sau măca de 2 ori, cu siguranță că fie nu vine să mănânce, fie are o înțelegere extrem de limitată asupra semnificațiilor cuvântului ”salubru”. Astăzi am primit o porție de tăiței nu cu unul, ci cu două fire de păr.Nu am returnat porția cu scandal, am așteptat, cu răbdare, să vină doamna dvs. blazată și împovărată de situația de a fi chelner și să ia, indiferentă, farfuria. Am primit o notă întreagă, nu am comentat. Am întrebat dacă au găsit firele de păr. A zis că nu. Am cerut din nou farfuria, i-am arătat firele, a zis că o să le anunțe. A adus rest fix și a plecat, așa cum a venit, lăsându-mă vorbind despre faptul că inclusiv niște scuze ar fi fost mulțumitoare. Țara asta este la fel de tristă ca personalul dvs.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


3 × six =Taguri: , , , , , , ,