Cofetaria Dulcineea Roz

Vizualizari 1.328 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Pati/cofetarie
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Frantuzeasca
Dominanta: Pati/cofetarie
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Dulcineea Roz a adus in Romania cele mai fine prajituri frantuzesti chiar in urma cu un an. Totul a inceput cu o cofetarie mica, take-away in Bucuresti, cu o notorietate purtata din gura in gura ca un secret bine pastrat de fiecare gurmand amator de dulciuri sofisticate.

Dulcineea Roz iti propune prajituri cu texturi delicate si torturi spectaculoase cu ingrediente naturale, culori ce iti incanta ochii si straturi fine ce se imbina armonios. Decorate subtil cu fructe, decoratiuni din martipan sau bucati de ciocolata, prajituri frantuzesti si torturile Dulcineea Roz te vor impresiona prin design si te vor rasfata cu arome delicate.

In fiecare zi in cofetarie o vei gasi pe Mihaela pregatind si decorand cu truda fiecare prajitura sau tort, fiind receptiva la sugestii si comenzi de design personalizat. Ea iti va povesti cu drag si cu o amabilitate rara despre prajiturile ei, despre ingredientele pe care le foloseste si despre gusturile clientilor Dulcineea Roz.

“Pregatesc prajituri frantuzesti pentru ca sunt cele mai fine delicii si mi-am dorit ca toate sa aiba forma perfecta, rotunda, o forma deosebita si imbietoare. Recent clientii chiar au inceput sa imi ceara in loc de prajiturile frantuzesti - mini torturi, tocmai pentru ca le vad rotunde si cu o textura delicata.” (Mihaela Mineata, fondatoarea Dulcineea Roz)
Recenzii & Articole

Luna Torturilor la Dulcineea Roz   
(Feb 2014)

Dulcineea Roz declara luna februarie Luna Torturilor! Acum cativa ani stiam de februarie ca fiind luna Faurar, adica luna pregatirilor, acum toata lumea vorbeste de “luna iubirii”.  Chiar daca Valentine’s Day este o sarbatoare imprumutata, multi romani aleg sa sarbatoreasca iubirea lor atat ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Cofetaria Dulcineea Roz

George Mihai Zamfirescu 39, ,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Fost-ai, lele. Locaţia din Crângaşi e închisă de ceva vreme.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 6 = forty twoTaguri: , , , , , , , , , , , , , , ,