Casa Victoria Floreasca - cofetarie

Vizualizari 5.619 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Pati/cofetarie
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Pati/cofetarie
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Povestea noastra a inceput in anul 2002 si a pornit de la o idee foarte simpla. Am fost curiosi sa aflam daca senzationalul conzonac facut de mama ar avea succes si la gurmanzi din afara familiei. Reactia amatorilor de dulciuri ne-a depasit toate asteptarile. Respectivii cozonaci au devenit in scurt timp atat de populari, incat am fost nevoiti sa ne punem serios pe treaba.

De-atunci si pana acum au trecut 12 ani in care ne-am diversificat simtitor oferta, iar deserturile preparate de noi au cucerit inimile multor oameni.

Toate bunatatile care poarta semnatura Casei Victoria sunt facute dupa reţete atent studiate si imbunatatite de-a lungul timpului.

Cremele sunt preparate prin metode traditionale, foietajul intotdeauna e facut cu unt, fructele sunt proaspete, iar cozonacii si pasca sunt intr-atat de bogate incat pana si cei mai pretentiosi amatori de dulciuri si de produse de patiserie le-ar acorda calificativul ca la mama acasa.
Localizare Casa Victoria Floreasca - cofetarie

Str. Banul Antonache nr 59 ( zona Floreasca), Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


one + 2 =Taguri: , , , , , , , , , ,