Casa Victoria Floreasca - cofetarie

Vizualizari 5.466 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Pati/cofetarie
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Pati/cofetarie
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Povestea noastra a inceput in anul 2002 si a pornit de la o idee foarte simpla. Am fost curiosi sa aflam daca senzationalul conzonac facut de mama ar avea succes si la gurmanzi din afara familiei. Reactia amatorilor de dulciuri ne-a depasit toate asteptarile. Respectivii cozonaci au devenit in scurt timp atat de populari, incat am fost nevoiti sa ne punem serios pe treaba.

De-atunci si pana acum au trecut 12 ani in care ne-am diversificat simtitor oferta, iar deserturile preparate de noi au cucerit inimile multor oameni.

Toate bunatatile care poarta semnatura Casei Victoria sunt facute dupa reţete atent studiate si imbunatatite de-a lungul timpului.

Cremele sunt preparate prin metode traditionale, foietajul intotdeauna e facut cu unt, fructele sunt proaspete, iar cozonacii si pasca sunt intr-atat de bogate incat pana si cei mai pretentiosi amatori de dulciuri si de produse de patiserie le-ar acorda calificativul ca la mama acasa.
Localizare Casa Victoria Floreasca - cofetarie

Str. Banul Antonache nr 59 ( zona Floreasca), Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


5 × = fiveTaguri: , , , , , , , , , ,