Coffee Map Roastery (inchis)

Vizualizari 611 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Pati/cofetarie
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Coffee Map Roastery

– un loc nascut din dorinta de a consuma o cafea de origine, proaspat prajita –

Piata de specialty coffee este in continuare slab dezvoltata in Romania dar, alaturi de iubitori ai cafelei, dorim sa punem umarul la dezvoltarea ei. Astfel, venim in intampinarea pasionatilor de cafea cu o gama de cafele originare din cele mai importante regiuni producatoare de cafea verde din lume.

La noi veti descoperi cafele arabica 100%, de pe plantatii private, micro loturi recoltate si procesate cu cea mai mare atentie. Numele nostru poate fi asociat cu harta mondiala a cafelei, Coffee Map Roastery fiind spatiul din inima Bucurestiului in care am adunat 14 tipuri de cafea de specialitate pentru a le imparti cu cei mai pasionati dintre dumneavoastra.

Locatia noastra este spatiul perfect in care sa incercati cafeaua noastra proaspat prajita si rasnita. De la clasicele espresso sau cappuccino, pana la metodele alternative de brewing (French Press, Clever Dripper, Aeropress, Chemex, V60 sau Syphon), va asteptam sa ne intrebati si sa le incercati pe fiecare in parte.

Toate cele 14 tipuri de cafea sunt disponibile si pentru acasa, proaspat prajite, macinate si ambalate in pungi speciale cu valva, acestea permitand eliminarea gazelor eliberate de cafeaua proaspat prajita si impiedicand aerul sa patrunda, acesta fiind inamicul numarul unu al cafelei. Indiferent de tipul de cafea achizitionat, il vom macina conform metodei de preparare pe care o folositi acasa. Puteti achizitiona pachete de cafea incepand de la 50 de grame si va puteti pregati zilnic cafeaua preferata acasa. Indiferent de metodele sau tipurile de cafea pe care le preferati, va putem ajuta cu informatii si sfaturi pentru pregatirea ei.

Alaturi de cafele si ceaiuri, veti gasi produse de patiserie special concepute pentru cafeneaua noastra, dintre care amintim ‘cel mai ciocolatos brownie’, ‘cookies ca la mama acasa’, tarte gustoase cu mere sau pere, quiche-uri si vedetele vitrinei, muffins-urile cu lamaie.
Localizare Coffee Map Roastery (inchis)

Strada Lt. Av. Beller Radu nr. 26, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


3 + = nineTaguri: , , , ,