Toate articolele (770 articole)

Sushilize
 (Jul 2017)
   491 vizite  0 comentarii   0 like

  Sushilize, cel mai nou concept de petrecere din oraș, revine pe Floreasca 55! Începând cu 27 iulie, în fiecare joi, de la ora 19:30, cei de la Chefs Experience te invită din nou să sushializezi! ;) Ce înseamnă asta? Pe scurt, atunci când iubitorii bucătariei ...

............................................citeste tot

Desertul verii: Melon Glace!
 (Jul 2017)
   330 vizite  0 comentarii   0 like

Dacă îți plac dulciurile, noul desert de vară de la Chefs Experience va deveni preferatul tău...încă de la prima linguriță! Restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55 ne surprinde din nou, cu un desert savuros și răcoritor, ideal pentru zilele toride: Melon Glace cu înghețată VEGAN...

............................................citeste tot

Garden party la tine acasă!
 (Jun 2017)
   736 vizite  0 comentarii   0 like

Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât o petrecere în grădină, în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi, una în care sa te bucuri de natură și de ultimele noutăți în materie de distracție? Imaginează-ți: Tu petreci, iar o echipa de profesioniș...

............................................citeste tot

Ce poti face sambata in Bucuresti?
 (Jun 2017)
   1.025 vizite  1 comentarii   0 like

Vara aceasta, SAMBATA se petrece la Chefs Experience la - Saturday Scoici vs Burgeri -  alaturi de prieteni si familie. Restaurantul de pe Calea Floreasca 55 a gasit ingredientele perfecte pentru a face dintr-o zi de weekend una memorabila. Cei care le vor trece pragul, pe parcursul intregii ...

............................................citeste tot

Summer treats
 (Jun 2017)
   398 vizite  0 comentarii   0 like

Vremea calduroasa vine cu pofta de inghetata, frozen drinks si vin roze! Probabil va amintiti de Burger si Scoici, restaurantul din Centrul Istroic care face furori de cateva luni in randul gurmanzilor si pofticiosilor de Burgeri savurosi si Scoici proaspete aduse de la Marea Neagra, gatite dupa ...

............................................citeste tot

Cele mai racoritoare frappe-uri pentru zilele toride de vara!
 (Jun 2017)
   390 vizite  0 comentarii   0 like

Ce faci cand ai bea o cafea pe terasa, insa afara sunt peste 25-30 grade? Optezi pentru un frappe, bineinteles! Dar parca ar merge foarte bine si ceva dulce langa...sau si mai bine... chiar in interior! Pe Floreasca la nr 55 gasesti cea mai racoritoare si delicioasa combinatie, ideala pentru ...

............................................citeste tot

Vine vara ...cu ce deserturi ne rasfatam?
 (May 2017)
   460 vizite  0 comentarii   0 like

Deserturile de vara trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie usoare, racoritoare, delicioase si daca se poate sa contina si ceva fructe proaspete, de sezon. Restaurantele s-au adaptat repede si au trecut deja la meniurile de sezon. Unul dintre restaurantele care si-a schimbat recent ...

............................................citeste tot

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   1.155 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   639 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   2.689 vizite  0 comentarii   1 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   334 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   9.033 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   796 vizite  0 comentarii   6 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   522 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   408 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   268 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   626 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   1.166 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   2.497 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   2.232 vizite  0 comentarii   1 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   528 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   1.522 vizite  0 comentarii   3 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   2.737 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   535 vizite  0 comentarii   0 like

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   661 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Colonelul Rosu De La SRI Care A Scris Si O Carte si-a deschis restaurant



George Butunoiu  (Jul 2011)
48.874 Vizualizarivizualizari
24 Comentariicomentarii
51 placut 
8 displacut 

 

Ma duc intr-o zi la un restaurant al carui nume m-a facut sa visez la cum as face eu un restaurant daca as avea cu ce. Cum mi-am format reflexul sa spun si altora ce vad eu prin localurile bucurestene, mi-am notat una-alta, dupa care il intreb pe un chelner daca pot sa fac si niste poze in restaurantul respectiv. Localul, foarte mare de altfel, era aproape gol, doar doi barbati, intre doua varste, se zareau la o masa, intr-un colt, cu niste sticle in fata. Fac eu vreo doua poze, cand aud o voce tunatoare, care in imensitatea locului mai facea si un ecou lugubru:

– Baaaa, ia treci aicea!

Ma uit in stanga, ma uit in dreapta si, cum nu mai era nimeni altcineva in restaurant, logica mea de fizician ma face sa cred ca sunetul nu putea veni decat de la masa celor doi. Intr-adevar, ipoteza se confirma:
– Ia vino, ma, incoace…
… si vad pe unul dintre cei doi cu degetul aratator indreptat spre podea, catre un punct apropiat de piciorul lui drept, probabil desemnand locul exact in care trebuia sa ma opresc si sa stau apoi.
– Si de ce vreti sa vin eu acolo?
– Cuuuuuum? Comenteeeeeezi? Da’ cine esti tu, ba? Ia vino incoace si spune!
– Dar nu credeti ca ar trebui sa-mi spuneti dumneavoastra mai intai cine sunteti?
– Cuuuuuum? Ma intrebi tu, ba, pe mine cine sunt? Vii in localul meu si ma intrebi cine suuuuuuuuuuuunt? Ia stai asa…

Dupa un moment de uluiala si de perplexitate da sa se scoale de la masa si sa vina spre mine, cu o mana pe o sticla despre care nu eram inca lamurit daca o foloseste doar ca sprijin sau sau ii vedea o alta intrebuintre… A fost un moment cu flashuri ca acelea despre care am auzit ca oamenii le au inaintea mortii: intr-o fractiune de secunda am incercat sa-mi aduc aminte cand m-am batut ultima oara, cum a fost, cati ani au trecut de atunci, ce efect ar avea cele 30 de kilograme suplimentare asupra capacitatii mele de riposta si a vitezei cu care as putea s-o rup la fuga…

Noroc ca l-a tinut celalalt de la masa, care m-a luat la rost, la randul lui, insa fara sa se oboseasca sa vrea sa se mai si ridice:
– De ce faci poze, ma, aicea? De ce nu vii sa ma intrebi daca e voie?
– Dar l-am intrebat pe chelner, si mi-a spus ca am voie sa fac!
– Ce chelner, ma? Pe mine trebuia sa vii sa ma intrebi! E restaurantul meu si eu spun ce ai voie si ce nu in restaurantul meu!
– Dar eu nu aveam de unde sa stiu cine sunteti. Daca chelnerul stia ca acestea sunt regulile, ar fi trebuit sa-mi spuna sa astept putin pana vine sa va intrebe…
– Ba, tu faci misto de mine? Cum adica, eu sunt aicea si tu il intrebi pe chelner?

… si discutia a mai continuat asa vreo zece minute, pe fundalul strigatelor si injuraturilor celuilalt, tras de maneca si asezat la loc de catre cel de-al doilea intrat in vorba, de cate ori incerca sa se ridice si sa puna mana pe sticla.

Intre timp au aparut si chelnerii, care imi faceau semne disperati sa plec. A mai fost un moment de suspans cand le-au spus chelnerilor sa ma dea afara “imediat”. Nu au precizat si cum sa o faca, asa ca atunci cand am vazut pe unul dintre chelneri apropiindu-se de mine m-am gandit la ce e mai rau! M-am mai linistit cand s-a aplecat si mi-a soptit la ureche:
– Haideti sa mergem, imi pare rau, nu va suparati, asa sunt ei… haideti pe terasa, nu le mai dati atentie…

Si m-am asezat pe terasa, nu fara sa incerc sa-i fac pe chelneri sa-mi satisfaca o curiozitate:
– Cine e domnul acela care spunea ca e restaurantul lui?
– Cum, nu stiti? – si se uita suspicios la mine, parca nevenindu-i sa creada…
– Nu stiu! De ce, ar trebui sa stiu?
– Pai cum? E o persoana publica, e un om important, cunoscut…
– ??? Da, asa e, si mie mi se pare cunoscut, dar iata, am un lapsus acuma…
– Ei, vedeti… e colonelul Rosu, de la SRI! – si se uita fix la mine sa vada efectul – Da, chiar el e, stiti, a scris si o carte…
– Aha, e clar acuma…

Pana la urma am inteles ca patronul e cel de-al doilea, cel mai putin bataios. Fost SRI-st si el, acum la pensie. Iar Colonelul Rosu De La SRI Care A Scris Si O Carte a fost seful lui. Si ca, in cinstea acestei foste relatii de subordonare, vine tot timpul la restaurant ca sa manance si sa bea gratis si sa faca ordine printre civilii indisciplinati…


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Extrem de util articolul, multumim!

Reply

aoleu, vina mea ca nu m-am uitat inainte: au si website. Deci e clar, GB, te-ai dus acolo “deliberat sa-i provoci” ca poze ai cate vrei pe website-ul lor.

Acum am sa vorbesc “codat” ca sa nu inteleaga Bob Pîrlea: GB dis-moi tout, t’es un fouteur de merde et ta visite avait comme but de semer la pagaille, non ? :-))))

Data viitoare cand esti cu “tehnica de lupta” in mana apasa pe butonul “video” ca sa radem si noi.

Am de gand sa merg la La jaratic, dar tot nu stiu cand au baut destul securistii.

Vezi badge pe website restaurant, ceva gen “militieni din toate tarile veniti la chiolhan”

Reply

Acest Robert Pirlea, puradeu (ca beizadeanu pot sa-i zic) de securisti, ar face bine sa-i trimita pe subordonatii/sefii tatalui sau (rog precizati grad/UM pt Rosu si Pirlea ca n-au fost la scoala de bune maniere/probabil era o unitate de “forta” judecand dupa comportamentul acestor doi vajnici seniori securisti)impreuna cu tatal sau la bodega sau la birt, unde au baut in tot timpul carierei. In al doilea rand,adunam bani sa-i cumparam lui Robert (nu i se spune Bob ?) o carticica din alea care nu se mai gasesc “indreptar ortograf, ortoepic si de punctuatie” pentr uz personal.

Pentru Robert Pirlea, ca sa-ti vorbesc cum probabil intelege “tac-tu si cu sefu'”, in alte vremuri te dadeam la controlul averilor Legea 18 ca sa pui facturile pe masa si sa dovedesti din ce bani ai facut restaurantul.

Pentru GB: un lucru nu am aflat – cum se mananca (n-am inteles daca incidentul a fost inainte de comanda sau dupa).Inca o precizare va rog daca se poate, stimate GB: pe la ce ora trebuie mers, cand sunt securistii aghezmuiti si pusi pe harta, cum si-au permis ani de zile numai pentru ca erau cadre MAI ??

Reply

Ce proces domnule Pirlea (propreitarul restaurantului “Jaratec”)numele sint reale sau e continuarea bancului cu scandalul, 2 betivi ,o sicla buclucasa etc ?
Ce proces spuneam ,la asa o reclama pe gratis nici nu visati . Sint convinsa ca va fi plin restaurantul ( care nici nu arata rau ) , vor veni oamenii din curizitate si ati face bine sa-i angajati pe aia doi cu sticla cu tot sa mai insceneze din cind in cind un scandal ,dar pe bune ,cu multe obscenitati si luat de gulere, asa sa fie mai reala chestia. Pe urma pupat fruntile.
Succes !

Reply

    Blanche ai mare dreptate. Zilele trecute imi programasem o vizita la ei, de curiozitate, tocmai pornind de la articolul asta. A aparut ceva si n-am ajuns, dar au fost niste prieteni si au fost destul de multumiti.

    Reply

Parerea mea este ca era mult mai simplu sa spuneti ca ati avut oarece divergente cu o anumita persoana intr-un restaurant din Bucuresti decat sa sustineti ca o persoana inpreuna cu patronul restaurantului” ar fi pus mana pe o sticla si v-ar fi amenintat in vreun fel” si in articol nu ati mentinut ca tatal meu ar fi venit sa isi ceara scuze pentru incidentul creat intru-cat eu nu am permis niciodata sa fie vreun incident de felul cum l-ati descris dumneavoastra la mine in locatie . Suntem cunoscuti totusi ca oameni pasnici si locatie este cunoscuta ca fiind o locatie de clasa medie . dumneavostra prin articolul publicat mi-ati o reclama foarte proasta . Nu sunt o persoana care imi place sa ma judec si sa ajung in proces cu alte persoane si solicit pe aceasta cale sa v-a cereti scuze public si sa nu imiplicati conducerea unitati noastre de alimentatie publica intr-un dialog vulgar care sustineti ca l-ati avut cu Domnu Colonel Rosu si mai mentionez ca dumnealui conform celor spuse de personalul angajat care a fost prezent la discutie nu a mentionat niciodata ca este ‘patronul restaurantului’

Reply

    Nu a fost “o divergenta”, ci un scandal in toata regula, cu injuraturi DE LA UN CAPAT LA ALTUL. Da, e adevarat, numai dl Rosu a injurat. Tatal dv a vorbit urat, insa nu a injurat. Si l-a oprit si pe dl Rosu sa sara la bataie, asa cum am mai spus. Si nu am scris ca tatal dv a venit dupa aceea sa-si ceara scuze doar din cauza modului in care a facut-o (cel descris in mesajul de mai sus) si ma gandeam ca i-as face mai mult rau decat bine. Eu pe dl Rosu voiam sa-l scot in evidenta, el a fost “personajul principal” de la un capat la altul. Si s-a prezentat tot timpul ca fiind patronul restaurantului, cu formulari de genul “asta e restaurantul meu… in restaurantul meu…” etc. Si nu o singura data, ci de mai multe ori. Am incercat pe cat am putut sa disociez restaurantul propriu-zis de personajul principal. Imi pare rau daca am facut un rau restaurantului, nu aceasta a fost intentia mea. Disputa mea e cu dl colonel, nu cu restaurantul La Jaratic, si nici macar cu tatal dv care a fost mai rezonabil si care, mai tarziu a vrut chiar “sa ne impacam”…

    GB

    Reply

    Daca amenintati cu procesul, va faceti un rau mai mare decat articolul.
    Din ceea ce este scris, am inteles ca a fost mai mult o intamplare – patronul/ tatal patronului a incercat sa calmeze lucrurile si despre mancarea nu se spune nimic rau -, dar din ceea ce ati scris mai sus, chiar m-ati pus pe fuga.

    Reply

    Draga Robert…te rog frumos, ma dor ochii de greselila tale de ortografie, care se tot repeta. Din cauza lor, nu o sa intru niciodata in restaurantul tau, si poti sa ma dai in judecata pentru ca o spun aici. Pot sa iti si motivez, eu cred ca mancarea buna are de-a face cu inteligenta si cultura, si numai un om fin, nativ inteligent, si cultivat, o poate produce. Desigur, cultura se pot numi foarte multe lucruri, si de aceea nu este proportionala cu studiile. In cazul tau, toate lipsesc, si mie mi-a pierit pofta.
    Sorry, man, daca taceai, filosof ramaneai (daca mai si invatai ceva, si apoi schimbai, era mai dihai!! O butada care poate parea stupida, dar care se aplica plenar in cazul tau.

    Reply

Buna ziua . Sunt profund intrigat de ceea ce se discuta pe acest site despre restaurantul a carui patron sunt . As dori sa aduc cateva argumente la cele spuse de acest “domn jurnalist” . In primul rand restaurantul a fost construit pe bani mei personali si nicidecum pe bani tatalui meu , iar referitor la domnul colonel Rosu sau oricine alcineva nu intra in restaurant sa consume fara a plati decat dak sunt invitati de mine . Parerea mea este ca ai auzit ca este acolo sau l-ai vazut si ai intrat inauntru pentru al provoca sa intre in dialog contradictoriu cu dumneavoastra (totu a fost premeditat) si vis-a-vis de injurii nu a fost asa , am intrebat toti angajatii si mi-au spus ca v-a permis sa fotografiati salonul dar dumneavoastra ati fotografiat special acel colt unde erau dumnealor la masa deci sustin ca totu a fost premeditat special PENTRU A FACE O RECLAMA PROASTA RESTAURANTULUI. INTREBAREA MEA ESTE CINE V-A PERMITE SA FACETI ACESTE LUCRURI FAPT PENTRU CARE MA VAD NEVOIT SA VA DAU IN JUDECATA.

Reply

    Toate informatiile au fost primite de la chelneri: nume, cine sunt sau cine au fost, ca mananca acolo pe gratis, inclusiv altele, despre care nu am mai pomenit (cum ca nu e prima data cand dl Rosu a facut asta etc.). Eu nu stiam cine sunt cand am facut fotografii; si, oricum, eu nu pozez niciodata clientii din restaurant – puteti sa va uitati la toate pozele de pe site ca sa vedeti “patternul”. Pozez numai locurile goale.

    Si inca un lucru despre care nu am scris in articol, unul pe care cele trei doamne si-l aduc aminte cu toate detaliile si, sunt sigur, si-l vor aduce aminte si la proces: cel in care tatal dv a venit la noi la masa, dupa vreo jumatate de ora, si M-A SARUTAT! La uimirea mea si a doamnelor a explicat ca nu stia ca suntem clienti, ca a crezut cam am venit sa facem sau sa spionam nu mai stiu eu ce si ca sa nu-l bagam prea mult in seama pe celalalt (pe dl Rosu, adica) fiindca asa e el la manie etc. etc. – explicatia a fost lunga, cu multe detalii despre dl Rosu…

    Sigur, o sa punem toate acestea pe hartie, ca sa nu uitam vreun detaliu pana la proces.

    Si nu, nu a fost nici premeditat, nici “trimisi de altcineva” si nici facut cu rea intentie. Nici nu stiam cine sunteti sau cine erau cei doi pusi pe harta. Si o mica dovada a bunei-credinte: Nota de la “servicii” trece cu vederea incidentul respectiv, in mare masura, in ideea ca nu oricarui client i se va intampla la fel, totusi…

    GB

    Reply

Imi inchipui ca ultima poza e tufisul in care te-ai ascuns de ala cu sticla sau potecuta pe care ai luato vertiginos spre siguranta ta fizica .
In orice caz , amuzant.

Reply

hahahahahahahaha. si care credeam ca v-a recunoscut :)

Reply

    Iti dai seama daca l-ar fi recunoscut….. De-abia atunci devenea interesant. Poate nici nu l-ar fi lasat sa intre in local.

    Reply

Eu cred ca pe langa pasiunea pentru acest site dezvoltati una si pentru piese de teatru, aceasta fiind prima incercare, nu?!
Altfel, mi se pare ireal sa ai parte de un asa “eveniment”…:))

Reply

    Ei, ii mai provoc si eu din cand in cand, si din amuzament, dar si din interes “jurnalistic”. In fond, as fi putut sa plec de la prima injuratura, insa am ramas… Ba, mai mult, pot sa spun ca abia atunci interesul meu a devenit maxim!

    GB

    Reply

:) :) :) :) :) (Pentru cum ai scris, nu pentru ceea ce s-a intamplat. Acum, ca ai scapat …)
N-am inteles. Ai mai stat? Ai mancat acolo? Ce fel de meniu au? Probabil, nu, dar nu pricep.

Reply

    Da, am stat, desigur! Din mai multe motive: voiam sa vad ce se intampla mai departe, sa vad cum e mancarea (asa si asa), sa aflu cine erau cei doi razboinici… Si, nu in ultmul rand, eram cu doua doamne de peste 70 de ani (fiecare), pentru care mutatul in alt loc ar fi fost ultimul lucru de pe lume pe care l-ar fi vrut atunci.

    GB

    Reply

      Aoleu! Povestea a devenit sinistra. Cei doi s-au comportat asa, chiar daca au vazut ca mai sunt doua doamne, fiecare la o varsta respectabila?
      Despre ce era cartea pe care a scris-o? Despre cum tortura?

      Reply

        Nu, cele trei doamne (mai era si a treia, una de 50+, nu am mai pus-o si pe ea la socoteala) erau pe terasa. Nu cred ca ar fi indraznit ei sa faca circul acesta in prezenta lor, oricat de SRI-sti si de beti ar fi fost. Or, mai stii… ?

        GB

        Reply

          Nu mai inteleg. Voi erati pe terasa si te-ai dus sa faci poze si in local?
          Sigur erau doar trei doamne? La inceput nu era niciuna. :) Nu ca ar mai avea vreo importanta, dar nu stiu ce sa aleg Kafka sau Caragiale. Poate pe ambii.

          Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


four + = 13