Companion bacanie&brutarie

Vizualizari 2.644 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Pati/cofetarie
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Snack
Dominanta: Pati/cofetarie
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

La Companion painea si produsele de patiserie sunt coapte cu pasiune si placere de catre o echipa ce isi doreste sa raspandeasca dragostea pentru gusturile rafinate. Dar nu uitam nici de traditii, ci le folosim cu drag, astfel reusind sa continuam obiceiul stravechi de a imparti painea cu voi, devenind "companioni".

Termenul "companion", ce vine din latina (com+ panis) si literalmente se traduce ca "cel cu care imparti painea" este in continuare o filosofie simpla, pe care brutaria noastra o respecta cu strictete -- aceea de a imparti bucatele cu cei dragi, de a crea prietenie si generozitate.

Suntem inspirati sa pregatim cele mai delicioase produse, folosind tehnici artizanale si ingrediente proaspete, asigurandu-ne ca painea coapta in cuptorul cu lemne respecta valorile noastre.

In fiecare dimineata folosim ingrediente bine alese pentru ca voi sa aveti pe masa o paine bine plamadita, cu maia, sare si apa plata. Astfel ca daca treceti pe la noi, rafturile vor fi mereu intestate cu produse de patiserie, placinte delicioase si o varietate de bunatati din toate colturile lumii.

In plus, daca va prinde dorul de camara bunicii, va imbiem sa gustati din bunatatile de la bacanie; de la borcane cu zacusca, muraturi, dulceturi, siropuri, miere, pana la branzeturi, fructe, legume si produse din carne.

Va asteptam cu cuptoarele bine incinse!
Localizare Companion bacanie&brutarie

Sos. Mihai Bravu, nr 199A, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Da e OK calitatea e buna doar ca preturile sunt extrem de mari. Foarte mari.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− 1 = oneTaguri: , , , , , , , , ,