Toate articolele (748 articole)

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   246 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   134 vizite  0 comentarii   0 like

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   221 vizite  0 comentarii   1 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

Tendinte culinare pentru 2017: ce punem in farfurie si ce asteptari sa avem de la restaurante
Restograf (Jan 2017)
   294 vizite  0 comentarii   0 like

Ca la orice inceput de an, se anunta tendintele pentru toate domeniile posibilie, specialisti din toate zonele dandu-si cu parerea despre ce o sa conteze mai mult in 2017, ce aplicatii o sa folosim, ce culoare se va purta, dar, ce ne intereseaza cu adevarat pe noi: CE SE VA MANCA. De cativa ani ...

............................................citeste tot

McVatican sau cum fast-food-ul a scandalizat lumea catolica
 (Jan 2017)
   174 vizite  0 comentarii   0 like

La doar 5 zile dupa Craciun, McDonald's a deschis un nou restaurant chiar la Vatican, in districtul Pio Borgo, la o aruncatura de bat de Bazilica Sfantul Petru. Deschiderea a fost facuta aproape pe furis, fara mare fast, pentru a nu atrage si mai multe reactii negative, pentru ca, la aflarea ...

............................................citeste tot

Burgerul din carne de sobolan de rau, vedeta restaurantelor din Moscova
 (Jan 2017)
   197 vizite  0 comentarii   2 like

Da, ati cititi bine, cel mai nou super-aliment din meniurile restaurantelor din Moscova este carnea de sobolan de rau sau de nutria sau de coypu - toti fiind termeni care descriu acelasi animal. Acest tip de carne si-a castigat un loc de cinste in meniuri restaurantelor rusesti, deoarece carnea ...

............................................citeste tot

Care sunt restaurantele in care bucurestenii au dat cele mai multe checkins in 2016
 (Dec 2016)
   1.387 vizite  2 comentarii   0 like

In mare, localurile din clasamentul "restaurantelor in care romanii au dat cele mai multe checkins in 2016" sunt cam aceleasi cu cele din 2015. Cu cateva mici diferente. Si de aceasta data ne-am folosit de statisticile de pe Facebrands.ro si am ajuns la aceeasi concluzie: cele mai multe dintre ...

............................................citeste tot

Care sunt cei mai buni bucatari din lume, editia 2017
 (Dec 2016)
   389 vizite  0 comentarii   0 like

Revista Le Chef a revenit cu noul top al celor mai buni bucatari din lume, editia 2017 - 100 of The Best Chefs in the World. Topul este creat pe baza unui sondaj in randul maestrilor bucatari decorati cu doua si trei stele Michelin. Acestia ofera o lista cu numele a cinci bucatari care ar merita ...

............................................citeste tot

Petreceri de Revelion 2017 la restaurantele din Bucuresti
Restograf (Dec 2016)
   1.054 vizite  0 comentarii   0 like

Revelionul 2017: un nou an, aceleasi discutii: "unde petrecem noaptea aia lunga cat un an"? Daca nu v-ati facut planurile deja, mai jos gasiti o lista cu restaurantele din Bucuresti care organizeaza niste petreceri speciale de Revelion. Live music, mancare aparte, petreceri tematice, iata care sunt...

............................................citeste tot

Unde iei masa traditionala de Craciun in Bucuresti - recomandari facute de The Guardian
Restograf (Dec 2016)
   272 vizite  0 comentarii   0 like

Publicatia britanica The Guardian a inclus si Bucurestiul intr-un top 10 al traditiilor festive de Craciun din Europa. The Guardian mentioneaza faptul ca in Romania, de Craciun, inca se mai pastreaza obiceiul taiatului porcului in gospodarii, insa doar la tara. Totusi, turistilor care ...

............................................citeste tot

Unde si-a cinstit Tudor Chirila elevii de la Vocea Romaniei si cat a fost nota de plata
 (Dec 2016)
   1.582 vizite  0 comentarii   0 like

Vineri, 16 decembrie, Tudor Chirila a castigat Vocea Romaniei pentru a treia oara consecutiv. Bineinteles, acesta a fost un motiv foarte bun de sarbatorire.  Asadar, el si elevii sai de la Vocea Romaniei au iesit in oras pentru a petrece. Localul ales a fost Grand Cafe Van Gogh. Nota ...

............................................citeste tot

Prima shaormerie dulce din Timisoara a fost deschisa de un tanar de 19 ani
 (Dec 2016)
   323 vizite  0 comentarii   0 like

In primavara acestui an va povesteam despre noul trend in materie de fast-food: shaorma cu ciocolata sau choco-kebab. Nu a durat mult si a aparut si la noi asa ceva. Un tanar in varsta de 19 ani a deschis prima shaormerie dulce din Timisoara, in care clientii pot comanda kebab cu ciocolata, ...

............................................citeste tot

Le Boutique - un bistro provensal pentru inimile oamenilor
Restograf (Dec 2016)
   1.954 vizite  0 comentarii   -1 Dislike

Le Boutique - Food Concept Store este un bistro intr-o zona romantata a Bucurestiului unde inca se mai simte farmecul interbelicului – pe Strada Sfantul Stefan, aproape de Strada Mantuleasa, adica in universul creativ al unor autori celebri precum Mircea Eliade, Marin Preda sau Mircea Vulcanescu...

............................................citeste tot

Unde poti sa bei cel mai mare cappuccino din Bucuresti, o cana are peste un litru
 (Dec 2016)
   1.186 vizite  0 comentarii   0 like

In cazul in care sunteti tot timpul nemultumiti de marimea canilor de cappuccino din cafenelele din Bucuresti, am gasit noi un loc care cu siguranta va va satisface. In Camera din Fata gasiti cel mai mare cappuccino din Bucuresti. Asa arata:   In meniul din Camera din Fata se ...

............................................citeste tot

Restaurante din Bucuresti care organizeaza petreceri de Craciun
 (Dec 2016)
   543 vizite  0 comentarii   0 like

Mai multi cititori ne-au intrebat care sunt restaurantele din Bucuresti care organizeaza petreceri sau evenimente speciale de Craciun. Ne-am documentat un pic si am gasit ca aveti de ales intre mese traditionale si atmosfera de sarbatoare, concerte de colinde, evenimente caritabile sau fancy, ...

............................................citeste tot

Noua bancnota de 5 lire a infuriat restaurantele vegane
 (Dec 2016)
   294 vizite  0 comentarii   0 like

In Marea Britanie s-a lansat o noua banconta de 5 lire sterline si milioane de englezi vegetarieni sau vegani sunt furiosi. De ce? Ce treaba are o bancnota cu o dieta din care este exclusa carnea sau alte tipuri de produse de origine animala? Ei bine, se pare ca aceasta noua bancnota face ca ...

............................................citeste tot

Cel mai mare parc gastronomic din lume se deschide in Bologna
 (Dec 2016)
   328 vizite  0 comentarii   0 like

Bologna este capitala culinara a Italiei. Daca vrei sa mananci cea mai buna mancare italieneasca, este clar ca trebuie sa vizitezi aceasta regiune. Un motiv in plus este si faptul ca, din septembrie 2017, in Bologna se va deschide cel mai mare parc gastronomic din lume. Multi s-au grabit deja sa-...

............................................citeste tot

Un roman a platit 100 de euro pentru a incerca burgerul cu Nutella
 (Nov 2016)
   538 vizite  0 comentarii   1 like

Gabriel Iosa este un blogger din Lugoj pasionat de calatorii si, se pare, si de preparate culinare mai putin obisnuite. Acesta a zburat din Timisoara pana in Milano pentru a incerca noul burger cu ciocolata Nutella, lansat de McDonald's doar in Italia, pe 14 noiembrie. E adevarat, etuziasmul a...

............................................citeste tot

9 locuri unde poti sa bei vin fiert in Bucuresti
Restograf (Nov 2016)
   3.273 vizite  0 comentarii   2 like

Iarna bate la usa, iar noua ni s-a facut deja pofta de un vin fiert care sa ne incalzeasca asa cum se cuvine. De asemenea, au inceput sa curga si intrebarile despre localurile unde poti savura o cana de vin fiert, pentru ca nu gasesti aceasta bautura chiar peste tot, asa cum ne-am dat si noi ...

............................................citeste tot

Leonardo DiCaprio a luat masa la un restaurant care ajuta persoanele fara adapost
 (Nov 2016)
   194 vizite  0 comentarii   1 like

Leonardo DiCaprio se afla intr-un turneu european de promovare a documentarului sau Before the Flood, ce abordeaza problema incalzirii globale. Acesta este disponibil gratuit online pe canalul de YouTube al National Geographic. De asemenea, celebrul actor a ajuns si in Scotia, pentru a tine un ...

............................................citeste tot

Un restaurant de lux se va deschide pe muntele Everest
 (Nov 2016)
   255 vizite  0 comentarii   0 like

James Sharman, fost chef la celebrul restaurant Noma, va deschide un restaurant pe muntele Everest. Isi propune sa faca acest lucru in plina iarna, in luna decembrie. Acest proiect face parte din misiunea sa de a lansa 20 de astfel de restaurante pop up, in 20 de tari, in 20 de luni. James ...

............................................citeste tot

Preparate vedeta de la restaurantele din Bucuresti - care sunt specialitatile anumitor locuri din oras
Restograf (Nov 2016)
   2.617 vizite  0 comentarii   1 like

Fiecare restaurant are un preparat vedeta, o specialitate a casei, un "ceva" pe care doar acolo il puteti gasi in acea forma si cu acel gust. Si fix asta am vrut si noi sa aflam: care e preparatul unic de la cateva dintre restaurantele bucurestene, care e specialitatea anumitor restaurante si ce ...

............................................citeste tot

Cel mai bun serial documentar despre cei mai interesanti bucatari din lume
 (Nov 2016)
   832 vizite  0 comentarii   1 like

Pentru toti cei pasionati de arta culinara sau care vor sa descopere care sunt cei mai interesanti bucatari din lume, exista un serial Netflix perfect: Chef's Table. Nu este vorba despre o fictiune, ci despre un serial documentar. Se afla deja la cel de-al 3 sezon, iar fiecare episod din acest ...

............................................citeste tot

S-a deschis localul in care poti intra doar daca esti teribil de mahmur
 (Nov 2016)
   1.537 vizite  0 comentarii   0 like

S-a deschis un local care pare un adevarat paradis pentru petrecaretii care se lupta dimineata cu mahmurelile. S-a intamplat in Amsterdam, se numeste The Hangover Bar si promite sa vindece chiar si cele mai grave si dureroase mahmureli. Bineinteles, este obligatoriu sa fii mahmur pentru a putea ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase 10 restaurante din Bucuresti, editia toamna 2016
Restograf (Nov 2016)
   29.486 vizite  0 comentarii   2 like

In urma cu ceva vreme intocmeam o trilogie cu cele mai frumoase restaurante din Bucuresti [partea I, partea a II-a, partea a III-a]. Intre timp au mai aparut destul de multe restaurante frumoase in peisajul bucurestean, asa ca ne-am gandit ca n-ar strica sa reluam periodic acest tip de lista. ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

CONCURS! Castiga un meniu complet pentru 2 persoane la restaurantul Sevis



Restograf  (Aug 2015)
1.661 Vizualizarivizualizari
73 Comentariicomentarii
1 placut 
8 displacut 

 

Extragrea s-a incheiat. Castigatoarea este Georgiana Serban. Felicitari! Te rugam sa ne trimiti un mail la redactia@restograf.ro ca sa-ti spunem apoi cum poti intra in posesia premiului. 

Pentur cei care vor sa vada cum s-a realizat tragerea la sorti, ii invitam sa vizualizeze clipul din josul articolului.

Concursul s-a incheiat (13:30). Urmeaza sa facem tragerea la sorti si sa anuntam castigatorul.

Am descoperit povestea restaurantului Sevis de curand, moment in care am impartasit-o si cu voi in articolul de aici. Tot la interviul cu managerul de aici am degustat si preparatul lor vedeta, specialitatea casei, o mancare unica in Bucuresti, dupa cate stiu cei de la Sevis. E vorba de Testi kebab redenumit Sevis kebab: muschi de vita si de oaie alaturi de legume si pregatite intr-un vas de lut aruncat intre carbuni incinsi. Rezultatul este unul delicios, un preparat aromat si sanatos care sa sature 2 persoane.

Sevis_s-164

CONCURS

Ne-am gandit ca ar fi pacat sa nu degustati si voi acest kebab special sau oricare alt preparat din meniul Sevis, poate chiar unul laudat de managerul restaurantului. Asa ca, impreuna cu restaurantul Sevis pornim acest concurs in care oferim un voucher de consumatie in valoare de 200 de lei, suma de care puteti sa degustati faimosul kebab, ceva de baut si binemeritatul desert sau orice altceva la alegere.

Sevis_s-2

Mai jos va spunem cum puteti castiga voucherul de consumatie la restaurantul Sevis.

La acest link gasiti meniul in varianta online de la restaurantul Sevis. Rasfoiti-l si spuneti-ne intr-un comentariu la acest articol ce preparat v-ar placea sa degustati din oferta Sevis.

– Dintre toate comentariile inscrise care respecta aceasta cerinta vom face o tragere la sorti (folosind random.org) in urma careia vom alege castigatorul. Castigatorul va putea merge insotit de inca o persoana la restaurantul Sevis si sa se bucure de o masa delicioasa in doi.

– Comentariile pentru concurs pot fi inscrise pana vineri, 21 august. Castigatorul va fi anuntat tot vineri, pe 21 august.

Premiul de la acest concurs:

Castigatorul acestui concurs va primi un voucher de consumatie in valoare de 200 de lei. Poate folosi acest voucher la restaurantul Sevis unde poate comanda mancare si bautura in valoare de 200 de lei pentru el/ ea si inca o persoana. Daca suma este depasita, diferenta va fi acoperita de castigator. Castigatorul isi poate revendica premiul in limita a o luna de la data incheierii concursului (21 august data anuntarii castigatorului; 21 septembrie data pana la care isi poate folosi voucher-ul).

Sevis_s-56

 

Asadar, rasfoiti meniul Sevis si spuneti-ne intr-un comentariu mai jos ce preparat v-ar placea sa incercati la acest restaurant si de ce. Vineri va spunem cine va fi fericitul castigator care va degusta preparate la alegere din meniul restaurantului Sevis.

Tragerea la sorti prin random.org si monitorizata video prin movavi.com. 


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







creveti picante, sutlaci

Reply

Supa de linte si o pastrama buna

Reply

incepem cu o limonada cu rodii caci sunt o mare fana a rodiilor si un ceai turcesc sau poate o cafea pt prietenul meu, apoi salata de vinete si neaparat humus si vinete umplute..imi ploua in gura dupa sevis kebar dar nu m-as da in laturi nici de la un muschi de vita surf &turf si cotlete de berbecut pentru ca iubitul meu le adora.. iar la final cu siguranta desert cate un pic din fiecare kunefe dar si sutlaci si banane prajite..iar la pachet pizza al salmone si quatro fromagi.. iar data viitoare ne mai gandim

Reply

Mușchi de vită surf and turf

Reply

As incerca specialitatea bucatarului, Sevis Kebab! Si niste vinete umplute la antreu…

Reply

Buna ziua, aveti intr-adevar o oferta foarte interesant si cu siguranta o sa vin la degust, chiar si daca nu castig acest vaucher.
Incep cu Sevis kebab, tigaretele cu branza plus o salata Tabulle.Mi-ar mai place si vinetele in stil turcesc,impreuna cu sosul de iaurt cu usturoi.Ador mancarea turceasca ! Apoi as vrea sa incerc Kunefe-ul.
Sunteti minunati si buni ! 😉

Reply

tigarete de branza, adana kabab

Reply

Pizza Sevis, pentru ca mi se pare un preparat inedit, nu am mai auzit de combinatia ceddar cu guacamole si piept de pui asezate pe un blat de pizza. Combinatia mi se pare geniala.

Reply
Bolovan George Calin August 19, 2015 at 12:26 am

Antreuri : hummus+lavas+ghiveci turcesc la cuptor.
Apoi o porție de mușchi de vita cu sos piper verde pentru mine si o porție de Adana kebab(picantă) pentru soția mea. Udate cu un vin roșu sec Pinot Noir de la Purcari’si o apa minerală.
Si la sfârșit, baklava+kunefe+ limonada cu menta. Si un ceai turcesc amărui, fara zahăr.
In total 11 produse, o seara de vis si voie buna la Seviș!

Reply

Pui ţigănesc la ceaun si o saramură de somon . Iar la sfîrşit cîte un kunefe !

Reply

Pui tiganesc la ceaun, tomato kebab

Reply

Intr-adevar as vrea sa degust Sevis kebab alaturi de tigaretele cu branza impreuna cu o salata Tabulle.Mi-ar m-ai place si vinetele in stil turcesc(cred ca sunt gen Imam Baialdi ),cu sosul de iaurt cu usturoi.Iubesc mancarea turceasca ! Si ca desert as dor sa incerc Kunefe-ul(despre care am auzit cat de minunat este) alaturi de un Salep,pe care din pacate nu il aveti.

Reply

Vinete umplute, Adana kebap, sutlaci si ayran. A-si fi baut si un vin din Turcia, dar din pacate nu sunt in meniu. Mi-ar fi placut sa fie chiar mai multe preparate turcesti in meniu.

Reply
Gheorghiu Dragos August 18, 2015 at 5:20 pm

Sevis Kebab,iaurt cu usturoi,kunefe

Reply

Saramura de crap cu mamaliga

Reply

Serviss Gril Mixt

Reply

supa de linte, kunefe cu inghetata,limonada cu rodii

Reply

Adana Kebab… Doamne, imi ploua in gura….

Reply

Tigarete cu branza, supa de linte, adana kebab, kunefe cu inghetata

Reply

Muschi de vita cu piper verde, salata verde sau o salata indiana, plus un desert banane prajita

Reply

muschide vita surf & turf asezonata cu o salata de rucola, un vin rosu bun..iar ca desert si banane prajite…of visez cred….mi-as dori sa devina realitate

Reply

meniul vostru este minunat..as servi cu placere o dorada combinata cu o garnitura de cartofi natur, o salata de caracatita, imbinat cu un vin sec rose…iar ca desert knufee cu inghetata..deja mor de pofta..

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six × = 36