Toate articolele (763 articole)

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   526 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   323 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   1.573 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   210 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   8.000 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   490 vizite  0 comentarii   5 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   344 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   277 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   172 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   500 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   1.046 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   2.094 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   1.752 vizite  0 comentarii   1 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   313 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   1.217 vizite  0 comentarii   1 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   1.503 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   363 vizite  0 comentarii   0 like

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   472 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

Tendinte culinare pentru 2017: ce punem in farfurie si ce asteptari sa avem de la restaurante
Restograf (Jan 2017)
   758 vizite  0 comentarii   0 like

Ca la orice inceput de an, se anunta tendintele pentru toate domeniile posibilie, specialisti din toate zonele dandu-si cu parerea despre ce o sa conteze mai mult in 2017, ce aplicatii o sa folosim, ce culoare se va purta, dar, ce ne intereseaza cu adevarat pe noi: CE SE VA MANCA. De cativa ani ...

............................................citeste tot

McVatican sau cum fast-food-ul a scandalizat lumea catolica
 (Jan 2017)
   328 vizite  0 comentarii   0 like

La doar 5 zile dupa Craciun, McDonald's a deschis un nou restaurant chiar la Vatican, in districtul Pio Borgo, la o aruncatura de bat de Bazilica Sfantul Petru. Deschiderea a fost facuta aproape pe furis, fara mare fast, pentru a nu atrage si mai multe reactii negative, pentru ca, la aflarea ...

............................................citeste tot

Burgerul din carne de sobolan de rau, vedeta restaurantelor din Moscova
 (Jan 2017)
   342 vizite  0 comentarii   2 like

Da, ati cititi bine, cel mai nou super-aliment din meniurile restaurantelor din Moscova este carnea de sobolan de rau sau de nutria sau de coypu - toti fiind termeni care descriu acelasi animal. Acest tip de carne si-a castigat un loc de cinste in meniuri restaurantelor rusesti, deoarece carnea ...

............................................citeste tot

Care sunt restaurantele in care bucurestenii au dat cele mai multe checkins in 2016
 (Dec 2016)
   2.104 vizite  2 comentarii   0 like

In mare, localurile din clasamentul "restaurantelor in care romanii au dat cele mai multe checkins in 2016" sunt cam aceleasi cu cele din 2015. Cu cateva mici diferente. Si de aceasta data ne-am folosit de statisticile de pe Facebrands.ro si am ajuns la aceeasi concluzie: cele mai multe dintre ...

............................................citeste tot

Care sunt cei mai buni bucatari din lume, editia 2017
 (Dec 2016)
   980 vizite  0 comentarii   0 like

Revista Le Chef a revenit cu noul top al celor mai buni bucatari din lume, editia 2017 - 100 of The Best Chefs in the World. Topul este creat pe baza unui sondaj in randul maestrilor bucatari decorati cu doua si trei stele Michelin. Acestia ofera o lista cu numele a cinci bucatari care ar merita ...

............................................citeste tot

Petreceri de Revelion 2017 la restaurantele din Bucuresti
Restograf (Dec 2016)
   1.303 vizite  0 comentarii   0 like

Revelionul 2017: un nou an, aceleasi discutii: "unde petrecem noaptea aia lunga cat un an"? Daca nu v-ati facut planurile deja, mai jos gasiti o lista cu restaurantele din Bucuresti care organizeaza niste petreceri speciale de Revelion. Live music, mancare aparte, petreceri tematice, iata care sunt...

............................................citeste tot

Unde iei masa traditionala de Craciun in Bucuresti - recomandari facute de The Guardian
Restograf (Dec 2016)
   426 vizite  0 comentarii   0 like

Publicatia britanica The Guardian a inclus si Bucurestiul intr-un top 10 al traditiilor festive de Craciun din Europa. The Guardian mentioneaza faptul ca in Romania, de Craciun, inca se mai pastreaza obiceiul taiatului porcului in gospodarii, insa doar la tara. Totusi, turistilor care ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

CONCURS! Castiga un meniu complet pentru 2 persoane la restaurantul Sevis



Restograf  (Aug 2015)
1.780 Vizualizarivizualizari
73 Comentariicomentarii
1 placut 
8 displacut 

 

Extragrea s-a incheiat. Castigatoarea este Georgiana Serban. Felicitari! Te rugam sa ne trimiti un mail la [email protected] ca sa-ti spunem apoi cum poti intra in posesia premiului. 

Pentur cei care vor sa vada cum s-a realizat tragerea la sorti, ii invitam sa vizualizeze clipul din josul articolului.

Concursul s-a incheiat (13:30). Urmeaza sa facem tragerea la sorti si sa anuntam castigatorul.

Am descoperit povestea restaurantului Sevis de curand, moment in care am impartasit-o si cu voi in articolul de aici. Tot la interviul cu managerul de aici am degustat si preparatul lor vedeta, specialitatea casei, o mancare unica in Bucuresti, dupa cate stiu cei de la Sevis. E vorba de Testi kebab redenumit Sevis kebab: muschi de vita si de oaie alaturi de legume si pregatite intr-un vas de lut aruncat intre carbuni incinsi. Rezultatul este unul delicios, un preparat aromat si sanatos care sa sature 2 persoane.

Sevis_s-164

CONCURS

Ne-am gandit ca ar fi pacat sa nu degustati si voi acest kebab special sau oricare alt preparat din meniul Sevis, poate chiar unul laudat de managerul restaurantului. Asa ca, impreuna cu restaurantul Sevis pornim acest concurs in care oferim un voucher de consumatie in valoare de 200 de lei, suma de care puteti sa degustati faimosul kebab, ceva de baut si binemeritatul desert sau orice altceva la alegere.

Sevis_s-2

Mai jos va spunem cum puteti castiga voucherul de consumatie la restaurantul Sevis.

La acest link gasiti meniul in varianta online de la restaurantul Sevis. Rasfoiti-l si spuneti-ne intr-un comentariu la acest articol ce preparat v-ar placea sa degustati din oferta Sevis.

– Dintre toate comentariile inscrise care respecta aceasta cerinta vom face o tragere la sorti (folosind random.org) in urma careia vom alege castigatorul. Castigatorul va putea merge insotit de inca o persoana la restaurantul Sevis si sa se bucure de o masa delicioasa in doi.

– Comentariile pentru concurs pot fi inscrise pana vineri, 21 august. Castigatorul va fi anuntat tot vineri, pe 21 august.

Premiul de la acest concurs:

Castigatorul acestui concurs va primi un voucher de consumatie in valoare de 200 de lei. Poate folosi acest voucher la restaurantul Sevis unde poate comanda mancare si bautura in valoare de 200 de lei pentru el/ ea si inca o persoana. Daca suma este depasita, diferenta va fi acoperita de castigator. Castigatorul isi poate revendica premiul in limita a o luna de la data incheierii concursului (21 august data anuntarii castigatorului; 21 septembrie data pana la care isi poate folosi voucher-ul).

Sevis_s-56

 

Asadar, rasfoiti meniul Sevis si spuneti-ne intr-un comentariu mai jos ce preparat v-ar placea sa incercati la acest restaurant si de ce. Vineri va spunem cine va fi fericitul castigator care va degusta preparate la alegere din meniul restaurantului Sevis.

Tragerea la sorti prin random.org si monitorizata video prin movavi.com. 


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







creveti picante, sutlaci

Reply

Supa de linte si o pastrama buna

Reply

incepem cu o limonada cu rodii caci sunt o mare fana a rodiilor si un ceai turcesc sau poate o cafea pt prietenul meu, apoi salata de vinete si neaparat humus si vinete umplute..imi ploua in gura dupa sevis kebar dar nu m-as da in laturi nici de la un muschi de vita surf &turf si cotlete de berbecut pentru ca iubitul meu le adora.. iar la final cu siguranta desert cate un pic din fiecare kunefe dar si sutlaci si banane prajite..iar la pachet pizza al salmone si quatro fromagi.. iar data viitoare ne mai gandim

Reply

Mușchi de vită surf and turf

Reply

As incerca specialitatea bucatarului, Sevis Kebab! Si niste vinete umplute la antreu…

Reply

Buna ziua, aveti intr-adevar o oferta foarte interesant si cu siguranta o sa vin la degust, chiar si daca nu castig acest vaucher.
Incep cu Sevis kebab, tigaretele cu branza plus o salata Tabulle.Mi-ar mai place si vinetele in stil turcesc,impreuna cu sosul de iaurt cu usturoi.Ador mancarea turceasca ! Apoi as vrea sa incerc Kunefe-ul.
Sunteti minunati si buni ! 😉

Reply

tigarete de branza, adana kabab

Reply

Pizza Sevis, pentru ca mi se pare un preparat inedit, nu am mai auzit de combinatia ceddar cu guacamole si piept de pui asezate pe un blat de pizza. Combinatia mi se pare geniala.

Reply
Bolovan George Calin August 19, 2015 at 12:26 am

Antreuri : hummus+lavas+ghiveci turcesc la cuptor.
Apoi o porție de mușchi de vita cu sos piper verde pentru mine si o porție de Adana kebab(picantă) pentru soția mea. Udate cu un vin roșu sec Pinot Noir de la Purcari’si o apa minerală.
Si la sfârșit, baklava+kunefe+ limonada cu menta. Si un ceai turcesc amărui, fara zahăr.
In total 11 produse, o seara de vis si voie buna la Seviș!

Reply

Pui ţigănesc la ceaun si o saramură de somon . Iar la sfîrşit cîte un kunefe !

Reply

Pui tiganesc la ceaun, tomato kebab

Reply

Intr-adevar as vrea sa degust Sevis kebab alaturi de tigaretele cu branza impreuna cu o salata Tabulle.Mi-ar m-ai place si vinetele in stil turcesc(cred ca sunt gen Imam Baialdi ),cu sosul de iaurt cu usturoi.Iubesc mancarea turceasca ! Si ca desert as dor sa incerc Kunefe-ul(despre care am auzit cat de minunat este) alaturi de un Salep,pe care din pacate nu il aveti.

Reply

Vinete umplute, Adana kebap, sutlaci si ayran. A-si fi baut si un vin din Turcia, dar din pacate nu sunt in meniu. Mi-ar fi placut sa fie chiar mai multe preparate turcesti in meniu.

Reply
Gheorghiu Dragos August 18, 2015 at 5:20 pm

Sevis Kebab,iaurt cu usturoi,kunefe

Reply

Saramura de crap cu mamaliga

Reply

Serviss Gril Mixt

Reply

supa de linte, kunefe cu inghetata,limonada cu rodii

Reply

Adana Kebab… Doamne, imi ploua in gura….

Reply

Tigarete cu branza, supa de linte, adana kebab, kunefe cu inghetata

Reply

Muschi de vita cu piper verde, salata verde sau o salata indiana, plus un desert banane prajita

Reply

muschide vita surf & turf asezonata cu o salata de rucola, un vin rosu bun..iar ca desert si banane prajite…of visez cred….mi-as dori sa devina realitate

Reply

meniul vostru este minunat..as servi cu placere o dorada combinata cu o garnitura de cartofi natur, o salata de caracatita, imbinat cu un vin sec rose…iar ca desert knufee cu inghetata..deja mor de pofta..

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 − one =