Lansarea oficiala a Restograf-ului
(Mar 2011)
   8.173 vizite  3 comentarii   

Ieri, 17 martie, Hotelul Marshal a gazduit lansarea Restograf.ro. Invitatii au sosit in numar mare, printre ei numarandu-se Mircea Dinescu, Sandra Pralong, Misu Negritoiu, Varujan Vosganian, Alex Stefanescu, Andrei Dimitriu, Gabriel Biris, Sorina Placinta, George Ivascu, Oreste Teodorescu si multi...

............................................citeste tot

Restaurantul Casa Elisabeta si-a schimbat numele in Satyricon
(Mar 2011)
   8.099 vizite  2 comentarii   

La inceputul anilor '90 se amenaja intr-o cladire veche de pe strada Ion Neculce restaurantul Casa Elisabeta. Aceeasi incinta a mai gazduit localuri in perioada 1930-1950. De-a lungul timpului, interiorul a devenit o adevarata expozitie de obiecte de arta colectionate  de catre proprietari. In ...

............................................citeste tot

Un nou executive chef la Athenee Palace Hilton
(Mar 2011)
   5.947 vizite  1 comentarii   

Gabriele Savini este, incepand cu 9 martie, noul executive chef pentru restaurantele si serviciile de banqueting ale hotelului Athene Palace Hilton. Primul proiect al sau este redeschiderea Restaurantului Roberto’s, aflat in prezent in renovare. Gabriele Savni s-a nascut in Senigallia, Italia...

............................................citeste tot

Prima editie Grill Champions Tour
(Mar 2011)
   4.696 vizite  0 comentarii   

Pe 25 martie va avea loc in Bucuresti primul eveniment profesionist din Romania dedicat artei gatitului in stil american, Grill Champions Tour. Organizatorul evenimentului, GrillSociety.ro, îşi propune să aducă periodic în România specialişti de calibru mondial ai domeniului. Anul acesta, ...

............................................citeste tot

Curs de nutritie cu degustare la Serendipity
(Mar 2011)
   11.516 vizite  0 comentarii   

Incepand cu 10 martie, ceainaria Serendipity organizeaza un curs format din doua module intitulat "Sanatatea vine...mancand!". Evenimentul este dedicat celor care au devenit constienti de importanta hranei, simt intutiv ca e timpul sa adopte noi obiceiuri alimentare dar nu au informatii concrete ...

............................................citeste tot

Radacini Group deschide inca sase centre Domino Pizza
(Mar 2011)
   6.392 vizite  0 comentarii   

In vara anului trecut, se deschidea in Bucuresti primul centru Domino Pizza. Intr-un interval de sase luni au urmat inca alte doua iar anul acesta urmeaza o extindere solida constand in sase noi unitati si o linie de productie, anunta revista "Food & Bar". Reprezentantii masterfrancizei Domino...

............................................citeste tot

S-a deschis Paris 17 Bistro
(Mar 2011)
   6.425 vizite  1 comentarii   

Saptamana trecuta s-a deschis un nou bistrou in apropierea sediului Guvernului, pe strada Paris - si de aici ii vine si numele. Paris 17 Bistro; apartine lui Sorin Dumea si e situat la subsolul unei vile, cu intrarea direct din strada. E foarte frumoas amenajat, intr-un spatiu redus, destul de intim...

............................................citeste tot

Campionatul International de Gatit in Aer Liber 2011
(Feb 2011)
   6.989 vizite  2 comentarii   

Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ organizeaza anul acesta o noua editie a Campionatului International de Gatit in Aer Liber. Evenimentul se va desfasura in Iasi, Bucuresti, Pitesti, Timisoara si Cluj. Cupa Bucurestiului va avea loc intre 27 si 29 mai. Competitia culinara se adreseaza atat ...

............................................citeste tot

"La Mama" se extinde
(Feb 2011)
   5.939 vizite  0 comentarii   

Odata cu implinirea a 12 ani de la inaugurarea brandului "La Mama", Catalin Mahu, proprietarul retelei, anunta deschiderea a inca trei restaurante in acest an. Intr-un interviu acordat revistei "Food&Bar", Catalin Mahu spune: "Traversam aceasta perioada in care ne luptam cu criza, dar consider ...

............................................citeste tot

Scandia Sibiu, un nou lant de restaurante
(Feb 2011)
   8.315 vizite  1 comentarii   

Sub sloganul "Bucatarie cu dichis", Scandia Food lanseaza un lant de restaurante cu servire rapida axat pe produse din bucataria traditionala romaneasca. Baneasa Shopping Center este locatia aleasa pentru primul restaurant Scandia Sibiu. Robert Redeleanu, CEO Scandia Food, declara ca extinderea ...

............................................citeste tot

Wienerwald deschide restaurante in Romania
(Feb 2011)
   5.445 vizite  0 comentarii   

Friedrich Jahn inaugura in anul 1955 primul restaurant Wienerwald in Munchen. De atunci afacerea s-a dezvoltat rapid, astfel incat in 1978 existau deja 1600 de restaurante in Europa. Meniul este, in mare parte, alcatuit din produse pe baza de pui. Franciza Wienerwald este adusa in anul acesta in ...

............................................citeste tot

Inaugurarea Centrului Cultural Basarabean “Vatra Neamului”
(Feb 2011)
   7.282 vizite  0 comentarii   

Uniunea Culturala a Romanilor Basarabeni, in parteneriat cu Ambasada Republicii Moldova  au organizat vineri, 11 februarie, inaugurarea Centrului Cultural al Uniunii in cadrul Restaurantului-Muzeu "Vatra Neamului". Asa cum a subliniat presedintele Uniunii, compozitorul Nicolae Caragia, acesta ...

............................................citeste tot

Restaurantele Subway intra pe piata romaneasca
(Feb 2011)
   5.698 vizite  0 comentarii   

Subway, lantul american de restaurante tip fast-food, va avea, incepand cu anul acesta, 34.000 de francize in 95 de tari, printre care si Romania. Astfel, Subway poate deveni cea mai mare retea fast-food la nivel mondial. Primele restaurante ale retelei vor fi deschise in Romania, cel mai probabil, ...

............................................citeste tot

Lansarea oficiala a restaurantului Istria
(Feb 2011)
   5.912 vizite  0 comentarii   

Joi, 3 februarie, a avut loc lansarea restaurantului cu specific pescaresc, Istria. Locatia se afla in Calea Victoriei 163, in acelasi loc in care se afla si restaurantul Marul de Aur, devenit acum salon de evenimente. Petrecerea de inaugurare a adunat oameni de afaceri si vedete, care au fost ...

............................................citeste tot

David Contant si-a deschis propriul restaurant
(Dec 2010)
   13.194 vizite  3 comentarii   

David Contant si-a deschis propriul restaurant marti, 7 decembrie, in Str. Mihai Eminescu 80, unde a preluat micul restaurant care a functionat pana de curand sub numele Escoffier. David Contant este fostul chef al Heritege, adus in Romania dupa ce a lucrat in mai multe restaurante cotate ...

............................................citeste tot

Semifinala concursului de gastronomie
(Nov 2010)
   9.060 vizite  0 comentarii   

Semifinala concursului de gastronomie "Bucatarul de Aur al Bucurestiului", desfasurata ieri la Centrul Aroma, a adus la start 6 chefi de la restaurante si hoteluri din Capitala, care si-au demonstrat maiestria si talentul in fata unui juriu de profesionisti. Ashlie Dias Tomas si Dorel Saru (Crowne ...

............................................citeste tot

  23 
Afiseaza

Crud – experiment veDJetal cu muzica, arta si live cooking



(Oct 2015)
814 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

Bucurestiul devine gazda pentru evenimente culinare cat mai diverse. Un astfel de caz este si cazul evenimentului “Crud”, un mix de 3 elemente delicioase: muzica, arta si live cooking. Si totul se intampla cu ocazia lansarii unui nou spatiu neconventional care poate deveni adresa perfecta pentru petreceri, concerte, expozitii. Mai multe aflam chiar de la organizatori:

Cel mai crud spatiu artistic din Bucuresti isi face lansarea cu 24 de ore de eveniment. Pe 10 octombrie, deschidem portile complexului de la Combinatul Fondului Plastic, usile atelierelor de lucru ale artistilor si hala statuilor care va gazdui primul eveniment din seria veDJetal.

Incepem pe timp de zi cu vizite interactive la atelierele si intalniri cu artistii, continuam cu pop-up expo si live cooking cu FROG in curtea combinatului, apoi ne saturam privirile cu un preview experimental la FAQ Feminist and Queer International Film Festival.


Incepand cu ora 20:00, nimic nu ne mai poate opri sa dam drumul probelor de beatmixing! Eliberam pupitrul pentru Craig Richards, artist vizual, producator, gentleman si DJ rezident al clubului fabric din Londra, care refuza sa fie limitat de un singur gen muzical, set-urile lui alternand stiluri variate, de la dub reggae, soul si disco, pana la house si techno.
De pe celalalt tarm al Atlanticului, Scott Ferguson aduce vibe-urile Techno, Disco & Funk din Detroit, Michigan, de pe vinylurile de 12’’ pe care tot el le si produce.

In warm up si after party se intrec in mixere G76, individual compus, Julian, Miss I si Teluric.

*Evenimentul este sustinut de UAP (Uniunea Artistilor Plastici din Romania) si OAR (Ordinul Arhitectilor din Romania)

Cateva poze de la Combinatul Fondului Plastic:

sursa imagini

BILETE:

Online: tomtix.ro/6099
Tipărite la Atelier FROG (Costache Negri, 18A)

***
20 lei early bird tickets (până pe 30 sep)
30 lei avans (până pe 10 oct)
40 lei (pe 10 oct, după 00:00)

 

Crud este primul eveniment din seria petrecerilor veDJetal, un concept FROG.
Este un eveniment de noapte, organizat intr-un spatiu neconventional din Bucuresti care aduce artisti tehno/house din afara si reuneste DJ romani deja consacrati, dar si nume aflate in ascensiune.
Totodata, este o ocazie de a scoate la lumina locuri valoroase din oras si de a incuraja explorarea acestora si redarea lor inapoi ca spatii de comunitate, de socializare, ca repere culturale, sportive, antreprenoriale sau turistice de pe harta.

FROG este un proiect independent din Bucuresti care are ca scop schimbarea mentalitatiilor prin expunerea publicului la experiente noi si pozitive. Este o initiativa care imbratiseaza mancarea buna, oamenii entuziasti, arta si locurile frumoase: ingredientele noastre pentru un eveniment unic. Ne dorim sa crestem comunitati si sa revitalizam orasul, organizand evenimente memorabile si umanizand locuri uitate.

Detalii despre eveniment, pe Facebook.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


1 × = five