Toate articolele (770 articole)

Sushilize
 (Jul 2017)
   1.408 vizite  0 comentarii   0 like

  Sushilize, cel mai nou concept de petrecere din oraș, revine pe Floreasca 55! Începând cu 27 iulie, în fiecare joi, de la ora 19:30, cei de la Chefs Experience te invită din nou să sushializezi! ;) Ce înseamnă asta? Pe scurt, atunci când iubitorii bucătariei ...

............................................citeste tot

Desertul verii: Melon Glace!
 (Jul 2017)
   920 vizite  0 comentarii   0 like

Dacă îți plac dulciurile, noul desert de vară de la Chefs Experience va deveni preferatul tău...încă de la prima linguriță! Restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55 ne surprinde din nou, cu un desert savuros și răcoritor, ideal pentru zilele toride: Melon Glace cu înghețată VEGAN...

............................................citeste tot

Garden party la tine acasă!
 (Jun 2017)
   1.470 vizite  0 comentarii   0 like

Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât o petrecere în grădină, în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi, una în care sa te bucuri de natură și de ultimele noutăți în materie de distracție? Imaginează-ți: Tu petreci, iar o echipa de profesioniș...

............................................citeste tot

Ce poti face sambata in Bucuresti?
 (Jun 2017)
   1.954 vizite  1 comentarii   1 like

Vara aceasta, SAMBATA se petrece la Chefs Experience la - Saturday Scoici vs Burgeri -  alaturi de prieteni si familie. Restaurantul de pe Calea Floreasca 55 a gasit ingredientele perfecte pentru a face dintr-o zi de weekend una memorabila. Cei care le vor trece pragul, pe parcursul intregii ...

............................................citeste tot

Summer treats
 (Jun 2017)
   696 vizite  0 comentarii   0 like

Vremea calduroasa vine cu pofta de inghetata, frozen drinks si vin roze! Probabil va amintiti de Burger si Scoici, restaurantul din Centrul Istroic care face furori de cateva luni in randul gurmanzilor si pofticiosilor de Burgeri savurosi si Scoici proaspete aduse de la Marea Neagra, gatite dupa ...

............................................citeste tot

Cele mai racoritoare frappe-uri pentru zilele toride de vara!
 (Jun 2017)
   806 vizite  0 comentarii   0 like

Ce faci cand ai bea o cafea pe terasa, insa afara sunt peste 25-30 grade? Optezi pentru un frappe, bineinteles! Dar parca ar merge foarte bine si ceva dulce langa...sau si mai bine... chiar in interior! Pe Floreasca la nr 55 gasesti cea mai racoritoare si delicioasa combinatie, ideala pentru ...

............................................citeste tot

Vine vara ...cu ce deserturi ne rasfatam?
 (May 2017)
   739 vizite  0 comentarii   0 like

Deserturile de vara trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie usoare, racoritoare, delicioase si daca se poate sa contina si ceva fructe proaspete, de sezon. Restaurantele s-au adaptat repede si au trecut deja la meniurile de sezon. Unul dintre restaurantele care si-a schimbat recent ...

............................................citeste tot

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   1.720 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   928 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   3.718 vizite  0 comentarii   1 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   701 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   10.365 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   1.484 vizite  0 comentarii   7 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   958 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   671 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   501 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   892 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   2.115 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   3.364 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   4.697 vizite  0 comentarii   2 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   918 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   2.083 vizite  0 comentarii   3 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   5.856 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   1.036 vizite  0 comentarii   -1 Dislike

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   1.026 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Cum mi-am dat eu seama ca Jaristea si-a pierdut banca de date



George Butunoiu  (Aug 2008)
15.764 Vizualizarivizualizari
4 Comentariicomentarii
6 placut 
7 displacut 

 

Am avut foarte multe ezitari inainte de a ma hotari sa ma duc din nou la Jaristea, loc in care am mers de multe ori pana acum cinci ani, mai ales cand imi veneau ceva straini in vizita. Cu destula teama am pus mana pe telefon si am format numarul. Mi-am spus numele si apoi am cerut o rezervare pentru doua persoane. Spre surprinderea mea, s-a notat, mi-a multumit, nicio injuratura, nicio criza de nervi, nimic. Am mai sunat o data a doua zi, am zis din nou numele si apoi am mutat rezervarea cu o jumatate de ora. Aceeasi reactie! Am rasuflat aproape usurat: pesemne ca au pierdut banca de date, poate li se “reseteaza” automat dupa un anumit numar de ani, poate ca au horatat sa mai acorde o sansa celor care au gresit numai o singura data, cine stie… Se parea, deci, ca nu mai sunt pe “lista lor cea mai neagra”.

Dar sa ma intorc putin in timp… In urma cu vreo patru ani am facut o rezervare pentru o cina de patru persoane la Jaristea. In ziua in care urma sa aiba loc, pe la pranz, am sunat ca sa o anulez, din motive “obiective”, asa cum mi se parea ca trebuie sa faca un om civilizat:

–         Buna ziua, sunt GB, am sunat sa anulez rezervarea din seara asta.

–         Din seara asta??? Si acuma spuneti???

–         Pai ce sa fac, daca acum am aflat?

–         Bine, o sa am eu grija sa nu mai calcati pe aici! (TEXTUAL!)

… si imi inchide telefonul in nas, lasandu-mi, totusi, timp sa mai prind o frantura de fraza care imi era direct adresata si care nu ar trece de cenzura unei publicatii serioase care sa-mi publice articolul. Nu mi-a spus pentru cat timp este interdictia, insa, din tonul lui, am presupus ca nu va fi “prescrisa” cu una, cu doua…

Pe langa faza memorabila descrisa mai sus, ultima amintire pe care o aveam despre Jaristea, de acum cinci ani, era aceea a unui restaurant foarte aglomerat, in care clientii veneau in grupuri, incolonati, cam asa cum mergeam noi la muzeu cand eram in armata, sub supravegherea severa a chelnerilor care nu pareau sa admita prea multa “indisciplina” in sala. Nu cred ca ar fi mirat deloc pe cineva sa auda pe vreunul dintre ospatari strigand dupa un client care se foia prea mult pe scaun:

–         Hei, tu, ala de acolo, de la masa 12, nu te mai fatai atata, nu vezi ca-i un spectacol aici? Ei, dracie…” … si clientul sa-si fi cerut scuze spasit, cu ochii in pamanat.

Revenirea mea la Jaristea nu a fost lipsita de suspans: chiar in ziua rezervarii, tot pe la pranz, primesc un telefon:

–         Alo, sunteti GB?

–         Da, eu sunt!

–         Sunt de la restaurantul Jaristea…

“E clar! – mi-am zis – au regasit lista…”

–         … si v-am sunat ca sa imi reconfirmati rezervarea.

Am rasuflat, iarasi, usurat. Nu am indraznit sa intreb daca, mai nou, asa suna pe toata lumea pentru reconfirmare, sau numai pe mine, in mod special, ca fost proscris.

Iata-ma, deci, din nou la Jaristea: o cladire ciudata in exterior, care pare o hala de fabrica. Dupa ce treci de usa, lucrurile se schimba spectaculos, parca intri in alta lume. O sala unica, foarte mare, cu bolti si coloane, in care toate mesele sunt puse in jurul unei scene centrale pentru spectacole. Toate decorurile, mobilierul, tacamurile sunt obiecte de anticariat, destul de bine intretinute. Cred (sper!) ca doar scobitorile, din tot restaurantul, sunt din zilele noastre. Sunt foarte multe pendule si ceasuri, tablouri, icoane si crucifixe/uri (ambele forme sunt acceptate in DOOM 2005) candelabre, o biblioteca monumentala cu carti vechi, intr-o abundenta neobisnuita, exact ca in casa lui Adrian Nastase, pentru cine-si mai aduce aminte de la televizor. S-ar putea sa fie cativa amatori de “fusion” sau de minimalism asiatic carora sa li se para prea incarcat, insa mie imi place foarte mult si reactia de nostalgie e absolut garantata in cazul oricarui client care are o varsta despre care incepe deja sa nu-i mai placa sa vorbeasca. Mesele sunt destul de mari (o raritate in Bucuresti), scaunele de tip jilt fara cotiere, tapisate cu catifea rosie, destul de incomode. Peretii, varuiti in alb, sunt neobisnuit de curati si bine intretinuti, dat fiind numarul mare de focuri care ard peste tot in restaurant: lumanari, torte si faclii, mancare in flacari etc. Ideea cu covoare pe jos (nici murdare, dar nici curate) nu mi se pare prea inspirata, desi intregeste atmosfera, tinand seama de numarul atat de mare de clienti de acolo. E plin restaurantul aproape in permanenta (din cate am vazut eu si din cate mi-au povestit si altii care merg mult mai des decat mine), multi clienti sunt in grup, cu costum si cravata, se vede ca au venit cu oaspeti din strainatate care au vrut sa manance si sa petreaca romaneste. Toate tacamurile, inclusiv platourile si farfuriile sunt metalice, argintate, probabil ca unele sunt chiar din argint masiv.

Am fost preluati de un chelner destul de in varsta, “cu state vechi in meserie”, care m-a luat cu totul prin surprindere: foarte volubil, dezinvolt, pasionat, care a facut un adevarat show din descrierea felurilor de mancare din care urma sa ne infruptam. Pacat ca nu vorbea o boaba englezeste, de a trebuit sa nadusesc eu incercand sa traduc tot. Nu prea eram pregatit sa explic asa ceva in alta limba, nu am stiut cum se spune la pastarnac, la sos de gulii etc., insa invitatul meu a fost cucerit. Ce mai, chelnerul nostru a fost un om al surprizelor, si asta a fost abia inceputul. O sa revin la el, e personaj important in povestire.

Meniul e foarte bogat, aiuritor de-a binelea, as putea spune. 24 de pagini cu felurile de mancare si 16 cu bauturile. Fac 40 in total, asa ca am renuntat sa-l exploram si am cerut chelnerului sa ne recomande ce credea el ca am merita noi sa mancam. Ne-a adus, la inceput, o gustare romaneasca destul de buna si foarte spectaculos prezentata, insa cu o paine destul de banala, ca sa folosesc un eufemism. La succesul pe care il are restaurantul ar putea sa-si permita sa o coaca in casa, sau macar sa aiba un contract cu o brutarie care sa faca ceva special pentru ei si sa le-o trimita macar zilnic, daca nu chiar si la pranz si seara. Apoi am primit urs si porc, cu salata de muraturi, la fel, foarte spectaculos prezentate, inclusiv cu nelipsitul foc de spirt alaturi. Cam toate portiile sunt foarte mari, aproape dublu fata de ce te-ai astepta sa primesti in mod obisnuit. Ursul meu cred ca a trait si a murit cu mult timp inainte de a ajunge in farfurie, iar din sosul de apa rosiatica nu am luat mai mult decat un varf de lingurita. Invitatul meu a fost un pic mai norocos, porcul lui a fost mai rezonabil, desi destul de banal si de fad, asa cum au fost si garniturile. Am mancat, insa, cu mare placere muraturile asortate: pepeni, pere, castraveti, conopida, gogosari, si altele. Desertul, un asortiment de placinte prezentat ca fiind “de casa”, cu branza si cu fructe inghetate, nu a fost nici mai bun nici mai prost decat echivalentele lor din oricare cofetarie bucuresteana. Servirea a fost rapida de fiecare data, pareau sa fie suficient de multi chelneri pentru numarul foarte mare de clienti.

Marea atractie a restaurantului e intotdeauna spectacolul care incepe la ora 9 seara, precedat de cateva interpretari solo ale unui pianist, un violonist, o cantareata de arii (cam) clasice etc.. De obicei, patroana, o duduie fermecatoare, un adevarat personaj de roman sau de film, bine-cunoscuta pentru rochiile, dar, mai ales, pentru palariile sale, face o introducere bombastico-teatrala, in aplauzele “publicului”. Toata lumea se insufleteste si isi muta privirile din farfurii spre scena, unde raman atintite pana spre miezul noptii pe formatiile si tarafurile de muzica romaneasca, ruseasca sau de alte feluri, pe interpreti sau pe dansatori, respectiv dansatoare, pentru partea barbateasca a clientelei. Lumina, puternica la inceput, scade treptat, invers proportional cu cantitatea de vesminte de pe trupurile magnetice ale dansatoarelor. Toata sala bate din palme, clientii incep sa danseze pe scaune, iar unii, mai prinsi de atmosfera, se duc direct pe ringul de dans. E acel moment periculos pentru angajatul stresat care uita ca a venit acolo impreuna cu seful lui si care incepe sa invite pe toate cucoanele la dans, inclusiv pe nevasta sefului, pupa mana tuturor dansatoarelor si a chelneritelor, se da in stamba… O admir foarte tare pe patroana locantei, cum ii place ei sa-i spuna, pentru pasiunea cu care face totul acolo si cred ca ar putea fi data ca exemplu la orice curs despre managementul antreprenorial in hospitality. Toti clientii raman cu o amintire puternica a locului, cu decorurile sale rar intalnite, a atmosferei, a spectacolului, uneori ani de zile la rand si isi propun sa nu uite sa-i aduca la Jaristea pe musafirii lor din alte tari.

Preturile sunt rezonabile in contextul descris mai sus: am platit 350 lei pentru ce am mancat (un antreu comun, cate un fel principal, desert, o sticla cu vin), dar, mai ales pentru spectacol (probabil, mai mult de jumatate din banii acestia). Cand mi-a adus nota, chelnerul cu personalitate m-a intrebat, foarte natural, daca-i platesc bacsisul direct de pe card. M-a luat cu totul prin surprindere, i-am zis ca i-l dau dupa, am incercat sa trag de timp, sa imi mai las un pic de ragaz de gandire, sa vad cum reactionez. Cand s-a intors cu cardul, s-a postat in fata noastra si a asteptat pana am scotocit prin buzunare si prin geanta si am gasit o hartie de 50 lei, dupa care a intins, instinctiv, mana, cand am scos-o! A asteptat acolo ca sa-i dau bacsisul IN MANA!!! A vrut sa se asigure ca nu plecam “pe furis”. Nu sunt sigur ca nu ar fi venit dupa mine in strada, in caz ca…


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Jaristea devine jalnica! Un sef de sala arogant face sa-ti stea mancarea proasta ( nu! nu comuna si banala ca in multe restaurante romanesti ci de-a dreptul proasta) in gat. Pana si sotul meu a spus ca mai bine gatesc eu acasa, si, pe cuvant, nu sunt tare in bucatarie.
Felul principal a fost servit dupa aproximativ 2 ore de la comanda. La intrebarile noastre Seful de sala ne-a replicat ca daca ne grabim ar trebui sa mancam la fast food. Daca nu eram cu niste straini la masa carora nu am vrut sa le stric seara, i-as fi aruncat vinul peste vestminte. Dupa 2 ore – surpriza! Muschiulet de berbecut sleit peste un pat de cartofi flescaiti dupa ce au fost cel putin o data incalziti.
Noroc cu show-ul. A mai salvat seara noastra, a ignorantilor intru restaurante, care nu am inteles o data ca jalnistea trebuie ocolita.
Doamna Nicolau a coborat stacheta. Deh, vorba lui Murphy: fiecare se ridica pana la nivelul incompetentei sale…

Reply

Sunt cateva chestii stranii la jaristea. De exemplu, acel aperitiv, despre care ni s-a spus ca e obligatoriu sa il luam( sa fi glumit chelnerul??), mai e treaba cu bacsisul, care ni s-a intamplat si noua, aroganta unora dintre angajati si faptul ca, per ansamblu, uneori se straduiesc parca prea mult… Insa astea pot fi trecute ca detalii. Impresia generala e una foarte buna. Noi am avut o comunicare super profesionista cu fiul doamnei, care s-a ocupat foarte bine de cateringul de la un eveniment mai mare pe care l-am avut, plus de alte cateva mai mici. Domnul din imaginea de mai sus este unul dintre cei mai buni pe care ii au acolo, profesionist si responsabil.

Reply

am fost anul trecut de ziua mea la jaristea si este intr-adevar un restaurant cu atmosfera unica si mancare foarte buna. preturile insa sunt mari, nu va asteptati sa va coste mai purin de 150-200 lei de persoana.

Reply

Si totusi: show-ul este exceptional. Si atmosfera e unica. Nu gasesti asa ceva nicaieri in Bucuresti. Eu merg frecvent la Jaristea, cu clineti si nu am avut niciodata o experienta de genul celor care sunt atat de accentuate in text. Mancarea mi s-a parut foarte gustoasa si sunt de-a dreptul pasionat de meniu – iarasi ceva ce nu poti sa gasesti foarte usor in Bucuresti. Asa ca eu il recomand. :)

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight − 8 =